- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 53
- 30
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
- #1.101
Amin kuzum ben bugun anneme geldim burdaki eczaneden ovulasyon testi almistim ellerinde yokmus anneme gondermisler simdi yapsammi yapmasammi bilemedimKızlar inşallah biriniz hamile olursunuz da bize de yol gösterirsiniz,Allahım isteyen herkese nasip etsin
Senin kaç gün kalmıştı canımAmin kuzum ben bugun anneme geldim burdaki eczaneden ovulasyon testi almistim ellerinde yokmus anneme gondermisler simdi yapsammi yapmasammi bilemedim
Bugunu saymazsak 4 gun var canimSenin kaç gün kalmıştı canım
Benim de öyle canım inşallah hayırlı haberlerini alırızBugunu saymazsak 4 gun var canim
Canım kaç günde bir adet oluyorsun bekle biraz daha ben 31 günde bir oluyorum 16.günümde koyulaştıEki Görüntüle 2025017 Kızlar bugün adetimin 17. Döngüsü ve hala koyulaşmadı
32 günde bi adet oluyorum canım düzenli adetim. Ama bugün 17. Gün takvime göre yumurtlamama 2 gün kaldı ama çok geç olmuyor mu valla artık yapmicam atıcam bütün ovulasyon testleriniCanım kaç günde bir adet oluyorsun bekle biraz daha ben 31 günde bir oluyorum 16.günümde koyulaştı
Yok yok öyle düşünme benim 18.gün gösteriyordu takvim ben 16.günde çift çizgiyi gördüm 18. Günde doktora gittiğimde yumurtam çatlamıştı32 günde bi adet oluyorum canım düzenli adetim. Ama bugün 17. Gün takvime göre yumurtlamama 2 gün kaldı ama çok geç olmuyor mu valla artık yapmicam atıcam bütün ovulasyon testlerini
Seninkine göre hesaplarsak benmkide bugün kıyulaşması gerekmiyo mu sen 31 ben 32Yok yok öyle düşünme benim 18.gün gösteriyordu takvim ben 16.günde çift çizgiyi gördüm 18. Günde doktora gittiğimde yumurtam çatlamıştı
O belli olmaz canım sen yapmaya devam etSeninkine göre hesaplarsak benmkide bugün kıyulaşması gerekmiyo mu sen 31 ben 32göremedim bi türlü kıyu çizgiyi
Valla artık umudum kalmadı stres oldum koyuyu görmediğim içinO belli olmaz canım sen yapmaya devam et
Canım koyuyu görüp değerlendirmek önemli ama kısmetse oluyor illa her koyuyu değerlendiren hamile kalacak garanti diye bişey maalesef Yok inşallah senden iyi haberler alırız ama her zaman net bişey yokValla artık umudum kalmadı stres oldum koyuyu görmediğim içinSabah 10 akşam 7 de yapıyorum inşallah koyuyu görürüm
Biliyorum canım ama yatılı misafirim var bu ayı hiç değerlendiremedik boş geçti resmen en azından ovulasyonla bi ihtimal fazla diye düşünerek bekliyorum yoksa gün aşırı yapıcaktım bu ay malesef böyle olduCanım koyuyu görüp değerlendirmek önemli ama kısmetse oluyor illa her koyuyu değerlendiren hamile kalacak garanti diye bişey maalesef Yok inşallah senden iyi haberler alırız ama her zaman net bişey yok
Valla ben baya düzenli denedim uygulama yaptım ama bi türlü olmadı belki bu ay olur diye düşündüm ama adet sancılarım başladıBiliyorum canım ama yatılı misafirim var bu ayı hiç değerlendiremedik boş geçti resmen en azından ovulasyonla bi ihtimal fazla diye düşünerek bekliyorum yoksa gün aşırı yapıcaktım bu ay malesef böyle oldu
Cok karamsar olma selin bence olabilir niye olmasın çok az kaldi insalllah herkes herkes olmasada birimiz hamis olurValla ben baya düzenli denedim uygulama yaptım ama bi türlü olmadı belki bu ay olur diye düşündüm ama adet sancılarım başladı
Valla canım bakacağız ben ümitsizim ama inşallah birimiz olur ki bizde ğmitlenebiliriz ben Zaten bu ay da olmayacak önümüzdeki ay bi çalışma yapmıcamCok karamsar olma selin bence olabilir niye olmasın çok az kaldi insalllah herkes herkes olmasada birimiz hamis olur
Bnmde bel agrım arada da kasık sabh refli oldum sandım ama olmamışım dahaValla canım bakacağız ben ümitsizim ama inşallah birimiz olur ki bizde ğmitlenebiliriz ben Zaten bu ay da olmayacak önümüzdeki ay bi çalışma yapmıcam
Ben de sabah bi kalktım ıslaklık hissettim akıntım varBnmde bel agrım arada da kasık sabh refli oldum sandım ama olmamışım daha
Amin kuzumBenim de öyle canım inşallah hayırlı haberlerini alırız
Enm bat yarınBen de sabah bi kalktım ıslaklık hissettim akıntım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?