- 17 Mayıs 2022
- 507
- 98
- 33
- 24
- Konu Sahibi betulceylanbayindir
-
İlk 10-15 dk içindeki çıkan doğrudur. Şuan yumurtlama olarak gözüküyor kaç dk beklediniz ?Yorumunuz için teşekkür ederim çok kafam karıştı. Daha ilk testim. Durdukca bi tık daha koyulaştı eminde olamıyorum Eki Görüntüle 3338285
ben bir gebenin ğünlüğünden aldıgım bu testlerle hamile kaldım.Ben hic begenmedim o testleri faydasini gormedim, laboquick aldim o ay hamile kaldim. T cizgisi c den koyu olacak.
17 ve 18 'de sıvı alımın olmuştur ondan böyle çııkmıştır.şu an yumurtlama var canımOvülasyon testi yapıyorum hiç bir şey anlamadım ne zaman yumurtlama hep aynı çıkıyor sanki bana anlatacak biri varsa lütfen yardımcı olsun
İlk soru sorduğumda attığım 13.24 gibi testi yaptım 13.31 gibi testi cektim aradan yarim saat geçti böyle oldu. Cok kafa karıştırıcı. Acaba aksam tekrar uygulasam mi yoksa yarını mi beklesem.İlk 10-15 dk içindeki çıkan doğrudur. Şuan yumurtlama olarak gözüküyor kaç dk beklediniz ?
Darısı başıma ozamaaaanben bir gebenin ğünlüğünden aldıgım bu testlerle hamile kaldım.
Erken çekmişsin 7 dk içinde cekmişsin en fazla 10-15 dk bekleyeceksin. Bence akşam testini tekrarla ve 15 dk bekleİlk soru sorduğumda attığım 13.24 gibi testi yaptım 13.31 gibi testi cektim aradan yarim saat geçti böyle oldu. Cok kafa karıştırıcı. Acaba aksam tekrar uygulasam mi yoksa yarını mi beklesem.
Dikkat edeceğim. Siliklesme vs görürsemErken çekmişsin 7 dk içinde cekmişsin en fazla 10-15 dk bekleyeceksin. Bence akşam testini tekrarla ve 15 dk bekle
Testini yap 15 dk bekle ve çek paylaş yardımcı olalım.ben yumurtlamayi ve catlamayı gördüm bugünü de değerlendirip 17 gün bekleyeceğiz bakalımDikkat edeceğim. Siliklesme vs görürsem
Tamamdır aksam 10 gibi atarimTestini yap 15 dk bekle ve çek paylaş yardımcı olalım.ben yumurtlamayi ve catlamayı gördüm bugünü de değerlendirip 17 gün bekleyeceğiz bakalım
Ben de kalamadimben bir gebenin ğünlüğünden aldıgım bu testlerle hamile kaldım.
hayırlısı olsunDarısı başıma ozamaaaanValla bende 12.gun pik oldu belirsizlik yaşamadım açıkçası
olabilir kimin ne zaman kalacagının garantisi yok maalesef.testlerle ilğisi yok yani,oğlumu kaybettim ben 3 aydır tekrar deniyorum henüz olmadı.ama bu olmayacağı anlamına gelmiyorBen de kalamolabiir
Bir gebenin gunlugunde testlerin koyulugunu begenmedim o yuzden tavsiye edemem ama laboquick cok net oldugu icin tavsiye edebilirim basiniz sagolsunhayırlısı olsun
olabilir kimin ne zaman kalacagının garantisi yok maalesef.testlerle ilğisi yok yani,oğlumu kaybettim ben 3 aydır tekrar deniyorum henüz olmadı.ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor
Tamamdır aksam 10 gibi atarim
Çatlama gününü kaçırdım eşimin toplantısından dolayı olmadı. Sizce bir sorun olur mu? Yumurtlamadan bir gün onceyi ve yumurtlama dönemini değerlendirdim AmaEvet silikleştiğinde çatlama demek oluyor
Artmet eczanelerde bizim hep o marka satılıyor canımmmBence bu günü değerlendir ve yarın tekrar test yap tam pik olmuş gibi durmuyor ama pik gibi de hangi marka bu
Bugün yaptın mıArtmet eczanelerde bizim hep o marka satılıyor canımmm
Bugün yaptın mıArtmet eczanelerde bizim hep o marka satılıyor canımmm
Evet canim bugünü ben atmıştım durum bu 2 saat su içmeden yaptım aynı saatlerde.Bugün yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?