- 12 Aralık 2023
- 934
- 871
- 23
- Konu Sahibi valerianka
-
İnşallah inşallah14 te çatlama oluşmuş kasık ağrısı da kiminde yumurtlama günü başlar kiminde yumdan 4 ila 5 önce başlar benim yumurtlamanin oldugu gun ve ardı iki gün çok ağrım olur ultrason takibi yaptırdığım için eminim inşallah sağlıklı bir gebelik elde edersiniz
Kızlar suan aldım sonucumu çok yeni 3 haftalık gözüküyor umarım devam ederCiktimi sonuç çok merak ettim
Ayy çok sevindim saglicakla kucagina alırsın inşallah hadi darısı başımaKızlar suan aldım sonucumu çok yeni 3 haftalık gözüküyor umarım devam ederilk gebelik heyecanım çok şükür
İnşallah canım allah senin de yüzünü güldürsünAyy çok sevindim saglicakla kucagina alırsın inşallah hadi darısı başıma
Yok canım 3 gün var dahaİnşallah canım allah senin de yüzünü güldürsünreglin gecikti mi senin? Belirti var mı ?
Az kalmış seninde inşallah gönlünden geçtiği gibi olur her şeyYok canım 3 gün var daha
Az önce test yaptım böyle ciktiİnşallah canım allah senin de yüzünü güldürsünreglin gecikti mi senin? Belirti var mı ?
Amin inşallah ya strese girdim 2 yaşında da oglum var benimAz kalmış seninde inşallah gönlünden geçtiği gibi olur her şey
Aa silik çizgi çıkmışAz önce test yaptım böyle cikti
İnşallah canimAa silik çizgi çıkmışgözümüz aydın inşallah kanda da görürüz
Allah bağışlasın, planli mı düşünüyorsun suan sürpriz mi olacak öyleyse. Sen tecrübelisin de anlarsın belirtilerindenAmin inşallah ya strese girdim 2 yaşında da oglum var benim
Ben de eşimde istiyoruz da benim tek tupum alinmisti daha önce dış gebelik gecirmistim onun için tek tüple biraz zor oluyoAllah bağışlasın, planli mı düşünüyorsun suan sürpriz mi olacak öyleyse. Sen tecrübelisin de anlarsın belirtilerinden
Olur inşallah Allah’ın izniyleBen de eşimde istiyoruz da benim tek tupum alinmisti daha önce dış gebelik gecirmistim onun için tek tüple biraz zor oluyo
19 olan test nedir geçen aydan mı?19 yazan test 5 dakika bekledim bu kadar koyu değildi ertesi gün koyulaşmıştı bugün adetin 13 günü yumutlama yok hala kaçırdım mî acaba testi yapmadan 3saat öncesinden su içmeyi bırakıyorum sağ kasığmda ağri var
Ayın 19 u bugünde yaptım t hiç çıkmadı19 olan test nedir geçen aydan mı?
bence devam edin adetin 13. Gününde iseniz çünkü ilerleyen zamanlarda da yumurltuyor olabilirsiniz yoksa bir doktora görünmenizi tavsiye ederim.
Burdaki 19 da pozitif gözüküyor19 olan test nedir geçen aydan mı?
bence devam edin adetin 13. Gününde iseniz çünkü ilerleyen zamanlarda da yumurltuyor olabilirsiniz yoksa bir doktora görünmenizi tavsiye ederim.
İlk 5 dakika bu kadar koyu değildi dakika tuttum belirgindi ertesi gün koyulaşma olmuş yeni testi yerine koyarken gördümBurdaki 19 da pozitif gözüküyor
Bazen yaniltici olabiliyormuş ben de pek bilgi sahibi değilimİlk 5 dakika bu kadar koyu değildi dakika tuttum belirgindi ertesi gün koyulaşma olmuş yeni testi yerine koyarken gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?