Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kac aylik evlisin pko var mi sen de adetlerin duzenli mi cnm
Ben 11 aylik evliyim canim adetlerim duzenliydi ama evlendikten sonra cok kilo aldim duzenim bozuldu doktora gittim kilo verirsen hersey yoluna girer dedi bende spora basladim 10 kilo kadar verdim bu ay ovulasyon testini denemek istedim bakalim insallah tutmustur

Kilo olunca genelde pko diyolar. Benim evlenmeden once duzensizdi ama 40 gunde bi olurdum. Evlendikten sonra ilac kullanmadan regl olamaz hale geldim. Ve 6 kilo aldim. Pko olunca kilo vermek zor oluyo iki ay once pkolu oldugumu ogrendim. Yumurta tembelligo de varmis. Bunun icin klomen verdi canlansin yumurtalarin dedi yarini bekliyorum bakalim

Doktor bana tedavisiz hamile kalabilirsin dedi sadece kilona dikkat et dedi

Doktor bana tedavisiz hamile kalabilirsin dedi sadece kilona dikkat et dedi
Ayy insallah canim rabbim hepimize nasip etsin. Ilk baslarda cok onemsemiyodm simdi herkes yeni gelin diye agzimin icine bakiyo bekliyolar dort gozle esim ve ben de cok istiyoruz. Insallah allahim sana da nasip eder bana da ve dileyen herkese...

Ayy insallah canim rabbim hepimize nasip etsin. Ilk baslarda cok onemsemiyodm simdi herkes yeni gelin diye agzimin icine bakiyo bekliyolar dort gozle esim ve ben de cok istiyoruz. Insallah allahim sana da nasip eder bana da ve dileyen herkese...
Amin canim benim insallah hayirli saglikli evlatlar versin rabbim hepimize ben yumurtlama gunlerinide tutturamadigim icin ovulasyon testi kullandim ve bu ay bir karisim ictim 20 gun kadar iltihap vs ne varsa söktü atti o yuzden fazla umutluyum

Amin canim benim insallah hayirli saglikli evlatlar versin rabbim hepimize ben yumurtlama gunlerinide tutturamadigim icin ovulasyon testi kullandim ve bu ay bir karisim ictim 20 gun kadar iltihap vs ne varsa söktü atti o yuzden fazla umutluyum
Ne karisimi kullandin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…