- 3 Ağustos 2017
- 1.424
- 983
- 123
- Konu Sahibi Yenianne59
-
Bugün dayanamadım gebelik testi yaptım negatifti yumurta olsa nolxak ki tuttmıyor tatlımKız maşallah nazar değdirmym ne şanslsn ben bi yumurtlama göremedm daha :)
Çok erkek degilmi gebelik testi içinBugün dayanamadım gebelik testi yaptım negatifti yumurta olsa nolxak ki tuttmıyor tatlım
Çok erkek degilmi gebelik testi için
Bugün dayanamadım gebelik testi yaptım negatifti yumurta olsa nolxak ki tuttmıyor tatlım
Ama kuzum sen erken yapmışsın daha adetin bile gecmemşki. Kanda belli olur belki. Hem bu yumurtlamayıda değerlndrseydin sıkma canını hiç Belli olmaz. Eğer olmasada vardır vakti zamanı.Bugün dayanamadım gebelik testi yaptım negatifti yumurta olsa nolxak ki tuttmıyor tatlım
Evet erken ama yapıyım dedim yinede ne biliyim içimden heldiAma kuzum sen erken yapmışsın daha adetin bile gecmemşki. Kanda belli olur belki. Hem bu yumurtlamayıda değerlndrseydin sıkma canını hiç Belli olmaz. Eğer olmasada vardır vakti zamanı.
Evet erken ama icimden geldi zatrn dün o kdr koyuydu ya bugün yine silik benim testler kesn bozukÇok erkek degilmi gebelik testi için
Evet erken ama icimden geldi zatrn dün o kdr koyuydu ya bugün yine silik benim testler kesn bozuk
Evet haklısın ama burda okuduğum kadarıyla herkesin çok koyu olmuyor c kadar bazılarının silikte olabiliyormısSenin testlerde benimkiler gibi kafayı yemiş benimde koyulaştı koyulaştı sonra silikleşti. Bende bıraktım yapmayı bugün. Taktıkça hiç olmuyor
Evet haklısın ama burda okuduğum kadarıyla herkesin çok koyu olmuyor c kadar bazılarının silikte olabiliyormıs
Aynen biz ayrı kafayı yicez kocalarımız ayrı kafayı yiyo habire bi günü değerlendirme peşindeyimAdete 2 gün var yumurtlama ise değerlendiriyoruz zaten diğer türlü de gebelik testi artık kafayı yemekten iyidir.
Aynen biz ayrı kafayı yicez kocalarımız ayrı kafayı yiyo habire bi günü değerlendirme peşindeyim
Aynen sapık gibi evde adam kovalıyorım hepimiz aynıyız resmenTestler iyice strese sokuyor derlerdi de inanmazdımhayır böyle olunca adam hasta olunca gün boşa gidiyor diye bide adama sinir oluyorum
Haha çok güldüm buna. Bnde bnmkini zaptetmeye calısıyorm dur hergun değil 2 gunde bir olsun sperm düşmesin diye. Bırak bu testleri yaa. Tavuk gibi bi yumurtlamadır tutturdun diyo. İşine glmiyo yaAynen sapık gibi evde adam kovalıyorım hepimiz aynıyız resmen
Haha çok güldüm buna. Bnde bnmkini zaptetmeye calısıyorm dur hergun değil 2 gunde bir olsun sperm düşmesin diye. Bırak bu testleri yaa. Tavuk gibi bi yumurtlamadır tutturdun diyo. İşine glmiyo ya
İnsan dayanamıyor belki işime yarar bi bilgi bulurum diye diye. Evet sinir yapıyo gerçekten çıldıriciiim. 22. Gün ve hala yumurtlamadım yahuu. Tavuk olsam keserlerdi benihahahah doğru diyor bence testler iyice sinir yapıyor valla ben artık şu siteye bile girmicem diyorum habire bakıp bakıp duruyorum stres oluyor ama yinede giriyorum
Ben 24 te yumurtladm oda doğruysa 3 martta daha koyusunu gördmİnsan dayanamıyor belki işime yarar bi bilgi bulurum diye diye. Evet sinir yapıyo gerçekten çıldıriciiim. 22. Gün ve hala yumurtlamadım yahuu. Tavuk olsam keserlerdi beni
24 te yumurtadıysan ve 25te çatladıysa 9 - 10 martta adet olman lazm değil miBen 24 te yumurtladm oda doğruysa 3 martta daha koyusunu gördm
Evet günlerimi bekliyorum sabırsızlıkla24 te yumurtadıysan ve 25te çatladıysa 9 - 10 martta adet olman lazm değil mi
3 - 4 gün kalmış canım. Eğer olmazsan ya hamilesin yada asıl yumurtlaman ikinci yumurtlama diye düşündüğümüz tarihte olan yumurtlama. Ama inşallah hamilesindir.Evet günlerimi bekliyorum sabırsızlıkla
İnsallah ya 1 martta karnım ağryordu şimdi hiç ağırmıyor3 - 4 gün kalmış canım. Eğer olmazsan ya hamilesin yada asıl yumurtlaman ikinci yumurtlama diye düşündüğümüz tarihte olan yumurtlama. Ama inşallah hamilesindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?