- 12 Kasım 2020
- 686
- 677
- 18
- 31
Ama kaç gündür böylene çatlamadık yumurtaymış bu vallah bu velat tutunursa büyünce zor çatladıydın derim artık Eki Görüntüle 2734248
Kesin kız bu yumurta diyecem de o da olmayacak adam belirliyo cinsiyeti acaba niye böyle nazlıyumurta yavas gelisiyor olabilir catlamasini beklemen gerekiyor buda boyle bir stres durumu fakat sonucu guzel olsun☺
Kesin kız bu yumurta diyecem de o da olmayacak adam belirliyo cinsiyeti acaba niye böyle nazlı
Bu normal mı yaaa hala böyle benimSorun yok yumurtlaman devam ediyor gunlerini degerlendirmeye devam etmelisin benimde 2 gun yumurtlamam surdu sonra catlamam oldu siliklesti
Canim catlamaya yoneliyor gibi hafif siliklesmis. Sen gebelik testi yaptin mi? Gec dollenmeden dolayi ustune gorme yasiyor da olabilirsin bu kadar uzun surmeside enteresan
Gebelik testi aklımdan geçmedi yumurtlama bekliyorum aslındaCanim catlamaya yoneliyor gibi hafif siliklesmis. Sen gebelik testi yaptin mi? Gec dollenmeden dolayi ustune gorme yasiyor da olabilirsin bu kadar uzun surmeside enteresan
En alttaki eger bugununse yumurtlama gibi ama dalgalanmalar cok olmus sen yinede hep degerlendirGebelik testi aklımdan geçmedi yumurtlama bekliyorum aslındabaksana sinirlerm bozulcak az kaldı sebebi ne ki acaba bununEki Görüntüle 2734972
Adam yaradı deseneEn alttaki eger bugununse yumurtlama gibi ama dalgalanmalar cok olmus sen yinede hep degerlendir
Bu is en cok onlara yariyorAdam yaradı desene
Ben napcam şimdi ya yumurtlamayı böyle de anlayamayacamBu is en cok onlara yariyor
Degisik bir durum olmus. Akintin kasik agrin gibi durumlarin var mi?Ben napcam şimdi ya yumurtlamayı böyle de anlayamayacam
Hiç birşeyim yok hafif kasıklarım ağrıyorDegisik bir durum olmus. Akintin kasik agrin gibi durumlarin var mi?
Kasik agrin yumurtlama belirtisidir bugunde testini yapinca pik gorursen bir gebelik testi yap benceHiç birşeyim yok hafif kasıklarım ağrıyor
Bakalım bugünde yapcam tekrarKasik agrin yumurtlama belirtisidir bugunde testini yapinca pik gorursen bir gebelik testi yap bence
Benimkide böyle ya pik yakaladım 12. Gün sonra silikleşti gibi oldu tekrar koyulaştıBen napcam şimdi ya yumurtlamayı böyle de anlayamayacam
Ben hiç birşey anlamıyorum artıl bu ovulasyon testlerinden kafayı yicemBenimkide böyle ya pik yakaladım 12. Gün sonra silikleşti gibi oldu tekrar koyulaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?