- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 53
- 30
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
- #1.121
Bende dun gece oyle oldum esime dedim kesin regl oldum lavaboya kostumki akintiBen de sabah bi kalktım ıslaklık hissettim akıntım var
Hadi hayirli haberlerini alalim insallahEnm bat yarıngerci dün akşam ki testte hiç bşey cıkmadı
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahhhhHadi hayirli haberlerini alalim insallah
İnşallah hamişsindir canım adet olmazsın güzel haberlerini alırızValla ben baya düzenli denedim uygulama yaptım ama bi türlü olmadı belki bu ay olur diye düşündüm ama adet sancılarım başladı
İnşallah ama çok sancılarım başladı adet sancısı gibi o yüzden hiç sanmıyorumİnşallah hamişsindir canım adet olmazsın güzel haberlerini alırız
Güzel haberler ver canımmmmOvulasyon testi yaptim kizlar
Bak diyorum sana senin bebiş geliyorrrrBaksanaaaaaaa
Kiz yerimde duramiyorum heyecandan adet gunune kadar hergun yapacam bakalim ne olacakBak diyorum sana senin bebiş geliyorrrr
Görürsün bakkk benim içime doğan olur kız herkes öyle der bebişin geliyor inşallaaahKiz yerimde duramiyorum heyecandan adet gunune kadar hergun yapacam bakalim ne olacak
Oo canım süper ya güzel hberler bekliyorum sendenBaksanaaaaaaa
Olmuyo diye ümitler tükendi her ay hadta olmaktan bıktımValla canım bakacağız ben ümitsizim ama inşallah birimiz olur ki bizde ğmitlenebiliriz ben Zaten bu ay da olmayacak önümüzdeki ay bi çalışma yapmıcam
Ayyy Tuğçe hamissinnn galibaaaa :)))))Baksanaaaaaaa
İnsallah bebegim insallahGörürsün bakkk benim içime doğan olur kız herkes öyle der bebişin geliyor inşallaaah
Kiz insallah yaOlmuyo diye ümitler tükendi her ay hadta olmaktan bıktım
Ayyy Tuğçe hamissinnn galibaaaa :)))))
Askm hepimiz insallah yazariz burayaOo canım süper ya güzel hberler bekliyorum senden
Ne zaman normal test yapabilecejsin yarin git kan testi yaptır beklemee ya ay cok heyecanlandimmKiz insallah ya
Sen degerlendirdim dedin selin bence seninde bebis geliyorr . Bu ay unutlu degilim önümüzdeki ay bende tam koyulastiginda yapicam olcak inanıyorumGörürsün bakkk benim içime doğan olur kız herkes öyle der bebişin geliyor inşallaaah
Bence de Zaten eğer varsa nşallah bebeğin çıkar yarın testte 3 gün kalıyor mutlaka yaptır benceNe zaman normal test yapabilecejsin yarin git kan testi yaptır beklemee ya ay cok heyecanlandimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?