- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
- #1.181
Bnde yaptım ama dikkat etmdm suya falan bnm de silik çıktıYok ya canım benim içime hiç doğmuyor sancılarım var az az bi de mide yanması başladı bel ağrısı falan bunlar adet olunca olur diyorum sanmıyorum bi de ben de ovulasyon testi yaptım bende çok çok silik çıktı
Bnde mi gtsem ki bu ay doktora bi yandan sıkıntı var mı öğrenrim dyrum bi yndanda erkn mi dyorumYok ya canım benim içime hiç doğmuyor sancılarım var az az bi de mide yanması başladı bel ağrısı falan bunlar adet olunca olur diyorum sanmıyorum bi de ben de ovulasyon testi yaptım bende çok çok silik çıktı
Valla ben bu zamana kadar gittiğimde bi sıkıntı çar demedi düşün yani taa adetime 15 gün varken rahim duvarın kalınlaşmış dedi yumurtan çatlamış dedi aslında sorun yok gibi ama belki de atlanan bişey vardır gidicem mutlakaBnde mi gtsem ki bu ay doktora bi yandan sıkıntı var mı öğrenrim dyrum bi yndanda erkn mi dyorum
İnşallah regli olmazsın da gerek klmz gtmeneValla ben bu zamana kadar gittiğimde bi sıkıntı çar demedi düşün yani taa adetime 15 gün varken rahim duvarın kalınlaşmış dedi yumurtan çatlamış dedi aslında sorun yok gibi ama belki de atlanan bişey vardır gidicem mutlaka
Bence olucam o yüzden adet bitimini bekliyorumİnşallah regli olmazsın da gerek klmz gtmene
Valla şeytn dyo git kan testi yap kurtul ama bnm eşim hayyatta gtrmez az önce şakasına gdelim dedim yokk beee dediBence olucam o yüzden adet bitimini bekliyorum
Valla bende gitmek istiyorum ama acaba erken mi diyorumValla şeytn dyo git kan testi yap kurtul ama bnm eşim hayyatta gtrmez az önce şakasına gdelim dedim yokk beee dedi
Canm erkn değil ya bnce geç döllenme olmadı snçta yumurtladığın zamanı bliyosun kalk gdelim dese eşim gtcem valla byle rada kalmak cok zorValla bende gitmek istiyorum ama acaba erken mi diyorum
Aynen yaÖyle de illaki öğrenceksin zaten canım kaçarı yok eğer bebiş varsa çok byük süpriz olur
Valla bnmkine gdelim kan tedtine dyom yok dyo hayatta kalkmaz umutlu olduğumdan degil de bu şüpheden kurtulyım bariAynen ya
Gerci bgün pazar ya test yapmazlar herhaldeAynen ya
Ya umutlu ol niye olmayacakmissin sanki hastalandinmi. Benimkide goturmez bekle derValla bnmkine gdelim kan tedtine dyom yok dyo hayatta kalkmaz umutlu olduğumdan degil de bu şüpheden kurtulyım bari
Bilmemki seninki bizden once ama once sen yaptirAy kızlar hep beraber aynı gün mü kan versek ki
Valla benimki de götürmez hayatta boşver der Zaten ümitsizim götürüp onun da moralini bozma istemiyorum açıkcasıBilmemki seninki bizden once ama once sen yaptir
Kız ikna etsem şindi gtcem de ikna olmuyo işte bn hayatta tek başıma yapamam hastane işleriniBilmemki seninki bizden once ama once sen yaptir
Valla birbirimize yakın olsak kalkın gidelim derdimKız ikna etsem şindi gtcem de ikna olmuyo işte bn hayatta tek başıma yapamam hastane işlerini
Keşke yaaaKeşke evde kan testi yapabilsek
Ay dimi ya ne gzel olurdu bu acabalar öldürdü bni negtif ble grdem en azından kafamı takmicam artıkValla birbirimize yakın olsak kalkın gidelim derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?