Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ama çok erken yapmışsın testi belki de doğru göstermemiştir. Ben de doğru göstermeyeceğini bildiğim halde yapmamak için zor duruyorum ama sabredeceğim. :)
Umudunu kaybetme yiyip içtiiğine dikkat et varsa tutunmasına yardımcı ol :)
ama çok erken yapmışsın testi belki de doğru göstermemiştir. Ben de doğru göstermeyeceğini bildiğim halde yapmamak için zor duruyorum ama sabredeceğim. :)
Umudunu kaybetme yiyip içtiiğine dikkat et varsa tutunmasına yardımcı ol :)
12 de pik diye düşünüyorum 13 de değerlendirdim ama 14 te bi anda silindi çok silik belli olmuyor burda bir anda silinmesi normal mi? ama kesin çatlama olmuş herhalde dimi kızlar
12 de pik diye düşünüyorum 13 de değerlendirdim ama 14 te bi anda silindi çok silik belli olmuyor burda bir anda silinmesi normal mi? ama kesin çatlama olmuş herhalde dimi kızlar
Merhaba, bende adetimden 12.günden bu yana test yapıyorum. (17. Ve 18. Gün ) Dün ve bugün çift cizgi çıktı. Çift çizgi çıktığı gün mü değerlendiriliyor yoksa ertesi gün mü. Dünü değerlendiremedik ama bugün değerlendirdik. Pekte anladığım bir konu değil. Ilk defa bu ay ovulasyon testi takip ediyorum. Yardımcı olabilir misinizz