- 2 Ocak 2022
- 564
- 421
- 33
- 39
- Konu Sahibi Sopranoooo
-
pik olduğu günü ve tekrardan silikleşmeye başladığı günü değerlendir bunlar yumurtlama ve yumurtanın çatlama günler genelde aralarında bir veye iki gün olur
Canım 14.gün pik olmuş seninEki Görüntüle 2990656 merhaba; bende daha yeni başladım aslında ovulasın kullanmaya. Anlamaya , öğrenmeye çalışıyorum da biri bana yardımcı olabilir mi acaba? Durum nedir bunlarda?
14. Günü değerlendirmen lazımdı ve sonraki 2 günüCanım 14.gün pik olmuş senin
Teşekkür ederim ilginize değerlendirdim bakalım artık hayırlısı14. Günü değerlendirmen lazımdı ve sonraki 2 günü
Bu ay bende ilk defa deniyorum testi hakkımızda hayırlısıTeşekkür ederim ilginize değerlendirdim bakalım artık hayırlısı
Canım selam, bende bu ay hayıt macunu kullanıyorum. Ovulasyın testi ile takip ediyorum. Dün yumurtlama bugun catlama oldu. Hayıt macununu artık yememem mi gerekiyor şimdi ? Sizde bir değişiklik varmı belirti vs adetiniz ne zamanMerhaba aranıza yeni katıldım. Birkac aydır hayal kırıklığına uğruyorum. Bu ay ovulasyon testi ile yumurtlama günümü yutturmaya çalışacağım. Şimdi nasıl yapacağım tam bilmiyorum. Tam pik olduğu günü ve sonrasını mi değerlendireceğim? Yoksa pik olduğu günden adet gününe kadar mı?
Bu arada hayit macunu da kullanmaya başlayacağım. Pik görünce bırakmam gerekiyormuş. Off kafam çok karışık
Çatlama olduktan sonra bırakman gerekiyor çünkü hamile kalabileceği günler başlıyor demektir. İnşallah en kısa zamanda hayırlı güzel sonuçlar alirsinCanım selam, bende bu ay hayıt macunu kullanıyorum. Ovulasyın testi ile takip ediyorum. Dün yumurtlama bugun catlama oldu. Hayıt macununu artık yememem mi gerekiyor şimdi ? Sizde bir değişiklik varmı belirti vs adetiniz ne zaman
Umarımm hepimiz güzel sonuçlar alırızÇatlama olduktan sonra bırakman gerekiyor çünkü hamile kalabileceği günler başlıyor demektir. İnşallah en kısa zamanda hayırlı güzel sonuçlar alirsin
arkadaşım merhaba, bir üstte testlerimi paylaştım sende yapmışsın bi değerlendirme şansın varmı tecrübeli olarak :)Teşekkür ederim ilginize değerlendirdim bakalım artık hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?