Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belirti olarak bende adete yakın akıntım su gibiydi yani hep ıslak.Hele ilişkide hiç kuruluk olmuyordu su gibi akıyordu ordan anlamıştım.Göğüslerim şişmişti bir de benim.

Anladım cnm bnm ki tam su gbi değil kıvamlı
Kizlar benim adetim normalde 7 gun suruo bu ay 2 gun cok siddetli oldum 2 gunde hafif lekelenme oldu bitti bugun altinci gunum hic bisey yok ovi testi deneyim dedim biri silik iki cizgi cikti sizde daha erken deilmi yumurtlamaya kafam karisti

Kızlar bu kuzenimin bugünkü ovu testi. Garip olan bat in 9.günü ve adeti biteli 3. Gün olabilirmi çatlama. Siz daha tecrübelisiniz.

Eklentiler

• 20170819_111904-1.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 34
Kizlar benim adetim normalde 7 gun suruo bu ay 2 gun cok siddetli oldum 2 gunde hafif lekelenme oldu bitti bugun altinci gunum hic bisey yok ovi testi deneyim dedim biri silik iki cizgi cikti sizde daha erken deilmi yumurtlamaya kafam karisti
Silik çizgi testin negatif oldugunu gösterir zaten.Bu ay bu şekilde olmuş olabilir adet.Tekrarlarsa öbür aylar doktora gidersin arada olur öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…