- 9 Temmuz 2017
- 920
- 1.638
- 63
- 35
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
Bi yerde gördüm bayan testini atmış ilk başlarda silik bat 2 gün kala koyulaşmış ve hamileydi bi heves işte zaten çok silik belirti fln da yokCanım öyle de diyorlar ama gebelik testi yapmak en mantıklısı ovulasyon testi net olmayabilir
Bat ne zamanBi yerde gördüm bayan testini atmış ilk başlarda silik bat 2 gün kala koyulaşmış ve hamileydi bi heves işte zaten çok silik belirti fln da yok
26 temmuz olması lazımBat ne zaman
Valla bence hamilesinBen ne olduğunu anlayamıyorum bilmiyorum artık değilim ama bence hamile
Bende senden bekliyorum canimAynen bakacağız artık ben güzel haberleriTugce2133 sen bekliyorum
Evet bnde grdüm son iki üçgün kala koyulaşmış bi anda ama tuğçenin ki çok şüpheli ya acaba erken döllenme falan mı oldu bnde çok umutluyum ondanBi yerde gördüm bayan testini atmış ilk başlarda silik bat 2 gün kala koyulaşmış ve hamileydi bi heves işte zaten çok silik belirti fln da yok
Canım o senin iyi niyetin ama bak şurda kaldı 8 gün ben sana demiştim dicem benim bu akıntım geçen ay da oldu adet oldum ama sen gebe kalacaksınValla bence hamilesin
Ben de aynen Tuğçe'den çok ümitliyimEvet bnde grdüm son iki üçgün kala koyulaşmış bi anda ama tuğçenin ki çok şüpheli ya acaba erken döllenme falan mı oldu bnde çok umutluyum ondan
Ya siz balsiniz@Kumsalpoyraz vallahi ben korkuyorum hamilelik degilde ya baska bisey varsa diyeBen de aynen Tuğçe'den çok ümitliyim
Yoook bence sen içini rahat tut insanın anne olacağı zaman içine doğarmış senin de doğuyor ve belirtiler de o yolda ilerliyor ben sana söylüyorum haberin alacağız burdan mesela bak benim de hep gebelik yönünde ama benim hiç içime doğmuyor insana malum olurYa siz balsiniz@Kumsalpoyraz vallahi ben korkuyorum hamilelik degilde ya baska bisey varsa diye
Canım ya sen bari kötü düşünme bebişi etkilersinYa siz balsiniz@Kumsalpoyraz vallahi ben korkuyorum hamilelik degilde ya baska bisey varsa diye
İlk defa boyle hissediyorum bilmiyorum canim benimYoook bence sen içini rahat tut insanın anne olacağı zaman içine doğarmış senin de doğuyor ve belirtiler de o yolda ilerliyor ben sana söylüyorum haberin alacağız burdan mesela bak benim de hep gebelik yönünde ama benim hiç içime doğmuyor insana malum olur
Aynen valla bende çok heyecanlandım adet gününü bekle bence daha garanti olsunCanım ya sen bari kötü düşünme bebişi etkilersinadet gününü mü bklicksin test için bn senden daha çok heyecanlandım
Bir iki gun kala yaparim testi ama heyecandan olecemCanım ya sen bari kötü düşünme bebişi etkilersinadet gününü mü bklicksin test için bn senden daha çok heyecanlandım
Vallahi hepinize dua ediyorum canim benim insallah hepimiz guzel haberler alirizAynen valla bende çok heyecanlandım adet gününü bekle bence daha garanti olsun
Ayy ya çok heyecanlı bende bir iki gün kala yaparım herhalde umutlu değilim ama yinede içime dert olcağına yapayım iki gün daha rahat gcsin derim gerçi geçen ay şans vermedi bnm ki üç gün erken geldiBir iki gun kala yaparim testi ama heyecandan olecem
Bide bakarsin ben kirmizi kart yerim hic belli olmazAyy ya çok heyecanlı bende bir iki gün kala yaparım herhalde umutlu değilim ama yinede içime dert olcağına yapayım iki gün daha rahat gcsin derim gerçi geçen ay şans vermedi bnm ki üç gün erken geldi
Bende 25. Yapmayı düşünüyorumAyy ya çok heyecanlı bende bir iki gün kala yaparım herhalde umutlu değilim ama yinede içime dert olcağına yapayım iki gün daha rahat gcsin derim gerçi geçen ay şans vermedi bnm ki üç gün erken geldi
İçin rahat olsun ben diyorum sanaBide bakarsin ben kirmizi kart yerim hic belli olmaz
Ay yok cnm ya bnm testlerimsenin ki gbi çıksa kan testi verirdim drek gerci daha nerde yapıldığını bile bilmiyorumBide bakarsin ben kirmizi kart yerim hic belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?