- 13 Ocak 2017
- 813
- 436
- 23
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım üst üste olunca sperm kalitesi düşüyor bunu doktorum söylemişti. ben ovulasyon takibi ile hamile kaldım çatlamaya yakın gün aşırı birliktelik olsun demişti bende adet günüme kadar durmamıştımbence bugün dahil 3 gün üstüste olsun canım
canım kuzenim 5 gün üstüste ilişki ile hamile kaldı zaten her boşalma esnasında gelen meni 72 gün önce üretilirmiş sperm sayısını etkilemezmişCanım üst üste olunca sperm kalitesi düşüyor bunu doktorum söylemişti. ben ovulasyon takibi ile hamile kaldım çatlamaya yakın gün aşırı birliktelik olsun demişti bende adet günüme kadar durmamıştım
ne bileyim canım benim doktorum öyle dedi bende öyle yaptım. Gün aşırı daha iyi olur deyince bende öyle yapayim dedimcanım kuzenim 5 gün üstüste ilişki ile hamile kaldı zaten her boşalma esnasında gelen meni 72 gün önce üretilirmiş sperm sayısını etkilemezmiş
O zaman en koyu olanı baz alacaksın sanırım arkadaşımArkadaşlar hiç koyu çizgi görmedim ovulasyon testinde kurallarada uydum sıvı alımı saati falan. Böyle bişey yaşayanlar vardır elbet suan cok silik cıkıyo 12.günde tek çizgiydi 14 te biraz daha koyu ama aynı değil sonra silikleşmeye başladı 30 günde bir aset görüyorum bi fikri olan varmı biz değerlendirdik ama. Akıntımda var yani ovulasyon dönemindeyim
Valla yumurtlama problemini adetin 21. Günü progesteron testi yaptırarak öğrenebilirsinTeşekkür ederim ya yani yumurtlamada bi sorun yoktur dimi
Canım cinsiyeti belli oldu mu acaba ? Bir teoriye göre yumurta çatlaması olduğu gün ilişki olunca erkek oluyormuş .o yüzden merak ettim cevap verirsen sevinirim.En koyu olduğu gün ilişki oldu bizim sonra bir hafta olmadı ..o gün tutmuş çok şükür
Canim resimlerin net degil ama 30 günde bir adet oluyosasan 15. Gün ya da 16. Günde yumurtlarsin bende 30 günde bir adet olurum dün 13. Gündü koyu cizgiyi gördüm büyük ihtimalle yarin çatlayacak yani 15. Gün silik cizgiyi görürüm. Anlatabildim mi ama bazi aylarda geç yumurtlayabiliyoruz her zaman ayni günde olmuyor