- 9 Haziran 2015
- 466
- 805
- 103
- Konu Sahibi inci-zehram
-
cok tesekkur ederim..14.gun ovulasyon olmus gorunuyr.
Hayir kacirmamissiniz. Tam super zamanlama olmus. Iliskiyi birkac sefer daha birakmayin. Gun asiri yani.cok tesekkur ederim..
13 ve 15i degerlendirdik..
kaçırdım yani
ilgin icin tesekkur ederim insallahh tutar. Allah sizinde gonlunuze gore versinHayir kacirmamissiniz. Tam super zamanlama olmus. Iliskiyi birkac sefer daha birakmayin. Gun asiri yani.
evet netten çok ucuz diyorlar fakat bu ay adet günümden şuan baya geçti ben gözle muayeneyle devam galibacanim ben gg dan aldim. markasi labquick adet bitiminden sonra basladim 13-14 gun de yumurtlamisim gorunuyor.. nette yaptigim testte 17 gun gosteriyordu. yani bu testler daha dogru cunku ay ay yumurtlama tarihi degisebiliyormus.
20 ad ovulasyon 4ad gebelik testi 19tl kargo dahil adetten hemen sonra baslarsin nasil olsa cok :)
ark eczaneden 5 tanesini 28tl almis aman diyim
Tıpkı benim gibi olmuşcok tesekkur ederim..
13 ve 15i degerlendirdik..
kaçırdım yani
insallahh ovulasyondan ne kadar sonra test yaptinizTıpkı benim gibi olmuşBenim de ovulasyon öncesi ve sonrası olmuştu. Önemli olan yumurta salındığında içerde sperm bulunması. Umarım sonunuzda benimki gibi olur.
merhabaArkadaşlar merhaba bu ay ilk ovulasyon testi yaptm ama pek anlamadm ya çok koyulaşmadı gibi siz ne dersinz
10 gün sonra yaptığım test negatifti. 12. gün pozitifi gördüm.insallahh ovulasyondan ne kadar sonra test yaptiniz
Ayy inşallah daha çok var 2 ekimmerhaba
testiniz tamamiyle benimle ayni desem.. :)
bu durumda sizde 14. gun yumurtlamis oluyorsunuz
benim gibi oncesi ve sonrasini degerlenmissnz bu kadar olur
bat ne
benimde 3 ekim :)[/QUOTE
Hakkımızda hayırlsıı olsun
Hakkımızda hayırlısı olsunbenimde 3 ekim :)
Negatifler arkadasim.Arkadaslar 35-40 gunde bir adet oluyorum 14. Gun basladim ovu. Testi yapmaya 17den 20 ye kadar olan kismi ekliyorun 18 ve 20 yi degerlendirdik bugun 21. Gun yine silik cizgi cikti yorum bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?