- Konu Sahibi betulceylanbayindir
Teşekkür ediyorum canım benim bakalım deneyeceğim testleri bırakmadan8-9.gun yumurtlama 10.gun catlamiis aşko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ediyorum canım benim bakalım deneyeceğim testleri bırakmadan8-9.gun yumurtlama 10.gun catlamiis aşko
Çatlamayi gör değerlendir sonra 17 gün bekle gebelik testi yapTeşekkür ediyorum canım benim bakalım deneyeceğim testleri bırakmadan
Bence sen tam 12-13.gun yumurtlayacaksin gittikçe koyulasiyor bakEvet canim bugünü ben atmıştım durum bu 2 saat su içmeden yaptım aynı saatlerde.
İnanın anlamadım bende pcos var az derecede değerlerim iyi çıktı çünkü doktorum öyle söyledi fakat ovülasyon testlerini bir türlü anlamıyorum devam ediyorum ama bi tuhaflık olduğunu düşünüyorum yumurtlama oldu mu olmadı mı çatladı mı anlayamadım bugün de aşırı derecede bir bel ağrım söz konusuÇatlamayi gör değerlendir sonra 17 gün bekle gebelik testi yap
Çatlamayi gör değerlendir sonra 17 gün bekle gebelik testi yap
12. gün var gibi ama digeri kadar koyulaşmamış sanki ben de senin gibi anlamıyorum canım 8 yazanı bugun yaptım reglimin 18. günü bugun akıntım da başladı acaba bugun mu yoksa yarına daha koyu olur mjİnanın anlamadım bende pcos var az derecede değerlerim iyi çıktı çünkü doktorum öyle söyledi fakat ovülasyon testlerini bir türlü anlamıyorum devam ediyorum ama bi tuhaflık olduğunu düşünüyorum yumurtlama oldu mu olmadı mı çatladı mı anlayamadım bugün de aşırı derecede bir bel ağrım söz konusu
İnan bilmiyorum canım bu ay ilk defa denedim ovülasyonu ama sanki senin ki yarın koyulaşır öyle duruyor bende yarın bakacağım tekrar duruma olabildiğinde aynı saatlerde yapmaya çalışıyorum ama pik görsek arkasına silikleşse nasıl güzel olur güzel haberler bizimle olsun12. gün var gibi ama digeri kadar koyulaşmamış sanki ben de senin gibi anlamıyorum canım 8 yazanı bugun yaptım reglimin 18. günü bugun akıntım da başladı acaba bugun mu yoksa yarına daha koyu olur mj
Bugün yumurtlama günün bugünü ve yarını değerlendir eğer sperm sorunu yok ise ve testini hep.ayni saatte yap çatlama gününü de değerlendir ve test yapmayı bırakİnanın anlamadım bende pcos var az derecede değerlerim iyi çıktı çünkü doktorum öyle söyledi fakat ovülasyon testlerini bir türlü anlamıyorum devam ediyorum ama bi tuhaflık olduğunu düşünüyorum yumurtlama oldu mu olmadı mı çatladı mı anlayamadım bugün de aşırı derecede bir bel ağrım söz konusu
Seninki daha tam yumurtlama olmamış canım yarın büyük ihtimal yumurtlama gerçekleşir gittikçe koyulasiyor çünkü12. gün var gibi ama digeri kadar koyulaşmamış sanki ben de senin gibi anlamıyorum canım 8 yazanı bugun yaptım reglimin 18. günü bugun akıntım da başladı acaba bugun mu yoksa yarına daha koyu olur mj
Bugünü de değerlendir ama sen . Önemli olan yumurtlamadan bir gün önce ve yumurtlama günü canım bu arada kaç dk bekliyorsun12. gün var gibi ama digeri kadar koyulaşmamış sanki ben de senin gibi anlamıyorum canım 8 yazanı bugun yaptım reglimin 18. günü bugun akıntım da başladı acaba bugun mu yoksa yarına daha koyu olur mj
Tamam canım öyle yapacağım inşallah hayırlı sonuçlar alırız kaç aydır negatif görmekten yoruldumBugün yumurtlama günün bugünü ve yarını değerlendir eğer sperm sorunu yok ise ve testini hep.ayni saatte yap çatlama gününü de değerlendir ve test yapmayı bırak
Bende valla ben yumurta ile bir gün önce değerlendirdim catlamayı gördüm testi bıraktım 17 gün sonra test yapacağım inşallahTamam canım öyle yapacağım inşallah hayırlı sonuçlar alırız kaç aydır negatif görmekten yoruldum
Canım dün yumurtlama bugün çatlama olmuş olabilir. Yumurta 22 mm civarı olduğunda çok daha koyu, 20 ve altı olduğunda biraz daha silik çıkıyormuş ama o da yumurtlama sayılıyor neticede. Sen yine biraz daha devam et belki dalgalanmadan dolayı da olabilir ama yumurtlama da olabilir tabii. Diğer belirtiler var mıydı akıntı gibiKızlar selamlar benim kafamı bir şey kurcaladı size danışmak istedim. Bu ovülasyon testlerinde doruk diyebilmemiz için T çizgisinin C ile aynı ya da C den daha koyu olması gerek ya, şimdi benim dün akşam T ve C ikiside koyu barizdi ama T, C 'ye göre biraz daha az koyuydu. Pik yakındır dedim. Bugün ise T bariz C'ye göre çok çok daha koyu. Benim merak ettiğim dünkü T ve bugünkü T'yi karşılaştırdığımda dünkü T daha koyuydu ama C den daha koyu değildi. Burada hangisini baz alıyoruz? Bugünkü T, dünkü T'ye göre silik diye sizce çatladı mı? Yoksa bugünkü T C'den daha koyu diye bugün tam pik mi?ilk fotoğraf dün akşam. İkinci bugün öğlen.
