- 20 Ekim 2015
- 485
- 229
- 23
- 34
- Konu Sahibi inci-zehram
-
Yok onu biliyorum da bikac gune catlama olur ins yaaNegatifler arkadasim.
Henuz belli olmaz cnm. Her gun teste devam. Gun asiri iliski yeterli.Yok onu biliyorum da bikac gune catlama olur ins yaanolur nolmaz diye gun asiri degerlendiriyoruz
Tamamdir arkadasim cok tesekkurlerHenuz belli olmaz cnm. Her gun teste devam. Gun asiri iliski yeterli.
Ovulasyon gunyn bugun galiba canm bayaa koyuKizlar 24. Bugun daha az once yaptim ovu. Bugun oluyor sanirim gun asiri degerlendirdik dun yapmadik fakat. Bugun mu degerlendirmek gerekiyor acaba
Bugun birliktelik ve gun asiri birliktelik devam etmeli demi ?Ovulasyon gunyn bugun galiba canm bayaa koyu
E yani aslinda gun asiri olunca testlere gerek yokBugun birliktelik ve gun asiri birliktelik devam etmeli demi ?
Ben yine de almisken yapayim dedE yani aslinda gun asiri olunca testlere gerek yok
Pozitif cnmm 24-48saat icinde catlar yumurta denir ama bugun de catlayabilir. Dun olmamais magdrm bu aksami degerlendir cnm. Bir de mumkunse pazartesi sabahi.Kizlar 24. Bugun daha az once yaptim ovu. Bugun oluyor sanirim gun asiri degerlendirdik dun yapmadik fakat. Bugun mu degerlendirmek gerekiyor acaba
Tamam tatlim cok tesekkur ederimmmPozitif cnmm 24-48saat icinde catlar yumurta denir ama bugun de catlayabilir. Dun olmamais magdrm bu aksami degerlendir cnm. Bir de mumkunse pazartesi sabahi.
28elim pozitif vorunuyr. Catlama olmus gibi. Siz yine de birkac gun daha gun asiri calisin. Ne olur ne olmaz.Kızlar resmi yorumlar misiniz lütfen 2 gün silik de olsa en köyü renk oldu bugün silik bile çıkmadı çatlama oldu bu ay bir daha olmaz mı demek
Teşekkür ederim28elim pozitif vorunuyr. Catlama olmus gibi. Siz yine de birkac gun daha gun asiri calisin. Ne olur ne olmaz.
Test hangi marka acabacok tesekkur ederim..
13 ve 15i degerlendirdik..
kaçırdım yani
Masallah pozitif. Hayirli olsun.Kızlar bu da benim gebelik testim yorumlar mısınız o kadar silik ki emin olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?