• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla yapma yaa benim de 13.gün olmustu bat 14 ya da 15 i ama günü gelmeden yapmcm bi daha toplu test te almcm o_O

ama çok erken yapmışsın testi belki de doğru göstermemiştir. Ben de doğru göstermeyeceğini bildiğim halde yapmamak için zor duruyorum ama sabredeceğim. :)
Umudunu kaybetme yiyip içtiiğine dikkat et varsa tutunmasına yardımcı ol :)

ama çok erken yapmışsın testi belki de doğru göstermemiştir. Ben de doğru göstermeyeceğini bildiğim halde yapmamak için zor duruyorum ama sabredeceğim. :)
Umudunu kaybetme yiyip içtiiğine dikkat et varsa tutunmasına yardımcı ol :)
Kasıklarımda bazen çok ciddi ağrılar olup geciyo hangisine yorsam bilemedim 🤦‍♀️

12 de pik diye düşünüyorum 13 de değerlendirdim ama 14 te bi anda silindi çok silik belli olmuyor burda bir anda silinmesi normal mi? ama kesin çatlama olmuş herhalde dimi kızlar :halay:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 15
12 de pik diye düşünüyorum 13 de değerlendirdim ama 14 te bi anda silindi çok silik belli olmuyor burda bir anda silinmesi normal mi? ama kesin çatlama olmuş herhalde dimi kızlar :halay:
12.gün pik gün 2 günde çatlamış sanrm siliklesmesi de normal benim de oule oldu

Merhaba, bende adetimden 12.günden bu yana test yapıyorum. (17. Ve 18. Gün ) Dün ve bugün çift cizgi çıktı. Çift çizgi çıktığı gün mü değerlendiriliyor yoksa ertesi gün mü. Dünü değerlendiremedik ama bugün değerlendirdik. Pekte anladığım bir konu değil. Ilk defa bu ay ovulasyon testi takip ediyorum. Yardımcı olabilir misinizz 😊

Back
X