• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi Yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba üç aylık evliyim bebek istiyoruz. Ovülasyon testine başladım. 16 Kasımda regl oldum ve 21'inde bitti. Ben de cuma günü ovülasyona başladım yani 27sinde.

ilk üç günün testi böyle sizde çatlama olmuş mu olmamış mı napmalıyım

1., 2. ve 3.gün yani bugünün testi
Canım t cden daha koyu bariz belli çatlamışsın hadi hayırlısı

Kızlar banada baksanız ovulasyon yok demi daha

Eklentiler

• 20201204_162230_001.jpg
    20201204_162230_001.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 99
Arkadaş lar bi bakabilir misiniz bende adet düzensizliği var ovulasyon testi aldm bu ay yumurtalama günü mü bulmak adına adetten önce de yaptım silikti adet bitiminden sonra da yapıyorum sanırım bunlarda yumurtalama olmamış dimi

Eklentiler

• IMG_20201205_150025.jpg
    IMG_20201205_150025.jpg
    125,7 KB · Görüntüleme: 61
Biraz önce testi yaptım, idrarı damlatırken dikkat etmemişim içindeki şey yukarı doğru kaymış, o halini ve düzeltilmiş halini atıyorum. Sizce test güvenilir midir yoksa akşam tekrar yapmalı mıyım?

Eklentiler

• DSC_2153.JPG
    DSC_2153.JPG
    77,2 KB · Görüntüleme: 60
  • DSC_2154.JPG
    DSC_2154.JPG
    47,9 KB · Görüntüleme: 71
Arkadaş lar bi bakabilir misiniz bende adet düzensizliği var ovulasyon testi aldm bu ay yumurtalama günü mü bulmak adına adetten önce de yaptım silikti adet bitiminden sonra da yapıyorum sanırım bunlarda yumurtalama olmamış dimi
Canim daha olmamis devam et T cizgisi C cizgisi kadar koyu olacak

Biraz önce testi yaptım, idrarı damlatırken dikkat etmemişim içindeki şey yukarı doğru kaymış, o halini ve düzeltilmiş halini atıyorum. Sizce test güvenilir midir yoksa akşam tekrar yapmalı mıyım?
Merhaba sivi aliminizi 1 max 2 saat kesip oyle test yapabilirsiniz sivi alirsaniz idrardaki LH hormonunu seyreltiyor dogru cikmayabilir

Merhaba sivi aliminizi 1 max 2 saat kesip oyle test yapabilirsiniz sivi alirsaniz idrardaki LH hormonunu seyreltiyor dogru cikmayabilir
Onla alakalı bir durum yokki zaten 2 saat önceden tamamen kesiyorum sıvı almayı, testi paketinden çıkarttığımda dikkatli bakmadım daha önce hiç böyle bişi olmadı çünkü, çizgilerin çıktığı yerdeki plastik kağıt gibi bişi yukarı kaymış o yüzden sordum sonuç doğru mudur diye

Onla alakalı bir durum yokki zaten 2 saat önceden tamamen kesiyorum sıvı almayı, testi paketinden çıkarttığımda dikkatli bakmadım daha önce hiç böyle bişi olmadı çünkü, çizgilerin çıktığı yerdeki plastik kağıt gibi bişi yukarı kaymış o yüzden sordum sonuç doğru mudur diye
Zaten silik gostermisti emin olmaniz icin sivi aliminiza dikkat edip tekrar yapabilirsiniz demek istemistim😊

Anladım teşekkür ederim 😊 geçen ay sonuç alamadık bakalım bu ay ne olacak 😑 yeni yıla hediye olsun bana inşallah
Insallah bekleyen herkese guzel bir hediye olsun☺ gunleri dogru degerlendirmekte onemli mutlaka yumurtlama oncesi gun asiri birliktelik sart🌸

Insallah bekleyen herkese guzel bir hediye olsun☺ gunleri dogru degerlendirmekte onemli mutlaka yumurtlama oncesi gun asiri birliktelik sart🌸
Geçen ay 7sinde pik olmuştu ben 5 6 7 8 10 değerlendirdim ama olmadı, sadece günler önemli değil biraz da şans lazım sanırım 😅

Arkadaşlar buraya yeni üye oldm nolur bana yardm edin
Ben ekimin 28 inde adet gördm ayın 1 indede bitti adetim
Daha sonra eşimle ilişkiye girdk kasımın 10 11 ve 23 ünde
Daha sonra ben ayın 25 25 gbi test yaptm testte
T Çizgisi cok dikkatlice baktığında görülcek derecede silik cıktı
Kasımın 30 unda da ben adet gördm
Tekrar test yapmadım
Sizce son durum ne olur?
Adet oldugum için eğer gebelik olsaydı bile sonlanmısmıdır ?
2 gündür de felaket bi acıkma hissi var bende

Sorun yok yumurtlaman devam ediyor gunlerini degerlendirmeye devam etmelisin benimde 2 gun yumurtlamam surdu sonra catlamam oldu siliklesti
Ama kaç gündür böyle 🤣🤣 ne çatlamadık yumurtaymış bu vallah bu velat tutunursa büyünce zor çatladıydın derim artık🤣🤣🤣
7FC87992-4653-412C-8CCB-DFDBA846EBC8.png

Back