- 12 Aralık 2023
- 934
- 871
- 23
- Konu Sahibi valerianka
-
cevabınız için çok teşekkür ederimPik zaten 1-2 gün oluyor, normal yani 2 gün gün pozitif görmeniz. Ovulasyonla takip ederken bende her belirti vardı bu arada, psikolojik olduğunu düşünüyorum :)) yumurtlama & çatlamada hafif kasık ağrıları olabiliyor zaten onun etkisi de olabilir ama takip etmediğiniz bi ay çok daha farklı geçiriyorsunuz bugünleri o yüzden ne bekliyorsak onu görüyoruz bence. Güzel günleri değerlendirmişsiniz
Merhaba arkadaşlar bir çok yazı okudum çok kez faydalandım buradan. Şimdi benim sizin yardımınıza ihtiyacım var. Görseller ile açıklamaya çalıştım ekleyeceğim alta. Gebelik düşünüyorum regli ve ovulasyon günlerimi uygulama üzerinden takip ediyorum. Bu ay dışında daha önce ovulasyon günlerini denk getirirek ilişki yaşamamıştık. Bu ay ovulasyon günü öncesi ve sonrası ilişki oldu. Ovulasyon testini denememi de bir arkadaşım söyledi fakat geç kalmıştık adet biter bitmez başlamadım bu aylık ( ins diğer ay gerek kalmaz) uygulamaya göre ovulasyon pik olduğu günden bir gece önce yaptık sansa pozitifti. Ama pozitifi sadece 13. Gün akşam ve 14. Gün sabah gördüm daha sonra testlerim de t çizgisi hep silik cikti. Bunun sebebi ne olabilir? Sizce günleri tutturmuş muyum? Bu arada 2 gündür sağ kasığımda ve belimde inanılmaz bir ağrı var. Psikolojik mi yapıyorum diyorum kendi kendime ama ciddi ciddi ağrım var. Görüşleriniz yorumlarınız benim için çok önemli
—tüm bunlara ek olarak eşim 3-4 aydır morfoloji için tedavi görüyordu. Bu ay ilk kez ovulasyon günlerimi değerlendirdik. Eşimin morfolojisi 0 maalesef bu şekilde olup hamile kalanlar var mı? Tedavi sonrası her şeyin yoluna girdiğini umuyorum.olumlu düşünmek istiyaynı şeyi yaşıyorum sanırım
Pembe olan ovulasyon diğeri gebelik adete 3 gün var bende bekliyorum inşallah pozitiftirMerhaba arkadaşlar bir çok yazı okudum çok kez faydalandım buradan. Şimdi benim sizin yardımınıza ihtiyacım var. Görseller ile açıklamaya çalıştım ekleyeceğim alta. Gebelik düşünüyorum regli ve ovulasyon günlerimi uygulama üzerinden takip ediyorum. Bu ay dışında daha önce ovulasyon günlerini denk getirirek ilişki yaşamamıştık. Bu ay ovulasyon günü öncesi ve sonrası ilişki oldu. Ovulasyon testini denememi de bir arkadaşım söyledi fakat geç kalmıştık adet biter bitmez başlamadım bu aylık ( ins diğer ay gerek kalmaz) uygulamaya göre ovulasyon pik olduğu günden bir gece önce yaptık sansa pozitifti. Ama pozitifi sadece 13. Gün akşam ve 14. Gün sabah gördüm daha sonra testlerim de t çizgisi hep silik cikti. Bunun sebebi ne olabilir? Sizce günleri tutturmuş muyum? Bu arada 2 gündür sağ kasığımda ve belimde inanılmaz bir ağrı var. Psikolojik mi yapıyorum diyorum kendi kendime ama ciddi ciddi ağrım var. Görüşleriniz yorumlarınız benim için çok önemli
—tüm bunlara ek olarak eşim 3-4 aydır morfoloji için tedavi görüyordu. Bu ay ilk kez ovulasyon günlerimi değerlendirdik. Eşimin morfolojisi 0 maalesef bu şekilde olup hamile kalanlar var mı? Tedavi sonrası her şeyin yoluna girdiğini umuyorum.olumlu düşünmek istiyorum
Silik çizgi çıkmış canım hayırlı olsunPembe olan ovulasyon diğeri gebelik adete 3 gün var bende bekliyorum inşallah pozitiftir
Yarın bı aksilik olmazsa gitmeyi düşünüyorum ama adetime de 3 gün varSilik çizgi çıkmış canım hayırlı olsunkan testine ne zaman gideceksin
Bende dün yaptım 6 dün kaldı adetime benimde silik çizgi çıktı. Ben de bekleyebilirsem bir kaç gün sonra kan testine gidicem ama çok sabırsızim. Dün gece cok fazla bel ağrısı yaşadım. Gerçekten var mı yoksa psikolojik mi yapıyorum diye içim içimi yiyorYarın bı aksilik olmazsa gitmeyi düşünüyorum ama adetime de 3 gün var
