- 5 Eylül 2019
- 558
- 310
- 53
İnşallah canım hayırlısı dönemlerimiz aynıİnşaallah beklediğimizi alıyoruzdur. :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım hayırlısı dönemlerimiz aynıİnşaallah beklediğimizi alıyoruzdur. :)
Bu gün değerlendir mutlaka yarın yine test yap çatladığını görelim. Spermde problem yoksa üst üste dört gün değerlendirTeşekkür ederimmm
2 gündür değerlnediriyoruz çatladığında silikleşiyor muyduuBu gün değerlendir mutlaka yarın yine test yap çatladığını görelim. Spermde problem yoksa üst üste dört gün değerlendir![]()
evet ikimizde güzel haberleri alırız umarımİnşallah canım hayırlısı dönemlerimiz aynı ☺
Evet canım silikleşir:))2 gündür değerlnediriyoruz çatladığında silikleşiyor muyduu ☺
Umarmevet ikimizde güzel haberleri alırız umarım![]()
Tmm dır canım sağolEvet canım silikleşir:))
Merhaba. Laboquick marka ovülasyon testini mi kullanıyorsunuz? Bir de kaç damla idrar damlatıyorsunuz?Merhabaa ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum yardımlarınızı bekliyorum
Evet canım silikleşir:))
Merhaba evet laboquick marka test kullanıyorum . 3 damla damlatmak yeterli oluyorMerhaba. Laboquick marka ovülasyon testini mi kullanıyorsunuz? Bir de kaç damla idrar damlatıyorsunuz?
Tmm
Tmm dır canım sağol
Canım yumurta yeterli olgunluğa geldiğinde test pik olur. 24-36 saat kadar sonra çatlama gerçekleşir çatlama sonrası döllenme olabilmesi için lh hormonu düşer. Test silinir o günüde değerlendirmek önemlidir 24 saat içinde sağlıklı bir sperm ile karşılaşırsa döllenme olur yumurtlama bitmiş olurçatladığında mı silikleşiyor yoksa yumurtalama bittikten sonra mı silikleşiyor. Yumurtlama bittikten sonra silikleşiyor diye biliyorum nasıl ki öncesinde silik çıktığı gibi
Canım yumurta yeterli olgunluğa geldiğinde test pik olur. 24-36 saat kadar sonra çatlama gerçekleşir çatlama sonrası döllenme olabilmesi için lh hormonu düşer. Test silinir o günüde değerlendirmek önemlidir 24 saat içinde sağlıklı bir sperm ile karşılaşırsa döllenme olur yumurtlama bitmiş olur
Evet canım pikten sonra çatlar ve lh hormonu düşer çatladığında testi koyu görmen imkansız koyu ise çatlama gerçekleşmemiştir. Doktor takibinde ovulasyon testi yaptım güvenebilirsin iki gebeliğim oldu bu test vesilesiyleYani bu 3 4 günü değerlendirmek lazım
Evet yumurta çatladığında silikleşir çünkü lh düşer günde bir kez test yaptığımız için pikten sonraki gün görüyoruz silik testi.Tamam canım aynı şeyi söylüyoruz. Yumurta çatladığında silikleşir demişsin sonra ki gün dememişsin ondan sordum. Pik olduktan sonra ki günler silikleşmeye başlıyor.
Teşekkür ederim canımEvet canım pikten sonra çatlar ve lh hormonu düşer çatladığında testi koyu görmen imkansız koyu ise çatlama gerçekleşmemiştir. Doktor takibinde ovulasyon testi yaptım güvenebilirsin iki gebeliğim oldu bu test vesilesiyle
Kızlar yumurtam çatlamıs oluyo dimi ? Bu günü de mi değerlendirmek lazm
Bilemedim ki herkesin hormon seviyesi farklıdır canım önemli olan cift çizgiyi görmekBenimkisi de silikleşti bugün herkesin ki gibi kıpkırmızı olmuyor yeterince çatlamıyor mu acaba diye düşünmeye başladım.sen bugünü de değerlendir ne olur ne olmaz.