- 9 Temmuz 2017
- 920
- 1.638
- 63
- 35
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
Cnm ben zaten gebelik ten dolayı olduğunu hiç düşünmedim kendi adıma çünkü benimki idrar yaparken oluyor ve çook fazla akıntı var losyon gibi kokusuz beyaz renkkızlar dün gece batmalarımdan dolayı hastaneye gittim çok ağrı yaptı doktor bişey Yok ama gebeliğin ilk başlarında böyle batmalar olmaz dedi biz galiba yanlış anlıyoruz bazı şeyleri yani bu batmalar gebeliğin ilerleyen süreçlerinde oluyormuş
Off o zaman ümitsizliğe kapılma boşuna 3 gün kala tekrarla o testler kandırmaca üstünde yazana bakma canını sıkma sakın5 gün var
İnşallah canım ama testin yanılcağını sanmıyorum arkadaşım aynı testle gebe olduğunu öğrenmiştiOff o zaman ümitsizliğe kapılma boşuna 3 gün kala tekrarla o testler kandırmaca üstünde yazana bakma canını sıkma sakın
Canım o adete yakın da olabilir dedi bana doktor Zaten ümitsizim daha da ğmitsizleştimCnm ben zaten gebelik ten dolayı olduğunu hiç düşünmedim kendi adıma çünkü benimki idrar yaparken oluyor ve çook fazla akıntı var losyon gibi kokusuz beyaz renk
Canım o testler bazen doğru olmuyor katılıyorum çünkü geç döllenme olabilir genelde idrar testleri hep gecikmeyle çıkıyor hele bi bak gecikme olursa git direk kan testi yaptırİnşallah canım ama testin yanılcağını sanmıyorum arkadaşım aynı testle gebe olduğunu öğrenmişti
Doktor gebelik yok mu dedi kiCanım o adete yakın da olabilir dedi bana doktor Zaten ümitsizim daha da ğmitsizleştim
Yok demedi ama böyle batmalar falan hamileliğin ilk zamanlarında olmaz bunlar yanlış verilen bilgiler dedi gebelik Yok demedi ama bekle adetini adet de olabilirsin dediDoktor gebelik yok mu dedi ki
Canim zaten adet gecikmesi olmadan test vs yaptirmayin diyorlar belki bebek yerlesiyor bilemeyizki acildeki doktorlar gecen ay bana kan testi yaptilar sonucu ekrandan okuyamadilar bile ne yaziyor bu ne demek diye hemsirelere soruyorlardiYok demedi ama böyle batmalar falan hamileliğin ilk zamanlarında olmaz bunlar yanlış verilen bilgiler dedi gebelik Yok demedi ama bekle adetini adet de olabilirsin dedi
Yani o yüzden gerçekten gebe olduğunu aramızda hisseden varsa adet gecikmesini beklesin Zaten eğer adet gecikiyorsa vardır bi Hikmet diye düşünüyorum inşallah hisseden herkes hamiledir aramızdaCanim zaten adet gecikmesi olmadan test vs yaptirmayin diyorlar belki bebek yerlesiyor bilemeyizki acildeki doktorlar gecen ay bana kan testi yaptilar sonucu ekrandan okuyamadilar bile ne yaziyor bu ne demek diye hemsirelere soruyorlardi
İnsallah canim ben umudu kestim tamamen iki gundur ovulasyon testi silik olsa cikardi heraldeYani o yüzden gerçekten gebe olduğunu aramızda hisseden varsa adet gecikmesini beklesin Zaten eğer adet gecikiyorsa vardır bi Hikmet diye düşünüyorum inşallah hisseden herkes hamiledir aramızda
Ben bu ovulasyon testini anlayamadım adete yakın çift çizgi çıkınca gebelik mi oluyor kiİnsallah canim ben umudu kestim tamamen iki gundur ovulasyon testi silik olsa cikardi heralde
Oyle yaziyor internette her yerde tekrar yumurtlama olmasi cok cok nadir gorulen biseymis bende baska problem var heraldeBen bu ovulasyon testini anlayamadım adete yakın çift çizgi çıkınca gebelik mi oluyor ki
Valla bende ikinci çizgi hiç Yok eğer sende silik çıkıyorsa bence ümitlenmelisin eğer internette yazıyorsaOyle yaziyor internette her yerde tekrar yumurtlama olmasi cok cok nadir gorulen biseymis bende baska problem var heralde
Hic sanmiyorum vallahi bakalim haftaya belli olacak ne oldugu ne bittigiValla bende ikinci çizgi hiç Yok eğer sende silik çıkıyorsa bence ümitlenmelisin eğer internette yazıyorsa
Vlla ben karar verdim bu ay da olmazsa ki olmayacak hakkaten artık bi çalışma yapmayacağım yeter yani eğer olursa olur çünkü böyle beklemek kötü insan herşeyden soğuyorSilik çiZgi yeterli değilmiş forumlarda sormuştum foto atmışlar öyle öğrenenler aynı yumurtlama günündeki gibi çıkması gerekiyormus 2 koyu çizgi ne zormuş böyle isteyipte olmaması eskiden olsa rahat rahat soranlara çocuk düşünmüyoruz derdim
Aynen öyle benim eşim zaten 3 gün sonra gidiyor iş için 1 sene şehir dışında olucak ara ara görüşebilcez iyi ce ümitsiZim yaniVlla ben karar verdim bu ay da olmazsa ki olmayacak hakkaten artık bi çalışma yapmayacağım yeter yani eğer olursa olur çünkü böyle beklemek kötü insan herşeyden soğuyor
Valla diyorum ya artık karar verdim böyle her ay planlı programlı çalışma yapıyoruz hem kendime hem kocama haksızlık yapıyorum sonuçta makine değiliz her ay çalışıp sonuç alamıyoruz bu da benim moralimi bozuyor bak mesela bu ay yine olmayacak her ay adet gelmesini görmekten sıkıldım neyse akışına bırakıcamAynen öyle benim eşim zaten 3 gün sonra gidiyor iş için 1 sene şehir dışında olucak ara ara görüşebilcez iyi ce ümitsiZim yani
o her kiside degisir. Ben 28 gun boyunca ovulasyon testi yaptim ayni saat hergun. Korunmali ilişki yasadim sadece yumurtlama gunu tecrubesi icin 14. Gune kdr silik 14 15 koyu 16 24 arasi silik arada bos. 26 27 koyuydu forma gore hamileydim ama oyle olmadi zaten iliskilerimin hepsinde koruma vardı ve cift cizgileerde o hafta hc olmamisti yani her sey kisiden kisiye degisiyorBen bu ovulasyon testini anlayamadım adete yakın çift çizgi çıkınca gebelik mi oluyor ki
Kasik batması sık idrar gebelik yerlestiyse ilk belirtisidir. Daha yeni kuzenim hamile kaldı ovulasyon testi tek iliskile. Adetine 2 gun varken kasık batması haftasina olmaya başlayınca idrar sıklıgida eklendi kanda çıktı vücutlarimiz tek cins üretim degil arkadaslar herkes de her belirti olmaz . bazıları 2. Ayina kadar hisettemzo her kiside degisir. Ben 28 gun boyunca ovulasyon testi yaptim ayni saat hergun. Korunmali ilişki yasadim sadece yumurtlama gunu tecrubesi icin 14. Gune kdr silik 14 15 koyu 16 24 arasi silik arada bos. 26 27 koyuydu forma gore hamileydim ama oyle olmadi zaten iliskilerimin hepsinde koruma vardı ve cift cizgileerde o hafta hc olmamisti yani her sey kisiden kisiye degisiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?