ovulasyon testi yorumu (resimli)

Kizlaarr demistim ya adetim ilk gun bormalde 3. Gun kahverengi leke geldi ve bitti diye. Normalde 7 gun suruyordu. İdrarda cikmadi ustune gorme olaylari kafami karistirdi Az once gittim kan testi yaptirdim saat 4te cikacak acabalar ??gitsin aklimdan diye yaptirdim acikcasi. Eger yaptirmasaydim aklimda hep acabalar olacak ve idrar testi yapmaya devam edecektim

KIZLAAAAAR. LÜTFEN YARDIM. OVULASYON TESTİM 3 GUNDUR POZİTİF. RESİM YUKLEDİM BAKABİLİRSİNİZ. BU NE ANLAMA GELİYOR YUMURTAM HALA ÇATLAMADI MI YANİ.

Eklentiler

• 20160205_134641_001.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 363
Merhaba adetimin 14. Gunu basladim teste ayin 7 sinde. Adetim tam duzwnli degil 27-29-30-31 gun gibi degisiyor sirkulasyonum 7 sinde baslayim sabak aksam yaptum test en net ayin 9 unda cikti t cizgisi. Bir yorum yapabilirmisiniz ayin 9 u mu sizce yumurtlamam

fotograf yüklemeyi bir türlü beceremedim.Reglimin 9. günü başladım ovulasyon testine ancak hep çift çizgi çıkıyo tabi bugün diğerlerine göre daha koyu ama içimden bi his biyerlerde bi yanlışlık var diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…