Ovulasyon testi yardım

Merve1919

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2020
27
10
3
28
Kizlar 2 yıllık evliyim 6 aydır da çocuk istiyoruz doktora eşimde bende gittik 2mizdede sıkıntı yok Allah'a şükür ovulasyon test kitleri aldım kullanmak için adet olmamı bekledim ama bugün 7 gün geciktim gebelik testi yaptım negatif çıktı ovulasyon testi hakkında hiç bişey bilmiyorum sadece burdan okuduklarimlada anlamadım yani regl olup bitmesini beklemem mi gerekiyor testlere başlamam icin lütfen yardımcı olun

Reglden sonra bsşlarsınız günleri kaçırmamış olursunuz daha iyi olur

Testleri adetten sonra hergün yapıp t çizgisi daha koyu daha c ile eşit koyulukta olana kadar yapabilisin

Adetten hemen sonra başlayın ben adetten hemen sonra başladım bende bu ay başladım örnek atayım ben dün gördüm yumurtlamayı yumurtla olması için iki çizgininde çok belirgin olması lazım sonra silikleşmesi lazım.

Eklentiler

• IMG20200409184554.jpg
    122,7 KB · Görüntüleme: 43
Anladım ben her türlü regl olmayı bekliycem o zaman biter bitmez basliycam sizin 6. Gün diye yazdığınız kanama gününun bittiği gün mü yani ilk kanama gününü mu baz alıyosunuz

Regli bittikten hemen sonra başlayın yani bittiğinin ertesi günü ve başladığınız güne 1.gün yazın devamına da 2,3,4 diye not düşün ve her gün aynı saatte yapın. 2saat öncesinden sıvı almayacaksınız, yumurtlama günü t cizgisi c den daha koyu yada aynı koyulukta oluyor, siz koyu olduğu günü ve sonrasında ki 2günü değerlendirin. Kendi yumurtlama günümün fotoğrafını bırakıyorum buraya sizde örnek olsun.

Eklentiler

• 00DA6FA8-06AE-4152-9D7F-ACA901F1FC3E.jpeg
    149,4 KB · Görüntüleme: 43
Anladım ben her türlü regl olmayı bekliycem o zaman biter bitmez basliycam sizin 6. Gün diye yazdığınız kanama gününun bittiği gün mü yani ilk kanama gününü mu baz alıyosunuz
5 gün adetim sürüyor 5 günün bitimi sonrası 6 diye devam ediyorum.

Çok teşekkür ederim yardıma ihtiyacım olduğunda size yazicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…