Var gibi duruyor çizgi çıkmış sanki ya inşallah vardır ilk hamilelik mi olucak varsa bende kaç gündür sırt ağrısından yatamıyorum kasiklarima karnıma kramp giriyo gunduzleri mide bulantim var hafifBende dün yaptım 6 dün kaldı adetime benimde silik çizgi çıktı. Ben de bekleyebilirsem bir kaç gün sonra kan testine gidicem ama çok sabırsızim. Dün gece cok fazla bel ağrısı yaşadım. Gerçekten var mı yoksa psikolojik mi yapıyorum diye içim içimi yiyor
Evet canım ilk olacak Allah nasip ederse şimdi tekrar test yaptım uyanır uyanmaz bu şekildeVar gibi duruyor çizgi çıkmış sanki ya inşallah vardır ilk hamilelik mi olucak varsa bende kaç gündür sırt ağrısından yatamıyorum kasiklarima karnıma kramp giriyo gunduzleri mide bulantim var hafif
Var bence gayet iyi gorunuyo test yaptır bence sende 6 gun mu vardiEvet canım ilk olacak Allah nasip ederse şimdi tekrar test yaptım uyanır uyanmaz bu şekilde
Evet az önce kan testi verdim çok heyecanlıyım Allah inşallah yüzümü güldürür. Bu durumda beta kaç çıkmalı acaba?Var bence gayet iyi gorunuyo test yaptır bence sende 6 gun mu vardi
Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah bu duyguyu. Bu yola girmeden bu kadar zor stresli bir süreç olduğunu tahmin etmezdim. Beklemek umut etmek ne kadar yıpratıcı burda anladım. Umarım Umutlarımız boşa çıkmaz yüzlerimiz güler hep birlikte bebeklerimizi beklediğimiz günleri görürüzAyyyy bu grup resmen hamişler grubu gibi. Geleyim azıcık bana da bulaşsınnn amin
Beta 5 üzeri olmalıEvet az önce kan testi verdim çok heyecanlıyım Allah inşallah yüzümü güldürür. Bu durumda beta kaç çıkmalı acaba?
Paylaşacağım çıkıncaBeta 5 üzeri olmalı
Verdinmi canım testAllahım isteyen herkese nasip eder inşallah bu duyguyu. Bu yola girmeden bu kadar zor stresli bir süreç olduğunu tahmin etmezdim. Beklemek umut etmek ne kadar yıpratıcı burda anladım. Umarım Umutlarımız boşa çıkmaz yüzlerimiz güler hep birlikte bebeklerimizi beklediğimiz günleri görürüz
İnşallah bulaşır ben de yarın test vericem çıkar inşallahAyyyy bu grup resmen hamişler grubu gibi. Geleyim azıcık bana da bulaşsınnn amin
5in üstünde olmalı canimEvet az önce kan testi verdim çok heyecanlıyım Allah inşallah yüzümü güldürür. Bu durumda beta kaç çıkmalı acaba?
14 te çatlama oluşmuş kasık ağrısı da kiminde yumurtlama günü başlar kiminde yumdan 4 ila 5 önce başlar benim yumurtlamanin oldugu gun ve ardı iki gün çok ağrım olur ultrason takibi yaptırdığım için eminim inşallah sağlıklı bir gebelik elde edersinizMerhaba arkadaşlar bir çok yazı okudum çok kez faydalandım buradan. Şimdi benim sizin yardımınıza ihtiyacım var. Görseller ile açıklamaya çalıştım ekleyeceğim alta. Gebelik düşünüyorum regli ve ovulasyon günlerimi uygulama üzerinden takip ediyorum. Bu ay dışında daha önce ovulasyon günlerini denk getirirek ilişki yaşamamıştık. Bu ay ovulasyon günü öncesi ve sonrası ilişki oldu. Ovulasyon testini denememi de bir arkadaşım söyledi fakat geç kalmıştık adet biter bitmez başlamadım bu aylık ( ins diğer ay gerek kalmaz) uygulamaya göre ovulasyon pik olduğu günden bir gece önce yaptık sansa pozitifti. Ama pozitifi sadece 13. Gün akşam ve 14. Gün sabah gördüm daha sonra testlerim de t çizgisi hep silik cikti. Bunun sebebi ne olabilir? Sizce günleri tutturmuş muyum? Bu arada 2 gündür sağ kasığımda ve belimde inanılmaz bir ağrı var. Psikolojik mi yapıyorum diyorum kendi kendime ama ciddi ciddi ağrım var. Görüşleriniz yorumlarınız benim için çok önemli
—tüm bunlara ek olarak eşim 3-4 aydır morfoloji için tedavi görüyordu. Bu ay ilk kez ovulasyon günlerimi değerlendirdik. Eşimin morfolojisi 0 maalesef bu şekilde olup hamile kalanlar var mı? Tedavi sonrası her şeyin yoluna girdiğini umuyorum.olumlu düşünmek istiyorum
Ciktimi sonuç çok merak ettimPaylaşacağım çıkınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?