- 15 Ekim 2020
- 130
- 62
- 18
- 35
- Konu Sahibi ebruli0303
Arkadaşlar ovulasyon testini ilk defa deniyorum ama ne zaman pik olmuş olmuşmu anlayanlar varsa bakıp yardımcı olabilir misiniz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın yapıcam canım daha yapmadım teşekkür ederimCnm pik tam olarak 5.gun olmuş hatta sanki akşamına çatlamaya başlamış gibi tam olarak catladigini da bi sonraki testin silik çıkmasından anlayabiliriz 6. Günü yaptın mı test ya da yarın mi 6. Gun eger öyleyse yarın da yap muhtemelen daha da siliklesecek
Bnde 4.gün ilk 5 dk baktımtığımda dedim heralde pik5. gun yazan 4. aksamdan daha koyu geldı bana. yani 5.gundekı pik:).
sperm 2 gun yasıyo normalde 3 olsa belkı derdım de yetısır benceBnde 4.gün ilk 5 dk baktımtığımda dedim heralde pikdeğerlendirdim ama eşim vardıyalı çalıştığı için denk getiremiyorum sıkıntı oluyor nasip artık bakalım teşekkür ederim ☺
Ayy inşallahsperm 2 gun yasıyo normalde 3 olsa belkı derdım de yetısır benceay hadı ınsallah hayırlısıyla tutar
Canm bir sabah bi akşam test yapmana gerek yok kafanı karıştırma en ideal saat gündüz 10 ie 14 arası test yapmadan 2 saat önce sıvı alımını bırak teste ilk 10 dk geçtikten sonra bak öyle yorumlaArkadaşlar ovulasyon testini ilk defa deniyorum ama ne zaman pik olmuş olmuşmu anlayanlar varsa bakıp yardımcı olabilir misiniz?☺![]()
Tmm cnm bn koyulaştığını görünce yaptım artık tek sabah yaparım teşekkür ederimCanm bir sabah bi akşam test yapmana gerek yok kafanı karıştırma en ideal saat gündüz 10 ie 14 arası test yapmadan 2 saat önce sıvı alımını bırak teste ilk 10 dk geçtikten sonra bak öyle yorumla
Bugün yaptım silikleşmeye başlamışYarın yapıcam canım daha yapmadım teşekkür ederim ☺
Evet cnm çatlamış değerlendirin artık bir kaç gün üst üsteBugün yaptım silikleşmeye başlamış ☺ Çatlamışmı oluyor o zaman canım
Sanırım çatlamamış önce c t kadr koyu oluyor sonra yavaş yavaş tekrar silikleşmeye başlıyor canımKizlar merhaba bende araniza katildim bir kizim var suan 13 aylik ben daha adet gormedim bu salı doktora gittim. Kasık agrim vardi pazartesi kahve bi damla leke oldu. Sali günü dr gittim ve 13 mm yumurtan var dedi. Ovulasyon testi ile yumurtani takip et dedi ikinci çocuğu düşünüyorum olursa mucize olacak cunki kizim tüp bebek. Neyse test bugün elime ulaştı bende saat 3 de yaptim birde aksam 11 de yapacağım. Buna gore daha yumurtam catlamadi degil mi?
Evet cnm çatlamış değerlendirin artık bir kaç gün üst üsteeger sperm sıkıntısı varsa iki güne bir olsun
Canim kac dakika beklemeliyim pekiSanırım çatlamamış önce c t kadr koyu oluyor sonra yavaş yavaş tekrar silikleşmeye başlıyor canım
Canım pik olmuş değerlendir bugün dahil 3 günü :)Kizlar benim testimede bakabilirmisiniz ?
Hadi insallah ya bu defa olurCanım pik olmuş değerlendir bugün dahil 3 günü :)