ins. guzel sonuclar alirsin cnm hepimiz icin herkesin gönlündeki olsunAmin İnşALLAH güzel rabbim herkese tattırsın inan ki pes etmek üzereydim
Yaa çok teşekkür ederim pazara kadar değerlendirip test yapmaya devam öyle mievet süper çıkmış testin zirvede yani mutlaka yarinda yap testini ama degerlendir bugünü ve yarin siliklesince yine degerlendirmen gerek bugün degerlendir kesin
ins. guzel sonuclar alirsin cnm hepimiz icin herkesin gönlündeki
Amin inşallahins. guzel sonuclar alirsin cnm hepimiz icin herkesin gönlündeki olsun
silik gorene kadar hem degerlebdir hem test yap onemli olan silik olduğu gun ve ertesi günü degerlendirmwk sans seninle olsunYaa çok teşekkür ederim pazara kadar değerlendirip test yapmaya devam öyle mi
Henüz pik değil arada dalgalanma olabilir silik be biraz daha koyu olarak ikisi eşit koyulukta yada t c den koyu olmalı pik demek içinMerhaba kızlar, 9 haftalık kalp durması sonucu Aralık ayında kürtaj oldum maalesef. Kürtaj sonrası İlk reglimi oldum sonra ovulasyon testi aldım. Konuya biraz yabancıyım teste göre ne durumdayım sizce? Tam koyulaşmamış gibi geldi bana. Psikolojik mi nedir bir kasık ağrısı var.
Aminsilik gorene kadar hem degerlebdir hem test yap onemli olan silik olduğu gun ve ertesi günü degerlendirmwk sans seninle olsun
Canım buda bugünkü testim senin de rahatız ediyorumsilik gorene kadar hem degerlebdir hem test yap onemli olan silik olduğu gun ve ertesi günü degerlendirmwk sans seninle olsun
evet bugün çatlamış degerlendir bugünü mümkünse yarinida iste bu gunler onemli hadi hayirlisi hakkinda rahatsizlik ne demek biz burda birbirimizeyiz cnm ins. olurCanım buda bugünkü testim senin de rahatız ediyorum
İki günü de dedigin gibi değerlendireceğim İnşALLAH dualarımızı kabul olur hayırlısı iseevet bugün çatlamış degerlendir bugünü mümkünse yarinida iste bu gunler onemli hadi hayirlisi hakkinda rahatsizlik ne demek biz burda birbirimizeyiz cnm ins. olur
amin ins.cnmİki günü de dedigin gibi değerlendireceğim İnşALLAH dualarımızı kabul olur hayırlısı ise
testlerini yap burda beraber bakalim cnm ins. seninde koyulasirBende test yapiyorum szce benimkide koyulasacakmi
Amin inslh yapiyorumtestlerini yap burda beraber bakalim cnm ins. seninde koyulasir
Koyulaşır canım sakın umudunu yitirmeBende test yapiyorum szce benimkide koyulasacakmi
Amin inslh yapiy
Kaçıncı test yapısın canım benim testim 12nci günde koyulaşti tam da umudumu yitirdiğim andaAmin inslh yapiyorum
testlerini yap burda beraber bakalim cnm ins. seninde koyulasir
Isalh bnde gorurum canim peki hamilelik varmiKaçıncı test yapısın canım benim testim 12nci günde koyulaşti tam da umudumu yitirdiğim anda
Bak benimki boyle adetimin 9 cu gununden basladimIsalh bnde gorurum canim peki hamilelik varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?