- 10 Nisan 2017
- 771
- 415
- 23
- 35
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
Şu çift çizgi bi çıksın da ikimiz için deeeNeyse artık iyiki açyın bu topiği yeni üye oldum bende hep eski topikleri okuyodum ovu testiyle ilgili en azından burdan birbirimizi takip ederz batlarda yakın ztn :)
hic oyle olmaz falan diye dusunme olacak insallah zamani var herseyin sabretcez :) ayrica bi sorun yokmus sende de folik asit ic ustune duseni de yap olur insallah canim :*İnşallah ikimizde güzel haberler alırız ben doktora gittim klamen için erken dedi ama çok umutsuzlandım bu ay bu ovulasyon testine çok önem gösteriyorum inşallah olur ya
10 temmuz benim ama hamilelik yok adetimi bekliyorm baslamak icin :)Kızlar bat ne zaman bende bu ay ilk kez deniyorum ovu testini sanırım ben erken yumurtlicam
İnşallah olur bu teste çok Umut bağladım çünkü bi çok kişi bu test sayesinde gebe kalmışhic oyle olmaz falan diye dusunme olacak insallah zamani var herseyin sabretcez :) ayrica bi sorun yokmus sende de folik asit ic ustune duseni de yap olur insallah canim :*
bende kullandm ama sabir gerektiriyo ya hergun yap bise icme yeme falan bende en kolayi ultrason dedim gittim catladgi gunu ogrendm yaptik oldu :) sonrada düstüİnşallah olur bu teste çok Umut bağladım çünkü bi çok kişi bu test sayesinde gebe kalmış
Bn internetten aldım otz tane var artı bes gbelik testi 35 liraydı sanırımKızlar bu ovulasyon testi nedir tam olarak? Yumurtlama tarihi mi biliniyor? Eczaneden mi alican. .ben ilk kez bu ay denedim ve malesef olmadı
Telden uygulamayı takvimimi kullanmistim olmadı benim ..Bu testi alayım bugün adetimin 2.günü nasıl uygulamak gerekiyor bunu cnm...
TskkrlTskkrlr cnm .hangi siteyi kullandım. .eczaneden ne kadar ki 1 ay her gün mu yapıcaz ..ay çok zormuş bu işlere olmuyo cocukBn internetten aldım otz tane var artı bes gbelik testi 35 liraydı sanırım
testinin mi cnm?Kızlar dijital olanı varmış kullanan var mı
Ovulasyon testinin
testinin mi cnm?
Eczaneden mi aldın cnm sen ? Ne kadarmış bi de güvenilir sonuç veriyor mu ben teldeki uygulamayi kullandım olmadı bu ayEvet canım
Ben de teldeki uygulamayı kullanarak 3 ay denedim olmadı sonunda bu testi almaya karar verdim bu ay iniaşşah olur bebeğe hasret kaldıkEczaneden mi aldın cnm sen ? Ne kadarmış bi de güvenilir sonuç veriyor mu ben teldeki uygulamayi kullandım olmadı bu ay
Kızlar bende çocuk istiyorum litfenbirbirimze yardım edelim..benim anlamadığım ilk geceden nasıl hamile kaliniyor. ?Yok canım almadım sadece sordum kullanan var mı diye dijatal gülen yüz çıkınca ilişkiye girin diolar ama nasıl kullanıyo bilmiyorum kna göre vericektiö
Valla onu ben de anlamadım ben de doktora gittim eşim de gitti bi problem Yok zamanı var belli ki diyoruz ama sonuçta çabalıyoruz da üzülüyorum olmayınca 3 Aydır bu 4. Ay deniyoruz en son teste başvurdum artık bu da olmazsa bırakıcam kısmet ne zamansa o zaman rabbim versin bebeğimiziKızlar bende çocuk istiyorum litfenbirbirimze yardım edelim..benim anlamadığım ilk geceden nasıl hamile kaliniyor. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?