- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 53
- 30
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
- #1.261
Benim kasiklarim bugun cok acayip agriyor egildigim zaman oturdugum zaman filanBen artık boşuna para vermekten yoruldum yapmıcam nasılsa iki gün sonra adet olucam
VAlla benim de adet sancılarım başladıBenim kasiklarim bugun cok acayip agriyor egildigim zaman oturdugum zaman filan
insallah bebisler yapiyordur bu sancilari ruh halim bi olumlu bi olumsuz dusunuyor vallaVAlla benim de adet sancılarım başladı
BENim ruh halim çökük geçen ay ki gibi sancılarım var muhtemelen hasta olucam ama ben senden ne dersen de ümitliyim bebeğin yapıyordur sancı inşallahİ
insallah bebisler yapiyordur bu sancilari ruh halim bi olumlu bi olumsuz dusunuyor valla
Çok dinliyoruz kendimizi hakkaten ondan eğer Zaten hasta olacaksak şurda bi kaç gün içinde belli olacak Yok eğer bebeklerimiz varsa o da olacak bence artık kendimizi dinlemeyelimBende tık yok bugün snki reglim yarın degil dün agrıyodu bgün gayet sağlıklıyım ne oluyor bize yaa
Ne bleyim ya agrım kesildi acaba duorum bebiş mi varÇok dinliyoruz kendimizi hakkaten ondan eğer Zaten hasta olacaksak şurda bi kaç gün içinde belli olacak Yok eğer bebeklerimiz varsa o da olacak bence artık kendimizi dinlemeyelim
İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir ama böyle yaptıkça eğer gerçekten bebeciklerimiz varsa da strese giriyoruz stres çok zarar verirNe bleyim ya agrım kesildi acaba duorum bebiş mi var
Aynen cnm ben bgün nedense bi rahtım htta 26 sına kdr idrar testi ble yapmim dyorum eger dayanırsam tabi he bi de hasta olmazsamİnşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir ama böyle yaptıkça eğer gerçekten bebeciklerimiz varsa da strese giriyoruz stres çok zarar verir
İkinci çizgi hiç mi yokBen yaptim negatif cikti yine olsa cikardi heralde
Gebelikte yok ovulasyon testinde var heralde baska bi sorun var yaİkinci çizgi hiç mi yok
Geç döllenme mi oldu acaba yaa ya da belli cidden gebesindirGebelikte yok ovulasyon testinde var heralde baska bi sorun var ya
Canım eğer hamilelikten şüpheleniyorsan direk kan testi yap kan testinde herşey çıkar eğer 28 regl gününseİlişki zamanina yanlış bakmışım bugün 14 gün olmuş regl 28i ama düzensiz gecikirse of meraktan çıldırıcam . Simdi ovulasyon yaparsam yada normal gebelik yapsam çıkar mı?
Öyle görünüyo canım takvimde. Ohtimal vermiyorum ama çok merakta ediyorum ovulasyon kullandim ama tam kirmizi olmadan olmadan degerlendirmistik sonra ayriydik ama preseed ve soğan kürü kullandim bir ihtimal de diyorum bilmiyorum napsam . Burda kan testi verebileceğim suanlik bi yer yok idrarda çıkmaz daha erken değil mi?Canım eğer hamilelikten şüpheleniyorsan direk kan testi yap kan testinde herşey çıkar eğer 28 regl gününse
Bence idrar için adet günü bile erken çünkü gecikme olduğunda daha net çıkarıyor idrar testi kan testi en iyisiÖyle görünüyo canım takvimde. Ohtimal vermiyorum ama çok merakta ediyorum ovulasyon kullandim ama tam kirmizi olmadan olmadan degerlendirmistik sonra ayriydik ama preseed ve soğan kürü kullandim bir ihtimal de diyorum bilmiyorum napsam . Burda kan testi verebileceğim suanlik bi yer yok idrarda çıkmaz daha erken değil mi?
O bende de varBenim regl sancısı başladı
Benim regl sancısı başladı
O bende de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?