Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen ben de o durumdaym eşim de sürekli soruyo olmuş mudur diye kafayı yicem o durumdaym

onun istekli olması beni daha çok strese sokuyor
sonlanan gebeliğimde bu kadar istekli olduğunu hissetmemiştim. Bu kez farklı bir istek var üzerinde o kadar deniyoruz olmayınca o da stres yapmaya başladı galiba. Ah Ebru inşaallah ikimizde birbirimize güzel haber veririz.

Ay inşallah inşallah canım hayırlısı bakalm

Pikten sonraki 2.günüm normal mi silik çıkması hala

Eklentiler

• 16016281663124322983937100475772.webp
    5 KB · Görüntüleme: 28
Banada bakınnn kızlar
Hala olmamıs dimi pik=)

Eklentiler

• IMG_20201002_134149.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 29
Banada bakınnn kızlar
Hala olmamıs dimi pik=)

Olmamış canım. Devam et demek ki daha geç yumurtayacaksın. Ben hep 14.15 değerlendiriyorum. Ovuslasyon testini yeni kullanmaya başladım. Geçen ay 14.15 oldu ama bu ay 11 de yumurtladım. her ay birbirini tutmuyor.

Olmamış canım. Devam et demek ki daha geç yumurtayacaksın. Ben hep 14.15 değerlendiriyorum. Ovuslasyon testini yeni kullanmaya başladım. Geçen ay 14.15 oldu ama bu ay 11 de yumurtladım. her ay birbirini tutmuyor.
Kimisinin kıpkırmızı oluyo=) bende görürüm inaallah bakalım =)

Kimisinin kıpkırmızı oluyo=) bende görürüm inaallah bakalım =)

evet kimininkisi C çizgisinden de koyu oluyor. Bende de o kadar koyu çıkmadı 2 aydır.
benim de en koyusu aşağıda ki gibi çıkıyor. Umarım yeterince çatlıyordur.
konu açtım sordum ama kimse yanıtlamadı. Aklıma da takıldı tabi.

Valla bende hiç anlamıyorum bu ayy ilk defa deniyorum
Burda gördüm bazıları atmıs baya kıpkırmızı bende bugün 14. Gün ya dedim garanti bugün öyle olur ama olmadı=)
Ama burda bazı arkadaslara danısmıstım bi anda pik yapan oluyomus
O yüzden devam ediyorum bende=)

Merhaba hanımlar ilk defa yapıyorum 12. Günüm sizce ne durumda yumurtama olmuş olabilir mi akıntı da var

Eklentiler

• 77BF919E-35CF-41A9-B838-31D2C138A4A9.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 25
Aynen ben de o durumdaym eşim de sürekli soruyo olmuş mudur diye kafayı yicem o durumdaym
Hahahaha ya yazdiklarinizi okudum ovulasyon testi haric bende ayni durumdayim esimde yoruluyor biz bir gun yapip bir gun ara veriyoruz ama agir geliyor:)) bende bir de pko var, esimde sizin gibi olmus mudur oldu bence deyip duruyor heveside kirilsin istemiyorum bu ay hepimizin yuzu guler insalllah

Ah ah insallah kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…