Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi yerde gördüm bayan testini atmış ilk başlarda silik bat 2 gün kala koyulaşmış ve hamileydi bi heves işte zaten çok silik belirti fln da yok
Evet bnde grdüm son iki üçgün kala koyulaşmış bi anda ama tuğçenin ki çok şüpheli ya acaba erken döllenme falan mı oldu bnde çok umutluyum ondan

Ya siz balsiniz@Kumsalpoyraz vallahi ben korkuyorum hamilelik degilde ya baska bisey varsa diye
Yoook bence sen içini rahat tut insanın anne olacağı zaman içine doğarmış senin de doğuyor ve belirtiler de o yolda ilerliyor ben sana söylüyorum haberin alacağız burdan mesela bak benim de hep gebelik yönünde ama benim hiç içime doğmuyor insana malum olur

İlk defa boyle hissediyorum bilmiyorum canim benim

Bir iki gun kala yaparim testi ama heyecandan olecem
Ayy ya çok heyecanlı bende bir iki gün kala yaparım herhalde umutlu değilim ama yinede içime dert olcağına yapayım iki gün daha rahat gcsin derim gerçi geçen ay şans vermedi bnm ki üç gün erken geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…