Ovulasyon testi yardım

ben yıllardır yapıyorum hatta testle hamilede kaldım.bende pco var. sanmıyorum bu pco'dan dolayı böyle olmuyordur .sürekli pozitif çıkmıyor yani

İlk 10-15 dk içindeki çıkan doğrudur. Şuan yumurtlama olarak gözüküyor kaç dk beklediniz ?
İlk soru sorduğumda attığım 13.24 gibi testi yaptım 13.31 gibi testi cektim aradan yarim saat geçti böyle oldu. Cok kafa karıştırıcı. Acaba aksam tekrar uygulasam mi yoksa yarını mi beklesem.

İlk soru sorduğumda attığım 13.24 gibi testi yaptım 13.31 gibi testi cektim aradan yarim saat geçti böyle oldu. Cok kafa karıştırıcı. Acaba aksam tekrar uygulasam mi yoksa yarını mi beklesem.
Erken çekmişsin 7 dk içinde cekmişsin en fazla 10-15 dk bekleyeceksin. Bence akşam testini tekrarla ve 15 dk bekle

hayırlısı olsun

olabilir kimin ne zaman kalacagının garantisi yok maalesef.testlerle ilğisi yok yani,oğlumu kaybettim ben 3 aydır tekrar deniyorum henüz olmadı.ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor
Bir gebenin gunlugunde testlerin koyulugunu begenmedim o yuzden tavsiye edemem ama laboquick cok net oldugu icin tavsiye edebilirim basiniz sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…