- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
Cnm biz de ilk kez bu ay çocuk için denedik ama olmadı ve olur diye dusunmustuk. .ne bileyim bu ay biz de doktora gidicez dün adet oldum ya ben deValla onu ben de anlamadım ben de doktora gittim eşim de gitti bi problem Yok zamanı var belli ki diyoruz ama sonuçta çabalıyoruz da üzülüyorum olmayınca 3 Aydır bu 4. Ay deniyoruz en son teste başvurdum artık bu da olmazsa bırakıcam kısmet ne zamansa o zaman rabbim versin bebeğimizi
Sen yine iyisin ben 3 Aydır denedim olmadı 4. Ay da teste başladım insan her ay adet olduğunda üzülüyor ama yapıcak bişey de Yok veren bilirCnm biz de ilk kez bu ay çocuk için denedik ama olmadı ve olur diye dusunmustuk. .ne bileyim bu ay biz de doktora gidicez dün adet oldum ya ben de
Aynen cnm dün baya üzülüp ağladım ama allah verecek sonuçta inş bilgilerimizi ne bileyim y yöntemleri paylasalim buradan :)Sen yine iyisin ben 3 Aydır denedim olmadı 4. Ay da teste başladım insan her ay adet olduğunda üzülüyor ama yapıcak bişey de Yok veren bilir
Ben de o yüzden bu konuyu açtım en azından ne yapmalıyız diye şimdi testi aldık ama nasıl kullanıcaz ne yapacağız bilmiyoruz kiAynen cnm dün baya üzülüp ağladım ama allah verecek sonuçta inş bilgilerimizi ne bileyim y yöntemleri paylasalim buradan :)
Alayım ben de...en azından bugün haberim oldu testte n..teli bırakıp bi de bunu deneyelim. .Bununla hamile kalan var miBen de o yüzden bu konuyu açtım en azından ne yapmalıyız diye şimdi testi aldık ama nasıl kullanıcaz ne yapacağız bilmiyoruz ki
canım biz bu testi eczaneden alırsak nasilyapilacagini anlatmiyorlar mi kiAnlayamaaadım???
Amin inşallah çok istiyoruz biz de ben de 3 gündür test yapıyorum aynı saatlerde ikinci çizgi çıkıyor ama tamamen koyu değil bakalım ne zaman koyulaşacakL Lilyum15 yapılışı testin içindeki kâğıtta detayli anlatilir. Idrar ile yapılıyor gene. Ben testi adetimden 5-6 gün sonra hergün ayni saatte yapıyorum. Ikinci cizgi koyulasinca yumurtlamanin başlaması anlamina gelir. Biz esimle gene de bir gun durup bir gün deniyoruz. Düşük yapmıştım bir tane. Düşükten sonra 3 ay ara verdik. Son üç aydir da uğraşıyoruz ama hayirlisi bakalim Rabbim tez zamanda nasip eder inş hepimize saglilli evlatlar.
canim henuz yok adetine 14gun kala falanda yumurtlayabilirsin yapmaya dewam et.Anlayamaaadım???
canim henuz yok adetine 14gun kala falanda yumurtlayabilirsin yapmaya dewam et.Anlayamaaadım???
Evet bende çizginin koyulaşmasın bekliyorum iyice koyulaşır inialşahcanim henuz yok adetine 14gun kala falanda yumurtlayabilirsin yapmaya dewam et.
Koyulasti mi çizgi bgunEvet bende çizginin koyulaşmasın bekliyorum iyice koyulaşır inialşah
Malesefffd bugün de koyulaşmadı ama çift çizgi var belirgin ama koyu değilCnm
Koyulasti mi çizgi bgun
Sanirim o zaman su telden uygulama gibi senin düşük doğurganlık başlamış ama daha tam çatlama olmamış benim anladığım bu ..bence yine de siz deneyin boş geçmemek gerek sanirimMalesefffd bugün de koyulaşmadı ama çift çizgi var belirgin ama koyu değil
Yani biz dün yine boş geçirmedik hani çift çizgi çıkıyor sonuçta diye hemen değerlendirdik ama bakalım koyulaşma ne zaman olacakSanirim o zaman su telden uygulama gibi senin düşük doğurganlık başlamış ama daha tam çatlama olmamış benim anladığım bu ..bence yine de siz deneyin boş geçmemek gerek sanirim
Cnm ben de başlıca m şu an adetimin 3.günü. .daha almadım ...sen sabah kaç gibi yapiyorsun yani kaç gibi yapmak lazım sanırım sabah ilk idrar olmaması gerekiyormuşYani biz dün yine boş geçirmedik hani çift çizgi çıkıyor sonuçta diye hemen değerlendirdik ama bakalım koyulaşma ne zaman olacak
Canım ben sabah 11 gibi yapıyorum bir de akşam 10 da yapıyorum testin üzerinde 8 saatte bir yapın diyorCnm ben de başlıca m şu an adetimin 3.günü. .daha almadım ...sen sabah kaç gibi yapiyorsun yani kaç gibi yapmak lazım sanırım sabah ilk idrar olmaması gerekiyormuş
Himm o zaman günde 2 kez mi yapıyorsun cnm inş hayirlsiyla hamile oluruzCanım ben sabah 11 gibi yapıyorum bir de akşam 10 da yapıyorum testin üzerinde 8 saatte bir yapın diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?