Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yorumlar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Angelic22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
27
86
88
Merhaba kızlar, 9 haftalık kalp durması sonucu Aralık ayında kürtaj oldum maalesef. Kürtaj sonrası İlk reglimi oldum sonra ovulasyon testi aldım. Konuya biraz yabancıyım teste göre ne durumdayım sizce? Tam koyulaşmamış gibi geldi bana. Psikolojik mi nedir bir kasık ağrısı var.

Eklentiler

• C0AC1F40-81C6-429F-8106-8D283AA1FD63.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 193
pik yapmis gibi t cizgisi c cizgisi ile ayni yada t daha koyu olucak ama muhtemelen yarin yapacagin test daha koyu olacak yada silik olacak bir haftani mutlaka degerlendir

pik yapmis gibi t cizgisi c cizgisi ile ayni yada t daha koyu olucak ama muhtemelen yarin yapacagin test daha koyu olacak yada silik olacak bir haftani mutlaka degerlendir
Banada öyle geliyor yarında bakıyım :) T ile aynı koyulukta mı oluyor yumurtlama günü?

Daha yumurtlama olmamış canım yarın yada bir sonraki gün olabilir, test çizgisi silik biraz, c kadar koyu veya daha koyu olması gerekiyor, testi yaparkende anlaşılıyor, yumurtlama olduğunda test çizgisi hemen c ile beraber hatta daha önce beliriyor, sizin çok yakın yarın yakalayabilir

Öyle mi 1-2 gün sıkı takip edeyim o zaman çok teşekkürler yorumunuz için

Banada öyle geliyor yarında bakıyım :) T ile aynı koyulukta mı oluyor yumurtlama günü?
evet t c ile aynısı ve ya t daha koyu olması lazım o zmn baya büyüyor çatlaması an meselesi oluyor ve hemen sonraki günde silik çıkarsa çatladı demek oluyor sana tavsiyem bir hafta değerlendir.

Canım benim testime de baka bikrrmisin ilk defa yapıyorsum ve çok mutluyum galiba pik oldu yada bana mi öyle geliyor

Eklentiler

• IMG_20210212_135258.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 141
  • IMG_20210212_135242.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_20210212_134929.webp
    75,4 KB · Görüntüleme: 151
Canım benim testime de baka bikrrmisin ilk defa yapıyorsum ve çok mutluyum galiba pik oldu yada bana mi öyle geliyor
silik görene kadar olivasyon testine devam et silik olduğu gün çatlamış demek yinde değerlendir o günü ve ertesi günü sen yarınıda atsana fotosunu yaptığında

evet pik yapmış cnm hadi inş. bugün ile 4günü değerlendir çatlaması içinde havuç ye günde 4 tane falan ye tedbir amaçlı
Şuan orucum yarın havuç yemeye başladım peki havucun ne gibi faydası var kursura bakmayın bilmediğim için soruyorum

Şuan orucum yarın havuç yemeye başladım peki havucun ne gibi faydası var kursura bakmayın bilmediğim için soruyorum
havuc buyuyen yumurtayı catlatiyor bildigin doğal sebze zarari yok yani bazilarinin catlamiyor mesela işini şansa birakma derim ins. faydasi olur

canım sabah erkenden yapmışsın heralde testleri ilk idrarla yapmayın yanlış çıkıyor. öncesindede 1,5 saat önce sıvıyı kesmeniz gerek

canım sabah erkenden yapmışsın heralde testleri ilk idrarla yapmayın yanlış çıkıyor. öncesindede 1,5 saat önce sıvıyı kesmeniz gerek
Yok cnm akşam 6-7 arası yapmıştım. Yalnız dediğin gibi sıvı alımı çok etkiliyor. Bugünde yaptım hala pik olmadı galiba ekliyorum resmini

Eklentiler

• 05250C74-767A-4BA5-B3E2-4889CD85343C.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 74
Canım testimi yaptım ve dün akşam değerlendirdik bakalım bugün de testimi yaptım ama bugünkü testim daha koyu çıktı yani c çizgisinden bile daha koyu çatlama olmadın
evet süper çıkmış testin zirvede yani mutlaka yarinda yap testini ama degerlendir bugünü ve yarin siliklesince yine degerlendirmen gerek bugün degerlendir kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…