• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi - Yumurtlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Lima Lima

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2020
103
59
18
Mrb kizlar ilk defa bu ay ovulasyon testi aldim kullanmaya calisiyorum.Regl bitince ertesi gun basladim test kullanmaya.1 Eylul regl son gun. Fotograflari atiyorum simdi anlayan varsa yorum yaparsa sevinirim. Acaba yumurtladim mi yada devam etmelimiyim bilemedim :KK43:
Fotodaki 10.09 gununu degerlendirdik cunku o gun aksam saati birden akintim geldi sonra kesildi devam etmedi akinti o catlama akintisimi onuda bilmiyorum. (Cektigim fotograflar anlik o gun 5 dk icinde cekilenlerdir.)

Eklentiler

• 1.webp
    1.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 64
  • 2.webp
    2.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 57
  • 3.webp
    3.webp
    26 KB · Görüntüleme: 56
Canm sanki pik tam olmamış amaa değişmiş aynı saatler de ve iki saat sıvı almadan yaptın demi testleri

Canım testleri yaparken şöyle saymalısın. Örneğin 1 eylülde regl oldun o günden sonrakileri sayacaksin
Mesela 7 eylülde bitti diyelim ertesi gün ovulasyon testi yaptin 8. Gün olmus oluyor. Simdi senin reglin kaç gün sürdü onu bilelim ki kaçıncı günlerde pike yaklaşmışsın yorumlayalım

Canm sanki pik tam olmamış amaa değişmiş aynı saatler de ve iki saat sıvı almadan yaptın demi testleri
Canim yorumladigin icin cok tesekkur ederim. Onlar saat degil tarih aslinda 06.09.2020 gibi sadece yili yazmadim ben. Bende sanki pik olmamis gibi sandim ama dune kadar yaptigim testlerin en koyusu 10.09.2020 deki foto :((. Regl olmama 4 gun var hala beklemedeyim su anlik hic bir belirtim yok bakalim ins vardir :KK33:

Canım testleri yaparken şöyle saymalısın. Örneğin 1 eylülde regl oldun o günden sonrakileri sayacaksin
Mesela 7 eylülde bitti diyelim ertesi gün ovulasyon testi yaptin 8. Gün olmus oluyor. Simdi senin reglin kaç gün sürdü onu bilelim ki kaçıncı günlerde pike yaklaşmışsın yorumlayalım
Canim yorumun icin cok tesekkur ederim. Reglim 29 agustosta basladi 4 gun surdu yani 1 eylulde bitti. Hala bekliyorum reglime 4 gun kaldi. insallah hamileyimdir de olmam regl. :ıslık:

Canim yorumladigin icin cok tesekkur ederim. Onlar saat degil tarih aslinda 06.09.2020 gibi sadece yili yazmadim ben. Bende sanki pik olmamis gibi sandim ama dune kadar yaptigim testlerin en koyusu 10.09.2020 deki foto :KK43:(. Regl olmama 4 gun var hala beklemedeyim su anlik hic bir belirtim yok bakalim ins vardir :KK33:
Yani yaptığın testleri hep aynı saatte yapmakta önemli mesela hep iki de mesela hep dörtte sıvı almaya da dikkat etmek gerekiyor :)

Mrb kizlar ilk defa bu ay ovulasyon testi aldim kullanmaya calisiyorum.Regl bitince ertesi gun basladim test kullanmaya.1 Eylul regl son gun. Fotograflari atiyorum simdi anlayan varsa yorum yaparsa sevinirim. Acaba yumurtladim mi yada devam etmelimiyim bilemedim :KK43:
Fotodaki 10.09 gununu degerlendirdik cunku o gun aksam saati birden akintim geldi sonra kesildi devam etmedi akinti o catlama akintisimi onuda bilmiyorum. (Cektigim fotograflar anlik o gun 5 dk icinde cekilenlerdir.)
Pik olmamış canım akıntı illa yumurtlama olduğu anlamına gelmez. Pikten önce veya sonra da akıntı olabiliyor. Sabırla teste devam et

Back
X