Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vayyy işte bu harika haber bu kadar kısa srede 2 kilo vermişsin sen bu hırsla ay btmeden 10 kilo gömersin
İnsallah canim benim doktor cocugu olmaz zayiflamazsa deyince fazlasiyla dank etti kafama valla biliyorsun benim esim dogulu onlarda cocuk cok onemli esim suan sorun etmiyor olmamasini ama ilerisi icin ayni seyi soyleyemicem bende anne olmayi hamilelik duygusunu tatmayi cok istiyorum insallah kisa surede kilodan kurtulur bebegime kavusurum

İnşallah canım pes etmk yok öyle hiç bişey yapmadan bi yere varamayz elimizden geleni yapcaz sonra Allah'a sığınacağız inş güzel hberler alcaz

Kızlar bende hayıt suyuna başladım.Eşime de ne var ne yok yediriyorum.Ama arada sigara içiyor yine umutsuz oluyorum

Canim valla ben birakamiyorum esim sonradan basladi sigaraya o birgun icmese aramaz bile ama ben 1 saat bile duramiyorum
Canm bnde öyleydim şimdi elektronik sigata içiyorum sgrayı başka türlü bırakamazdım bu sgra gbi tiryakilik yapmıyo şu göbüşü bi doldurayım anında bırakıcam

Canm bnde öyleydim şimdi elektronik sigata içiyorum sgrayı başka türlü bırakamazdım bu sgra gbi tiryakilik yapmıyo şu göbüşü bi doldurayım anında bırakıcam
O daha iyi bence eşime ufak elektronik sigaralarda yetmiyor Kocaman aldı.inşallah devam eder baya bi.

Annem hamile kalinca miden bulanir icemezsin zaten diyor insallah oyle olur bu arada sokturucu bitmek uzere ve adet olacagimi hissediyorum

Benim annemle babamda oyle annem hamileykende icerdi kardeslerimde babam zaten birini sondurur digerini yakar
Doktor eşime Dedi ki oğlum sigarayı bırak çocuk istiyorsan.İstemiyorsn iç Dedi.
Eşimin babannesi de diyor ki herkes içiyor ama oluyor sigarayla alakası yok Dedi.Ama herkes de varikosel olmuyor.Zaten degerleri kötü daha da kötü oluyor dedim.Sustu.İllaki kadında problem diyor yani.Sende yok mu problem diyor

Kızlar merhaba benimde bat 10 eylül ben bir şey merak ediyorum yumurtlamadan tam 14 gun sonra mi adet oluyorsunuz yoksa bu süreniz hiç değişiyor mu eger oyleyse adetimde bir iki günlük sapmalar oluyor ve ben üç aydır bir türlü yumurtlama gününü denk getirememisim hic ovulasyon testi kullanmayi dusunuyorum artik cift cizgiyi gordukten tam 14 gun sonra mi adet oluyor herkes onu cok merak ettim hepinize teşekkür ederim rabbim hepinize tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

Ya tamam bizdede varda erkeklerde problem olamaz diye bir kuralmi var ben bunu anlamiyorum benim esimde senin problemin bitsin ben giderim sende sorun var dedi dun gece sinir krizine girdim resmen arkadas bu cocugu biz tek basimiza yapmiyoruz yada babamizin evinden getirmiyoruz ikimizde caba sarfedecezki olsun yoksa ben sen tek basina istedigin kadar ugras tedaviye git

Canim mutlaka bi doktora görün derim hic biseyi ihmal etme ovulasyon testiyle yumurtlama gununu hesaplayabilirsin belki gec yumurtluyosundur yada erken o yuzden tutturamamissindir

Eski kafalılar.Benim eşim de 1.5 yıl çocuk olmayınca senin yüzünden olmuyor sen polikistikoversın,streslisin o yüzden olmuyor Dedi.Ben asker adamım beni askeriyeye almazlar bende sorun olsa zaten Dedi.Doktora bir gittik ki değerler yerde.Doktor şaşırdı yavrum senin zaten çocuğun olmazmış.Ameliyat şart Dedi.Çocuk istemiyorsan hiç ameliyat olma zaten tutmaz bu şekilde dedi.Hemen ameliyat oldu.Psikolojisi bozulduAmeliyattab sınra 4. Denemede oldu zaten.Yoksa beni suçlayacaklardı hep.Allah büyük işte.Şimdi kuzu gibi eşim.Ona suç atmayayım diye sigarayı bıraktı.Vitamin kullanıyor:)İlk evlendiğimizde de 5 yıl çocuk istemiyorum Dedi.3 ay sonra istemeye başladı.4. Yıla gircez 9 ay sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…