merhaba pko musun ?Merhaba hanımlar bu ay ilk kez ovülasyon testi kullanıyorum ve yardımınıza ihtiyacım var. Normalde adetlerim düzenlidir ancak ne olur ne olmaz diye regli bitiminde teste hemen başladım. Ancak ben hala pik göremedim bugün 21. Günüm ve reglime 1 hafta gibi bi süre kaldı bu saatten sonra yumurtlama olur mu bilmiyorum 23 ekimden bu yana süren ara ara Kasık ağrılarım var aslında ama ben anlam veremedim bide siz bakarsanız... Benim gibi böyle bir durum yaşayan ya da bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Merhaba, bildiğim kadarı ile değilim daha önce gittiğimde problem olmadığı söylendi, düzenli problemsiz bir döngüm varmerhaba pko musun ?
Bende 23 pik olarak düşünmüştüm ama bir gebelik koçu ile görüştüm bilgi almak için henüz pik yapmamış dediği için kafam allak bullak oldu açıkçası23 ve 28 pik duruyor
T C kadar koyu yada daha koyuysa yumurtlama demekBende 23 pik olarak düşünmüştüm ama bir gebelik koçu ile görüştüm bilgi almak için henüz pik yapmamış dediği için kafam allak bullak oldu açıkçası
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinT C kadar koyu yada daha koyuysa yumurtlama demek
o zaman 23 ü pik sayabilirisin canım :)Merhaba, bildiğim kadarı ile değilim daha önce gittiğimde problem olmadığı söylendi, düzenli problemsiz bir döngüm var
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içino zaman 23 ü pik sayabilirisin canım :)
Rica ederim☺Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içintekrar koyulaşmaya başlayınca bende pik olmadığını düşündüm istemsiz
Yumurtlama ve catlamada 3 gunu degerlendirin diyolar o uc gunu degerlendirdikten sonra 1 2 gun ara verip tekrar iliski yasamalimiyizT C kadar koyu yada daha koyuysa yumurtlama demek
Yumurtlamayi degerlendirdikten sonra gerek yok diyorlar ama bazilarida adete yakın hamile kaldm diyor Rabbimim ne zaman verecegini bilemeyizYumurtlama ve catlamada 3 gunu degerlendirin diyolar o uc gunu degerlendirdikten sonra 1 2 gun ara verip tekrar iliski yasamalimiyiz
Yani o gunu degerlendirdikten snra daha sonrada iliskiye girilse sorun olmaz dimiYumurtlamayi degerlendirdikten sonra gerek yok diyorlar ama bazilarida adete yakın hamile kaldm diyor Rabbimim ne zaman verecegini bilemeyiz
Yok niye sorun olsunYani o gunu degerlendirdikten snra daha sonrada iliskiye girilse sorun olmaz dimi
Merhaba ben de bu ay ovulasyon testi alıp yapmaya başladım ve adetime 1 gün kala pik yaptığını gördüm sabırla yapmaya devam etMerhaba hanımlar bu ay ilk kez ovülasyon testi kullanıyorum ve yardımınıza ihtiyacım var. Normalde adetlerim düzenlidir ancak ne olur ne olmaz diye regli bitiminde teste hemen başladım. Ancak ben hala pik göremedim bugün 21. Günüm ve reglime 1 hafta gibi bi süre kaldı bu saatten sonra yumurtlama olur mu bilmiyorum 23 ekimden bu yana süren ara ara Kasık ağrılarım var aslında ama ben anlam veremedim bide siz bakarsanız... Benim gibi böyle bir durum yaşayan ya da bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Merhaba daha öncesinde pik gördüyseniz eğer adete yakın pik olması gebelik belirtisi diyorlardı umarım öyle bir durumunuz vardırMerhaba ben de bu ay ovulasyon testi alıp yapmaya başladım ve adetime 1 gün kala pik yaptığını gördüm sabırla yapmaya devam et
Yumurtlama durmuyor ya da olmuyor sanırımse
Merhaba daha öncesinde pik gördüyseniz eğer adete yakın pik olması gebelik belirtisi diyorlardı
Kızlar bugün 11.günüm ve ovulasyon testi bu şekilde çıktı, daha dün akşam yaptığımda t çizgisi daha silikti, bugün kesin yumurtlama günü müdür?Merhaba daha öncesinde pik gördüyseniz eğer adete yakın pik olması gebelik belirtisi diyorlardı umarım öyle bir durumunuz vardır
Kızlar bugün 11.günüm ve ovulasyon testi bu şekilde çıktı, daha dün akşam yaptığımda t çizgisi daha silikti, bugün kesin yumurtlama günü müdür?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?