Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi Yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim catlamaya yoneliyor gibi hafif siliklesmis. Sen gebelik testi yaptin mi? Gec dollenmeden dolayi ustune gorme yasiyor da olabilirsin bu kadar uzun surmeside enteresan
Gebelik testi aklımdan geçmedi yumurtlama bekliyorum aslında baksana sinirlerm bozulcak az kaldı sebebi ne ki acaba bunun

Ben napcam şimdi ya yumurtlamayı böyle de anlayamayacam
Benimkide böyle ya pik yakaladım 12. Gün sonra silikleşti gibi oldu tekrar koyulaştı

Eklentiler

• 8CE75F31-44D4-4CF8-88AD-9DCA026D68AD.png
    483,8 KB · Görüntüleme: 59
  • 631E7BDA-0838-4F37-8F8B-12BA28C28111.png
    442,8 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba. Reglimin son gününden itibaren ovülasyon testi yapıyorum. 20. Günde 10 Aralık’taki gibi koyuluğu ilk kez görebildim. Tam bir koyulma da denemez. Belki 9 aralık akşamı yapsaydım daha koyu görebilir miydim bilemiyorum. Ama 10 aralık akşamı yaptığımda silikleşmeye başladı ve zaten sol yumurtalığımda ağrı hissettim. Ama bugün sanki yine koyulcak gibi duruyor. Böyle durumları nasıl yorumluyorsunuz?akıntı olayını katiyen anlayamıyorum. Yarın sabah yaptığımda netleşir sanırım.

Merhaba ben pcosum ovülasyon testim hep bu şekilde çıkıyor acaba yumurtalar olmamış mı yardımcı olabilir misiniz

Eklentiler

• 41A24F91-5B31-4619-93DE-5405798CFB8F.jpeg
    85 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…