Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm ben zaten gebelik ten dolayı olduğunu hiç düşünmedim kendi adıma çünkü benimki idrar yaparken oluyor ve çook fazla akıntı var losyon gibi kokusuz beyaz renk

Yok demedi ama böyle batmalar falan hamileliğin ilk zamanlarında olmaz bunlar yanlış verilen bilgiler dedi gebelik Yok demedi ama bekle adetini adet de olabilirsin dedi
Canim zaten adet gecikmesi olmadan test vs yaptirmayin diyorlar belki bebek yerlesiyor bilemeyizki acildeki doktorlar gecen ay bana kan testi yaptilar sonucu ekrandan okuyamadilar bile ne yaziyor bu ne demek diye hemsirelere soruyorlardi

Canim zaten adet gecikmesi olmadan test vs yaptirmayin diyorlar belki bebek yerlesiyor bilemeyizki acildeki doktorlar gecen ay bana kan testi yaptilar sonucu ekrandan okuyamadilar bile ne yaziyor bu ne demek diye hemsirelere soruyorlardi
Yani o yüzden gerçekten gebe olduğunu aramızda hisseden varsa adet gecikmesini beklesin Zaten eğer adet gecikiyorsa vardır bi Hikmet diye düşünüyorum inşallah hisseden herkes hamiledir aramızda

Yani o yüzden gerçekten gebe olduğunu aramızda hisseden varsa adet gecikmesini beklesin Zaten eğer adet gecikiyorsa vardır bi Hikmet diye düşünüyorum inşallah hisseden herkes hamiledir aramızda
İnsallah canim ben umudu kestim tamamen iki gundur ovulasyon testi silik olsa cikardi heralde

Silik çiZgi yeterli değilmiş forumlarda sormuştum foto atmışlar öyle öğrenenler aynı yumurtlama günündeki gibi çıkması gerekiyormus 2 koyu çizgi ne zormuş böyle isteyipte olmaması eskiden olsa rahat rahat soranlara çocuk düşünmüyoruz derdim

Vlla ben karar verdim bu ay da olmazsa ki olmayacak hakkaten artık bi çalışma yapmayacağım yeter yani eğer olursa olur çünkü böyle beklemek kötü insan herşeyden soğuyor

Vlla ben karar verdim bu ay da olmazsa ki olmayacak hakkaten artık bi çalışma yapmayacağım yeter yani eğer olursa olur çünkü böyle beklemek kötü insan herşeyden soğuyor
Aynen öyle benim eşim zaten 3 gün sonra gidiyor iş için 1 sene şehir dışında olucak ara ara görüşebilcez iyi ce ümitsiZim yani

Aynen öyle benim eşim zaten 3 gün sonra gidiyor iş için 1 sene şehir dışında olucak ara ara görüşebilcez iyi ce ümitsiZim yani
Valla diyorum ya artık karar verdim böyle her ay planlı programlı çalışma yapıyoruz hem kendime hem kocama haksızlık yapıyorum sonuçta makine değiliz her ay çalışıp sonuç alamıyoruz bu da benim moralimi bozuyor bak mesela bu ay yine olmayacak her ay adet gelmesini görmekten sıkıldım neyse akışına bırakıcam

Ben bu ovulasyon testini anlayamadım adete yakın çift çizgi çıkınca gebelik mi oluyor ki
o her kiside degisir. Ben 28 gun boyunca ovulasyon testi yaptim ayni saat hergun. Korunmali ilişki yasadim sadece yumurtlama gunu tecrubesi icin 14. Gune kdr silik 14 15 koyu 16 24 arasi silik arada bos. 26 27 koyuydu forma gore hamileydim ama oyle olmadi zaten iliskilerimin hepsinde koruma vardı ve cift cizgileerde o hafta hc olmamisti yani her sey kisiden kisiye degisiyor

Kasik batması sık idrar gebelik yerlestiyse ilk belirtisidir. Daha yeni kuzenim hamile kaldı ovulasyon testi tek iliskile. Adetine 2 gun varken kasık batması haftasina olmaya başlayınca idrar sıklıgida eklendi kanda çıktı vücutlarimiz tek cins üretim degil arkadaslar herkes de her belirti olmaz . bazıları 2. Ayina kadar hisettemz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…