- 5 Mayıs 2020
- 1.790
- 750
- 73
Canım t cden daha koyu bariz belli çatlamışsın hadi hayırlısıKızlar merhaba üç aylık evliyim bebek istiyoruz. Ovülasyon testine başladım. 16 Kasımda regl oldum ve 21'inde bitti. Ben de cuma günü ovülasyona başladım yani 27sinde.
ilk üç günün testi böyle sizde çatlama olmuş mu olmamış mı napmalıyım
1., 2. ve 3.gün yani bugünün testi
Canim daha olmamis devam et T cizgisi C cizgisi kadar koyu olacakArkadaş lar bi bakabilir misiniz bende adet düzensizliği var ovulasyon testi aldm bu ay yumurtalama günü mü bulmak adına adetten önce de yaptım silikti adet bitiminden sonra da yapıyorum sanırım bunlarda yumurtalama olmamış dimi
Merhaba sivi aliminizi 1 max 2 saat kesip oyle test yapabilirsiniz sivi alirsaniz idrardaki LH hormonunu seyreltiyor dogru cikmayabilirBiraz önce testi yaptım, idrarı damlatırken dikkat etmemişim içindeki şey yukarı doğru kaymış, o halini ve düzeltilmiş halini atıyorum. Sizce test güvenilir midir yoksa akşam tekrar yapmalı mıyım?
Testlerin duzgun halini koyabilir misin? En alttaki bugun yaptiginiz test midir? Eger oyleyse yumurtlamaniz bugundur her iki cizgi koyulasmis testleri yapmaya ve gunlerinizi degerlendirmenizi tavsiye ederim☺Kızlar benimde testlere bakarmısınız ne oluyor anlamadımEki Görüntüle 2733661
Onla alakalı bir durum yokki zaten 2 saat önceden tamamen kesiyorum sıvı almayı, testi paketinden çıkarttığımda dikkatli bakmadım daha önce hiç böyle bişi olmadı çünkü, çizgilerin çıktığı yerdeki plastik kağıt gibi bişi yukarı kaymış o yüzden sordum sonuç doğru mudur diyeMerhaba sivi aliminizi 1 max 2 saat kesip oyle test yapabilirsiniz sivi alirsaniz idrardaki LH hormonunu seyreltiyor dogru cikmayabilir
Zaten silik gostermisti emin olmaniz icin sivi aliminiza dikkat edip tekrar yapabilirsiniz demek istemistimOnla alakalı bir durum yokki zaten 2 saat önceden tamamen kesiyorum sıvı almayı, testi paketinden çıkarttığımda dikkatli bakmadım daha önce hiç böyle bişi olmadı çünkü, çizgilerin çıktığı yerdeki plastik kağıt gibi bişi yukarı kaymış o yüzden sordum sonuç doğru mudur diye
Bu bugününTestlerin duzgun halini koyabilir misin? En alttaki bugun yaptiginiz test midir? Eger oyleyse yumurtlamaniz bugundur her iki cizgi koyulasmis testleri yapmaya ve gunlerinizi degerlendirmenizi tavsiye ederim☺
Tamamdir yumurtlamaniz olmus bugun mutlaka degerlendirin. pazar pazartesiyi degerlendir saliyi degil carsambayi degerlendirin
Anladım teşekkür ederimZaten silik gostermisti emin olmaniz icin sivi aliminiza dikkat edip tekrar yapabilirsiniz demek istemistim
Insallah bekleyen herkese guzel bir hediye olsun☺ gunleri dogru degerlendirmekte onemli mutlaka yumurtlama oncesi gun asiri birliktelik sartAnladım teşekkür ederimgeçen ay sonuç alamadık bakalım bu ay ne olacak yeni yıla hediye olsun bana inşallah
Geçen ay 7sinde pik olmuştu ben 5 6 7 8 10 değerlendirdim ama olmadı, sadece günler önemli değil biraz da şans lazım sanırımInsallah bekleyen herkese guzel bir hediye olsun☺ gunleri dogru degerlendirmekte onemli mutlaka yumurtlama oncesi gun asiri birliktelik sart
Evet o kisim baskaGeçen ay 7sinde pik olmuştu ben 5 6 7 8 10 değerlendirdim ama olmadı, sadece günler önemli değil biraz da şans lazım sanırım
Yine böyle bu ne yaTamamdir yumurtlamaniz olmus bugun mutlaka degerlendirin. pazar pazartesiyi degerlendir saliyi degil carsambayi degerlendirintestlerinize devam etmelisiniz silik olana kadar catlamanizi takip edersiniz
Yine böyle bu ne yaEki Görüntüle 2734244
Ama kaç gündür böyleSorun yok yumurtlaman devam ediyor gunlerini degerlendirmeye devam etmelisin benimde 2 gun yumurtlamam surdu sonra catlamam oldu siliklesti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?