ovulasyon testi yorumu (resimli)

Kizlar dun öglen ve aksam test yaptim. Bugun de 22. Gun bi daha yorum bekliyorum 35-40 gunde adet oldugumu da belirteyim

Eklentiler

• IMG_20151022_195118.jpg
    98,1 KB · Görüntüleme: 528
Kizlar 24. Bugun daha az once yaptim ovu. Bugun oluyor sanirim gun asiri degerlendirdik dun yapmadik fakat. Bugun mu degerlendirmek gerekiyor acaba

Eklentiler

• IMG_20151024_155554.jpg
    107,5 KB · Görüntüleme: 533
Kizlar 24. Bugun daha az once yaptim ovu. Bugun oluyor sanirim gun asiri degerlendirdik dun yapmadik fakat. Bugun mu degerlendirmek gerekiyor acaba
Pozitif cnmm 24-48saat icinde catlar yumurta denir ama bugun de catlayabilir. Dun olmamais magdrm bu aksami degerlendir cnm. Bir de mumkunse pazartesi sabahi.

Kızlar resmi yorumlar misiniz lütfen 2 gün silik de olsa en köyü renk oldu bugün silik bile çıkmadı çatlama oldu bu ay bir daha olmaz mı demek

Eklentiler

• 20151030_150937.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 419
Kızlar resmi yorumlar misiniz lütfen 2 gün silik de olsa en köyü renk oldu bugün silik bile çıkmadı çatlama oldu bu ay bir daha olmaz mı demek
28elim pozitif vorunuyr. Catlama olmus gibi. Siz yine de birkac gun daha gun asiri calisin. Ne olur ne olmaz.

Kızlar bu da benim gebelik testim yorumlar mısınız o kadar silik ki emin olamadım

Eklentiler

• 20151108_151453.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 336
Kizlarrr benim adetten tik yok normalde 7 gun surer ve dun 3. Gundu bitti bu ustune gorme gibi bsy olabilir mi yalniz ilk 2 gun baya adet kani gibi geldi dun kahverengiydi hic yasayan var mi bu durumu?

Yine dayanamadım hem ovulasyon hem de gebelik testi yaptım ikisi de o kadar silik ki göz yanilmasi yaşıyorum sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…