- 29 Kasım 2016
- 341
- 256
- 103
- 32
Bilemedim ki herkesin hormon seviyesi farklıdır canım önemli olan cift çizgiyi görmek
Aynen ben de o durumdaym eşim de sürekli soruyo olmuş mudur diye kafayı yicem o durumdaymay ne biliyim böyle istediğim koyuluğu alamayınca kafam karıştı. bu ay çok çaba verdim umarım olur. :)
Aynen ben de o durumdaym eşim de sürekli soruyo olmuş mudur diye kafayı yicem o durumdaym
Ay inşallah inşallah canım hayırlısı bakalmonun istekli olması beni daha çok strese sokuyor
sonlanan gebeliğimde bu kadar istekli olduğunu hissetmemiştim. Bu kez farklı bir istek var üzerinde o kadar deniyoruz olmayınca o da stres yapmaya başladı galiba. Ah Ebru inşaallah ikimizde birbirimize güzel haber veririz.
Banada bakınnn kızlar
Hala olmamıs dimi pik=)
Kimisinin kıpkırmızı oluyo=) bende görürüm inaallah bakalım =)Olmamış canım. Devam et demek ki daha geç yumurtayacaksın. Ben hep 14.15 değerlendiriyorum. Ovuslasyon testini yeni kullanmaya başladım. Geçen ay 14.15 oldu ama bu ay 11 de yumurtladım.her ay birbirini tutmuyor.
Valla bende hiç anlamıyorum bu ayy ilk defa deniyorumevet kimininkisi C çizgisinden de koyu oluyor. Bende de o kadar koyu çıkmadı 2 aydır.
benim de en koyusu aşağıda ki gibi çıkıyor. Umarım yeterince çatlıyordur.
konu açtım sordum ama kimse yanıtlamadı. Aklıma da takıldı tabi.
Eki Görüntüle 2699400 Eki Görüntüle 2699401
Canım testin pik yapmıs bence önümüzdeki 3 günü değerlendirMerhaba hanımlar ilk defa yapıyorum 12. Günüm sizce ne durumda yumurtama olmuş olabilir mi akıntı da var
Teşekkür ederim canım biraz silik olunca bu markada pek kullanan olmamış aklıma takıldı değerlendireyim bence deCanım testin pik yapmıs bence önümüzdeki 3 günü değerlendir
Bence de canım es geçmeTeşekkür ederim canım biraz silik olunca bu markada pek kullanan olmamış aklıma takıldı değerlendireyim bence de
Hahahaha ya yazdiklarinizi okudum ovulasyon testi haric bende ayni durumdayim esimde yoruluyor biz bir gun yapip bir gun ara veriyoruz ama agir geliyor:)) bende bir de pko var, esimde sizin gibi olmus mudur oldu bence deyip duruyor heveside kirilsin istemiyorum bu ay hepimizin yuzu guler insalllahAynen ben de o durumdaym eşim de sürekli soruyo olmuş mudur diye kafayı yicem o durumdaym
Ah ah insallah kuzuHahahaha ya yazdiklarinizi okudum ovulasyon testi haric bende ayni durumdayim esimde yoruluyor biz bir gun yapip bir gun ara veriyoruz ama agir geliyor:)) bende bir de pko var, esimde sizin gibi olmus mudur oldu bence deyip duruyor heveside kirilsin istemiyorum bu ay hepimizin yuzu guler insalllah
Benim adetime 1 hafta var dayanamadim test yaptim negatif cikti malesef, siz siz olun yapmayin insan baya uzuluyormusAh ah insallah kuzu
Ben de öyle yaptm malesefBenim adetime 1 hafta var dayanamadim test yaptim negatif cikti malesef, siz siz olun yapmayin insan baya uzuluyormuszaten adet olcam heralde belirtileri var baya
Hadi yaBen de öyle yaptm malesef
Ben de öyle yaptm malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?