Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ben çok mutlu oluyorum yalan Yok başkalarının bebek haberin duyunca ama sonra kendime üzülüyorum neden benim olmuyor diye hayır deniyoruz ne gerekiyorsa yapıyoruz testler doktorlar ne bileyim yaa
Herseye bu zamana kadar çok çabalayarak sahip oldum insanlar o koadar kolay sahip oluyor ki. Insallah bu kolay olur dedim ama o yüzden artik zoruma gitmeye basladi . Benden sonra evlenen eherkesin çocuğu oldu . Aaa hamilemisin cocugun var mi doye sorulardan sıkıldım neden diyorum keske bende verdem hamile haberini ama umudum kalmadi o kadar uğraşma sonucu inşallah kaliriz

Vallahi bende bilmiyorum anlayamadım çocuk yok mu diyenlere ben de daha düşünüyorum diyebiliyorum deniyoruz ama olmuyor demek istemiyorum bunu kendime kabullendirdim ama bişey diyemiyorum başkalarına ne yapayım yani kötü inşallah olur bebeciklerimiz.. aynen benim de öyle bütün arkadaşlarımın oldu komşularım benden sonra evlendi geldi hepsi hamile Allah mutlu etsin ama bize de inşallah nasip eder

Aminnn inşallah test yaptın mi canım bat ne zamandi senin?

Eki Görüntüle 2018084 Benimde böyle en koyu ayın dördüyle beşi ama eşit olması lazım bi yandan daha erken diyorum ama gittikçe silikleşiyo bu seferde yumurtlama olmicak diye korkuyorum

Daha almadım canım alıcam ama bi sürü var nette kaset olanı çubuk olanı sen hangisinden aldın kaç adet olanında birde sabah akşam mı yapıyosun testi

Bugunden baslayayim ben calismalara tesekkur ederim canim benim
Kızlar siz neler yaptınız kaçıncı gününüzde yumurtanınlz çatladı

Yumurtlama günün kaçıncı günmüş canım ven tam koyu çizgiyi yakalayamadım ya bu ay o yüzden merak ediyorum . Afedersin 4 gun cok faLa akıntım oldu acaba o zaman mi yumurtladim diyorum
Valla benim çift çizgi 16 sında çıktı 18. Gün doktora gittim yumurtan çatlamış dedi ona rağmen o günü de değerlendirdim

Ayyy Tuğçe ne olacak bizim bu halimiz sancı yayılıyor karnımda gidip test yaptıracaktım bugün ama gidemedim negatifi görmemek için
Bende oyleyim ya gobek deligimin altindan basliyor butun kasiklarima yayiliyor aglaya aglaya öldüm bugun gercekten acaba hicmi olmayacak diye cildiracam kan testi icinde erken zamanda gecmiyor

Bende oyleyim ya gobek deligimin altindan basliyor butun kasiklarima yayiliyor aglaya aglaya öldüm bugun gercekten acaba hicmi olmayacak diye cildiracam kan testi icinde erken zamanda gecmiyor
Aynen gidemiyorum da gitmek istiyorum bi yandan bir yandan da gitmek istemiyorum korkudan geçmiyor da günler olacağı varsa da bu stresten zarar gelir yeminle

Aynen gidemiyorum da gitmek istiyorum bi yandan bir yandan da gitmek istemiyorum korkudan geçmiyor da günler olacağı varsa da bu stresten zarar gelir yeminle
Kiz valla suan hamileysem sıkınti stresten cocuk cok sinirli huysuz bi cocuk olup cikacak ya. Gercekten bazen esimi bile gormek istemiyorum o benden daha sakin bu konularda beni sakinlestiriyor filan uzuluyor biliyorum ama oyle yapiyor diye bogazini sıkasim geliyor adamin

Yemin ederim ben de öyle adamı da bunaltıyorum olacak inanıyorum diyo sus diyorum yaa olacak deme olmayacak biliyorum diyorum bende anlamadım stresten bi hal oldum adet olacaksam da bari erken olayım

Yemin ederim ben de öyle adamı da bunaltıyorum olacak inanıyorum diyo sus diyorum yaa olacak deme olmayacak biliyorum diyorum bende anlamadım stresten bi hal oldum adet olacaksam da bari erken olayım
Resmen çökmüşüz ya cocuk diye diye birde etrafimda mecburiyetten gordugum gerzek tipler var ay ben bu ay hamile kalmayi dusunuyorum ilk cocuktada planli yapmistik diye gozume baka baka konusuyorlar insani cileden cikariyorlar

Resmen çökmüşüz ya cocuk diye diye birde etrafimda mecburiyetten gordugum gerzek tipler var ay ben bu ay hamile kalmayi dusunuyorum ilk cocuktada planli yapmistik diye gozume baka baka konusuyorlar insani cileden cikariyorlar
Ya ben artık alınmıyorum öyle şeylere bile çocuk deniyoruz bile demiyorum Çünkü kendimi daha kötü hissediyorum valla oturuyorum evde salak gibi ağlıyorum kendi kendime

Ya ben artık alınmıyorum öyle şeylere bile çocuk deniyoruz bile demiyorum Çünkü kendimi daha kötü hissediyorum valla oturuyorum evde salak gibi ağlıyorum kendi kendime
Bende dusunmuyoruz diyorum ama neyi dusunmuyorsunuz yapmiyorsunuz simdi sonra hic olmayacak hemen ornekler veriliyor kısırmışım gibi damgalar vuruluyor kicimin ustune oturuyorum ne gecem ne gunduzum kaldi

Bende dusunmuyoruz diyorum ama neyi dusunmuyorsunuz yapmiyorsunuz simdi sonra hic olmayacak hemen ornekler veriliyor kısırmışım gibi damgalar vuruluyor kicimin ustune oturuyorum ne gecem ne gunduzum kaldi
Hiç üzülmemek elde değil ben ümitsiz karamsar olmamak için çok çabaladım her ay ümitlendim ama her ay hüsran oldu o yüzden bu ay hiç ümitlenmiyorum hoş ümitlensem de farketmiyor her ay kırmızılar geliyor yine üzülüyorum bugün durup dururken tartışma çıkıyorum eşime olmuyor diye kendimi üzdüğüm gibi onu fa mahvediyorum

Kızlar ya size sabah test yaptım demiştim ya negatif dye bgün denize gttiğim için öyle çok dikkat etmedim zaten yoktur dye şimdi bakıyorum çok çok silik bi çizgi vr bnce buharlaşma çizgisi falan ama yine de haber vereyim dedim

Bi de iki gün önce yaptığım test de var elimde onda öyle çizgi yok ama eskiden okuduğum topiklerde kimisi byle drumda hamiş oluyodu kimisi olmuyodu hala yüzde elli şansım var yani szin başınıza gldi mi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…