• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi yardım

Canım max'ın oradaki çizginin diğer çizgiden daha koyu ya da eşit olması gerekmiyor mu pik için? Dün C çizgisine yakın, bugün C den daha koyu. + dünkü T den de daha koyu bugünkü T çizgisi. Bugün pik değil mi sence o yüzden? Bir de ben şeyi merak ediyorum mesela iki çizgide eşit kopkoyu ikisi de. Ertesi gün iki çizgide dün kadar koyu değil ama T C den çok çok daha koyu bu durumda pik hangi gün?
2 gün yumurtlama oluyor ozaman da canım mesela ben bu ay bir gün yumurtlama yaşadım bazı kadınlarda 2 gün bazı kadınlarda 3 gün yumurtlama görebilir

aynen bugünü de degerlendiririm 5-6 dk bekliyorum canım ama test şuan baya koyulaşmış hemen hemen yakın olmuş şuan oyle olması onemli mi acava canım.
Evet canım pik olmuş ama net bir sonuç için en az 10 dk bekleyin diyorlar. Ama pik yani bugünü değerlendir yarın tekrar yap.bakalim

Evet canım pik olmuş ama net bir sonuç için en az 10 dk bekleyin diyorlar. Ama pik yani bugünü değerlendir yarın tekrar yap.bakalim
cok teşekkür ederim canım ben gecen ay tüp bebek transferi olmuştum kimyasal oldu.yumurtalık rezervim cok düşük doğal yolla hamilelik imkansız gibi ama yine bi umut bu ay bu şekilde denemek istedim ilgilenip cevap verdigin için cok saol 🙏🏻🌸

İşte koyuya yakın da yumurtlama sayılabiliyor yumurta tam büyümediğinde hafif silik kalabiliyor. O yüzden devam etmek daha iyi olur belki dalgalanmadır belki yumurtlamadır. Yumurtlama 2 gün sürebiliyor bende 3.gün çatlama olmuştu o yüzden dediğin senaryoda ben 2 günü peşine çatlamayı da değerlendirdim yanlış hatırlamıyorsam
Orası öyle tabi. Benim bugün pik. Düne göre çok çok koyu. Dün de vardı ama bir şeyler bence :) dün sabahı ve bugün akşamı değerlendirdik. Ama yarın çatlama olursa yarını değerlendiremeyecek gibiyiz. Ben bugün havuca abanayım mı ya ahahah😂

Eklentiler

• 441F0472-8633-4D9A-A7D9-6C235C822324.jpeg
    441F0472-8633-4D9A-A7D9-6C235C822324.jpeg
    79,1 KB · Görüntüleme: 33
  • 65123B9F-B1CC-4507-B796-092B51DBBED4.jpeg
    65123B9F-B1CC-4507-B796-092B51DBBED4.jpeg
    71,9 KB · Görüntüleme: 38
cok teşekkür ederim canım ben gecen ay tüp bebek transferi olmuştum kimyasal oldu.yumurtalık rezervim cok düşük doğal yolla hamilelik imkansız gibi ama yine bi umut bu ay bu şekilde denemek istedim ilgilenip cevap verdigin için cok saol 🙏🏻🌸
Rica ederim canım rabbim gönlümüze göre verir inşallah en yakın zamanda yumurta kalitesi arttırmak için yumurtlama dönemi de bol bol havuç ye hemde değerlendir

Kizlar ben hicbisey anlamadm 21ini degerlendirdim ama test pik mi değil mi teste devam edeyim mi bilemedim lütfen yardımcı olur musunuz ne zormuş ya gerçekten kafam karıştı
IMG_20231123_132657.jpg

Kizlar ben hicbisey anlamadm 21ini degerlendirdim ama test pik mi değil mi teste devam edeyim mi bilemedim lütfen yardımcı olur musunuz ne zormuş ya gerçekten kafam karıştı Eki Görüntüle 3339893
Zaten 2 günde 1 değerlendirmek iyi oluyor belli bi tarihten sonra, boşa gitmemiş yani değerlendirmeniz. Biraz daha devam edin genelde 14.günü gösteriyor takvimler bende de tam 14'te oldu, eğer koyulaşırsa yine değerlendirirsiniz

Zaten 2 günde 1 değerlendirmek iyi oluyor belli bi tarihten sonra, boşa gitmemiş yani değerlendirmeniz. Biraz daha devam edin genelde 14.günü gösteriyor takvimler bende de tam 14'te oldu, eğer koyulaşırsa yine değerlendirirsiniz
21ini pik gibi düşündüm ama değil sanırım 25 28 arası regl oluyorum takvime gore evet 2gun var Ovülasyona

Back