Ay güzel haberler ile gel canım benim inşallah olumlu sonuç alırsınBende valla ben yumurta ile bir gün önce değerlendirdim catlamayı gördüm testi bıraktım 17 gün sonra test yapacağım inşallah
Canım max'ın oradaki çizginin diğer çizgiden daha koyu ya da eşit olması gerekmiyor mu pik için? Dün C çizgisine yakın, bugün C den daha koyu. + dünkü T den de daha koyu bugünkü T çizgisi. Bugün pik değil mi sence o yüzden? Bir de ben şeyi merak ediyorum mesela iki çizgide eşit kopkoyu ikisi de. Ertesi gün iki çizgide dün kadar koyu değil ama T C den çok çok daha koyu bu durumda pik hangi gün?Canım dün yumurtlama bugün çatlama olmuş olabilir. Yumurta 22 mm civarı olduğunda çok daha koyu, 20 ve altı olduğunda biraz daha silik çıkıyormuş ama o da yumurtlama sayılıyor neticede. Sen yine biraz daha devam et belki dalgalanmadan dolayı da olabilir ama yumurtlama da olabilir tabii. Diğer belirtiler var mıydı akıntı gibi
Bu arada canım tekrar baktım dünkü T'den de daha koyuymuş bugünkü T. Bence bugün pik. Diğer çizginin iki ü.ç katı koyulukta çünkü. Ama 1 saate tekrar test yapacağım dünkü yaptığım ile aynı saat olsun diye. sanırım o zaman daha net olacak.Canım dün yumurtlama bugün çatlama olmuş olabilir. Yumurta 22 mm civarı olduğunda çok daha koyu, 20 ve altı olduğunda biraz daha silik çıkıyormuş ama o da yumurtlama sayılıyor neticede. Sen yine biraz daha devam et belki dalgalanmadan dolayı da olabilir ama yumurtlama da olabilir tabii. Diğer belirtiler var mıydı akıntı gibi
İşte koyuya yakın da yumurtlama sayılabiliyor yumurta tam büyümediğinde hafif silik kalabiliyor. O yüzden devam etmek daha iyi olur belki dalgalanmadır belki yumurtlamadır. Yumurtlama 2 gün sürebiliyor bende 3.gün çatlama olmuştu o yüzden dediğin senaryoda ben 2 günü peşine çatlamayı da değerlendirdim yanlış hatırlamıyorsamCanım max'ın oradaki çizginin diğer çizgiden daha koyu ya da eşit olması gerekmiyor mu pik için? Dün C çizgisine yakın, bugün C den daha koyu. + dünkü T den de daha koyu bugünkü T çizgisi. Bugün pik değil mi sence o yüzden? Bir de ben şeyi merak ediyorum mesela iki çizgide eşit kopkoyu ikisi de. Ertesi gün iki çizgide dün kadar koyu değil ama T C den çok çok daha koyu bu durumda pik hangi gün?
Canım tekrar yaptım t daha çok koyulaşmış sanki baksana bi pik sanırım bugünİşte koyuya yakın da yumurtlama sayılabiliyor yumurta tam büyümediğinde hafif silik kalabiliyor. O yüzden devam etmek daha iyi olur belki dalgalanmadır belki yumurtlamadır. Yumurtlama 2 gün sürebiliyor bende 3.gün çatlama olmuştu o yüzden dediğin senaryoda ben 2 günü peşine çatlamayı da değerlendirdim yanlış hatırlamıyorsam
Diğerlerini attın mı kuzucum alt alta koysan daha iyi anlarız aslındaCanım tekrar yaptım t daha çok koyulaşmış sanki baksana bi pik sanırım bugün
aynen bugünü de degerlendiririm 5-6 dk bekliyorum canım ama test şuan baya koyulaşmış hemen hemen yakın olmuş şuan oyle olması onemli mi acava canım.Bugünü de değerlendir ama sen . Önemli olan yumurtlamadan bir gün önce ve yumurtlama günü canım bu arada kaç dk bekliyorsun