Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kaç günde bir adet oluyorsun bekle biraz daha ben 31 günde bir oluyorum 16.günümde koyulaştı
32 günde bi adet oluyorum canım düzenli adetim. Ama bugün 17. Gün takvime göre yumurtlamama 2 gün kaldı ama çok geç olmuyor mu valla artık yapmicam atıcam bütün ovulasyon testlerini

32 günde bi adet oluyorum canım düzenli adetim. Ama bugün 17. Gün takvime göre yumurtlamama 2 gün kaldı ama çok geç olmuyor mu valla artık yapmicam atıcam bütün ovulasyon testlerini
Yok yok öyle düşünme benim 18.gün gösteriyordu takvim ben 16.günde çift çizgiyi gördüm 18. Günde doktora gittiğimde yumurtam çatlamıştı

Valla artık umudum kalmadı stres oldum koyuyu görmediğim için Sabah 10 akşam 7 de yapıyorum inşallah koyuyu görürüm
Canım koyuyu görüp değerlendirmek önemli ama kısmetse oluyor illa her koyuyu değerlendiren hamile kalacak garanti diye bişey maalesef Yok inşallah senden iyi haberler alırız ama her zaman net bişey yok

Canım koyuyu görüp değerlendirmek önemli ama kısmetse oluyor illa her koyuyu değerlendiren hamile kalacak garanti diye bişey maalesef Yok inşallah senden iyi haberler alırız ama her zaman net bişey yok
Biliyorum canım ama yatılı misafirim var bu ayı hiç değerlendiremedik boş geçti resmen en azından ovulasyonla bi ihtimal fazla diye düşünerek bekliyorum yoksa gün aşırı yapıcaktım bu ay malesef böyle oldu

Valla ben baya düzenli denedim uygulama yaptım ama bi türlü olmadı belki bu ay olur diye düşündüm ama adet sancılarım başladı

Valla ben baya düzenli denedim uygulama yaptım ama bi türlü olmadı belki bu ay olur diye düşündüm ama adet sancılarım başladı
Cok karamsar olma selin bence olabilir niye olmasın çok az kaldi insalllah herkes herkes olmasada birimiz hamis olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…