- Konu Sahibi inci-zehram
Ovulasyonu bosver. Gebelik testini ekler misin?Yine dayanamadım hem ovulasyon hem de gebelik testi yaptım ikisi de o kadar silik ki göz yanilmasi yaşıyorum sandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovulasyonu bosver. Gebelik testini ekler misin?Yine dayanamadım hem ovulasyon hem de gebelik testi yaptım ikisi de o kadar silik ki göz yanilmasi yaşıyorum sandım
Çok silik o kadar silik olmasi normal mi bilemedim kötü şeyler düşünmeye başladım gönderiyorumOvulasyonu bosver. Gebelik testini ekler misin?
Cnm sen gebesin. Kan testi yaptir. Inan bana.Çok silik o kadar silik olmasi normal mi bilemedim kötü şeyler düşünmeye başladım gönderiyorum
Evet farklı marka canım İnşallah sagliklaCnm sen gebesin. Kan testi yaptir. Inan bana.
Dunku testle bu test markasi farkli sanirim.
Adet düzensizliğiniz var mıKIZLAAAAAR. LÜTFEN YARDIM. OVULASYON TESTİM 3 GUNDUR POZİTİF. RESİM YUKLEDİM BAKABİLİRSİNİZ. BU NE ANLAMA GELİYOR YUMURTAM HALA ÇATLAMADI MI YANİ.
Benım adet düzensizliğim vardı çift çizgi olan günleri değerlendirin deniyordu çizgi siliklesince de değerlendirin sonrası beklemek hayırlı sonuçlarınız olur umarım28 30 gun arasinda oluyorum. Cok belirgibor duzensizligim yok. Niye sordunuz
İNSAALLAH YARIN SİLİKLESİR. TESEKKUR EDERİMBenım adet düzensizliğim vardı çift çizgi olan günleri değerlendirin deniyordu çizgi siliklesince de değerlendirin sonrası beklemek hayırlı sonuçlarınız olur umarım