Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyon testi yardım lütfen
- Konu Sahibi karacisto
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Ağustos 2012
- 22.050
- 35.260
- 798
Daha pik değil canimKızlar ben beş aydır bebek istiyoruz bu ayda ovulasyon testi aldım bu gün yaptım çift çizgi ama emin değilim görsel paylaşicam yardım edin çatlamış mi Eki Görüntüle 3137738
Daha pik değil canim
Peki yakinmiDaha pik değil canim
- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 63
- 26
Yarın tekrar yaptığında koyulaşacak büyük ihtimalle bir kaç gün sürebilir silikleştiğinde çatlamış olacak. Eğer sperm sayınızda problem yoksa pik olduktan sonra 3-4 günü değerlendirmenizi tavsiye ederim.Kızlar ben beş aydır bebek istiyoruz bu ayda ovulasyon testi aldım bu gün yaptım çift çizgi ama emin değilim görsel paylaşicam yardım edin çatlamış mi Eki Görüntüle 3137738
Çok teşekkür ederimYarın tekrar yaptığında koyulaşacak büyük ihtimalle bir kaç gün sürebilir silikleştiğinde çatlamış olacak. Eğer sperm sayınızda problem yoksa pik olduktan sonra 3-4 günü değerlendirmenizi tavsiye ederim.
- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 63
- 26
Allah bu yolda yormasın inşallahÇok teşekkür ederim
Amin teşekkür ederim inşallahAllah bu yolda yormasın inşallah
- 2 Mart 2022
- 196
- 92
- 28
- 29
Rabbim inşallah gönlünüze gore versin. Tam yumurtama günüdegil ikisininde aynı koyulukta olması gerekiyor. Bnde bu testlere para verdim hep çöpe gitti. Ikiside aynı koyulukta kipkirmizi olmasina ragmen bile gebelik olmadi. Doktora gittim 2 ay klomen catlatma ıgneside kullandim yine olmadı maalesef. Sonra rabbim nasip etti hic aklımızda yokken oluverdi. Olsun diye uğrasmayın lütfen daha olumsuz etkiliyor insani. Düzenli olarak 2 3 gün aralıklarla ilişki oldugunda zaten yumurtlama mutlaka yakalaniyorKızlar ben beş aydır bebek istiyoruz bu ayda ovulasyon testi aldım bu gün yaptım çift çizgi ama emin değilim görsel paylaşicam yardım edin çatlamış mi Eki Görüntüle 3137738
- 31 Ağustos 2012
- 22.050
- 35.260
- 798
Işıktan tam görünmemiste o da köyü diğeri kadar değil amaCanim kaçıncı gunundesin bilmiyorum. Yapmaya devam et ve böyle benim resimdeki gibi net ışıklı ortamlarda çek ki bizde yorum yapalım. Koyu mu açık mi tek başına çok belli olmuyor
Amin inşallah çok stresliyim biyan önce olsun istiyorumRabbim inşallah gönlünüze gore versin. Tam yumurtama günüdegil ikisininde aynı koyulukta olması gerekiyor. Bnde bu testlere para verdim hep çöpe gitti. Ikiside aynı koyulukta kipkirmizi olmasina ragmen bile gebelik olmadi. Doktora gittim 2 ay klomen catlatma ıgneside kullandim yine olmadı maalesef. Sonra rabbim nasip etti hic aklımızda yokken oluverdi. Olsun diye uğrasmayın lütfen daha olumsuz etkiliyor insani. Düzenli olarak 2 3 gün aralıklarla ilişki oldugunda zaten yumurtlama mutlaka yakalaniyor
16. Gün de yaptımCanim kaçıncı gunundesin bilmiyorum. Yapmaya devam et ve böyle benim resimdeki gibi net ışıklı ortamlarda çek ki bizde yorum yapalım. Koyu mu açık mi tek başına çok belli olmuyor
- 2 Mart 2022
- 196
- 92
- 28
- 29
Insallah hemen olur canm. Doktora falan gittin mi baktirdinmi hic. Bnde pcosluyum mesela yumurtlamam olmuyor her ay ondanda hamile kalmam zor oluyorAmin inşallah çok stresliyim biyan önce olsun istiyorum
Gittim haftaya tekrar gidip eşimle yumurta ve sperm testimiz kaldı onları vericez bide rahmimin hafif kayık şeklinde olduğunu söyledi doktorInsallah hemen olur canm. Doktora falan gittin mi baktirdinmi hic. Bnde pcosluyum mesela yumurtlamam olmuyor her ay ondanda hamile kalmam zor oluyor
Yarın tekrar yaptığında koyulaşacak büyük ihtimalle bir kaç gün sürebilir silikleştiğinde çatlamış olacak. Eğer sperm sayınızda problem yoksa pik olduktan sonra 3-4 günü değerlendirmenizi tavsiye ederim.