- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
- #1.881
Nolcak ondan ya çok normal birşey :) Ben hamilelikte hep alttan muayene oldumTedavi süresince hep alttan muayene olacagimi soylemisti zaten bana allahtan örtüler ve ultrasonu yerlestiren hemsireler var
Belirti olarak bende adete yakın akıntım su gibiydi yani hep ıslak.Hele ilişkide hiç kuruluk olmuyordu su gibi akıyordu ordan anlamıştım.Göğüslerim şişmişti bir de benim.Canım sen iki kere gebe kalmıştın bişey sorcam bir sürü blirti var ama en garip gelen akıntı şekli bu zamana kadar adet öncesi hep sarıya yakın akıntım olmuştu bu ay özellikle iki gndür bembeyaz akıntım var böyle iplik iplik gbi nasıl anlatsam bilemedim bi anda geliyo kaşıntı ve ya koku yok kılcal damar gbi resmen ama beyaz
Anladım cnm bnm ki tam su gbi değil kıvamlıBelirti olarak bende adete yakın akıntım su gibiydi yani hep ıslak.Hele ilişkide hiç kuruluk olmuyordu su gibi akıyordu ordan anlamıştım.Göğüslerim şişmişti bir de benim.
Kıvamlı da olsa farkedersin ilişkide özellikle dikkat çekiyor şelale gibi beyaz akıntı oluyor ped takıyordum:)Anladım cnm bnm ki tam su gbi değil kıvamlı
Valla 3 gndr bzde tık yok dur bi atayım kocişi bgn ytağa orda anlaşılırKıvamlı da olsa farkedersin ilişkide özellikle dikkat çekiyor şelale gibi beyaz akıntı oluyor ped takıyordum:)
Yaramaz seniValla 3 gndr bzde tık yok dur bi atayım kocişi bgn ytağa orda anlaşılır
Kizlar benim adetim normalde 7 gun suruo bu ay 2 gun cok siddetli oldum 2 gunde hafif lekelenme oldu bitti bugun altinci gunum hic bisey yok ovi testi deneyim dedim biri silik iki cizgi cikti sizde daha erken deilmi yumurtlamaya kafam karistiAnladım cnm bnm ki tam su gbi değil kıvamlı
Bugün yarın testi tekrarlamalı.Ya daha koyu çıkar ya da silik.Kızlar bu kuzenimin bugünkü ovu testi. Garip olan bat in 9.günü ve adeti biteli 3. Gün olabilirmi çatlama. Siz daha tecrübelisiniz.
Silik çizgi testin negatif oldugunu gösterir zaten.Bu ay bu şekilde olmuş olabilir adet.Tekrarlarsa öbür aylar doktora gidersin arada olur öyle.Kizlar benim adetim normalde 7 gun suruo bu ay 2 gun cok siddetli oldum 2 gunde hafif lekelenme oldu bitti bugun altinci gunum hic bisey yok ovi testi deneyim dedim biri silik iki cizgi cikti sizde daha erken deilmi yumurtlamaya kafam karisti
Zaten 3 aydir korunmayii biraktim vucudumun dengesi degisti anlam veremiyorum ..Silik çizgi testin negatif oldugunu gösterir zaten.Bu ay bu şekilde olmuş olabilir adet.Tekrarlarsa öbür aylar doktora gidersin arada olur öyle.
İkinci çizgi ilkinden koyu oldugu Zaman çatlıyor demek.3 ay az bir süre ama gün aşırı olursa tutabilir kaçırma hiç sen.Zaten 3 aydir korunmayii biraktim vucudumun dengesi degisti anlam veremiyorum ..
Batın kaçıncı gunuKızlar yumurtluyo olabilirmiyim
Sanki bir iki günü daha var cnmKızlar yumurtluyo olabilirmiyim
19 .gün. Bugün yumurta tembelliği var 40güne adet görürüm normalde ben bu hafta full çalışayım Allah nasip ederseSanki bir iki günü daha var cnm
Aynen cnm bu hafta verimli hafta.kullan19 .gün. Bugün yumurta tembelliği var 40güne adet görürüm normalde ben bu hafta full çalışayım Allah nasip ederse
Daha var Can'ım.Bir iki gün içinde koyulaşır sonrası çatlar.Kızlar yumurtluyo olabilirmiyim
İnşallah canım Çarşamba doktora gittim yumurtan büyümüyo 7 mm de kalmış sesi öyle üzüldüm aktar da işim vardıAynen cnm bu hafta verimli hafta.kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?