- 10 Nisan 2017
- 771
- 415
- 23
- 35
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
Canım o kesin ben olmam Emin'im içime hiç doğmuyor vallaaaAmaann bn ümitli olcam ya sende ol öbür türlü daha cok takıyruz bu arada genelde en ümitsiz olanlar hamiş olmuş topiklerde
ama umutsuzda olma en azından snde srun yok esinde de yok bn napim hiç doktora ble gtmedim daha srun var mı onu bile bilmiyorumCanım o kesin ben olmam Emin'im içime hiç doğmuyor vallaaa
Canım kaç Aydır sonuçta deniyoruz bu ay kalınlaşma var dedi diye ümitlenmek gerekiyor diyoruz ama o kadar hevesim kırılmış kiResmen kasık agrım var dye seviniyoru
ama umutsuzda olma en azından snde srun yok esinde de yok bn napim hiç doktora ble gtmedim daha srun var mı onu bile bilmiyorum
Olacak kizlar ben inaniyorum olacak yaptik olacakAmaann bn ümitli olcam ya sende ol öbür türlü daha cok takıyruz bu arada genelde en ümitsiz olanlar hamiş olmuş topiklerde
Valla bilmiyorum ben bu ay da olmazsa artık denemicem olmazsa olmaz olursa olur ne yapayımOlacak kizlar ben inaniyorum olacak yaptik olacak
Slm kızlar Bende çok ümitsizim hiçbirşey de hissetmiyorum regl me 9 gün var ne zaman belli olur acabaValla bilmiyorum ben bu ay da olmazsa artık denemicem olmazsa olmaz olursa olur ne yapayım
Ben de öyleyim midemi üşüttüm herhalde bi sancı batma hissi geliyor ama üşüttüm diye böyle oldu herhalde inanılmaz bir durum inşallah tabii ki hamile kalalım ama her ay da bişey çıkınca ümit kalmıyor böyle de uyku tutmuyorSlm kızlar Bende çok ümitsizim hiçbirşey de hissetmiyorum regl me 9 gün var ne zaman belli olur acaba
Gece gündüz aklımda herkes düşünme düşünürsen olmas diyor demesi kolay da işte olmuyor gitmiyor kafamdan bir türlü 1 gün unutuyorum tekrar bşlıyor resmen gün sayıyorum biran evvel oldumu olmadımı öğreneyim die püffffBen de öyleyim midemi üşüttüm herhalde bi sancı batma hissi geliyor ama üşüttüm diye böyle oldu herhalde inanılmaz bir durum inşallah tabii ki hamile kalalım ama her ay da bişey çıkınca ümit kalmıyor böyle de uyku tutmuyor
Benim de 11 gün var adet olmama nerdeyse bu açtığım topikte herkes bir anda olacak haberleri yani inşallah hepimiz rahat ederiz haberlerimizi alıp da benim hafiften akıntım da var beyaz kremsiGece gündüz aklımda herkes düşünme düşünürsen olmas diyor demesi kolay da işte olmuyor gitmiyor kafamdan bir türlü 1 gün unutuyorum tekrar bşlıyor resmen gün sayıyorum biran evvel oldumu olmadımı öğreneyim die püffff
Kiz bendede var akintiBenim de 11 gün var adet olmama nerdeyse bu açtığım topikte herkes bir anda olacak haberleri yani inşallah hepimiz rahat ederiz haberlerimizi alıp da benim hafiften akıntım da var beyaz kremsi
Yani şu an mesela ıslak hissediyorum ama krem gibi beyaz bi akıntıKiz bendede var akinti
Evet aynısı bendede var ne Anlama geliyorki varmı bilginizYani şu an mesela ıslak hissediyorum ama krem gibi beyaz bi akıntı
Bilmiyoruz ki valla allak bullak oldukEvet aynısı bendede var ne Anlama geliyorki varmı bilginiz
Çok sinir bozucu hakkımızda hayırlısı valla ne diyelim paronayak gibi oldum herşeyden bi anlam çıkarmaya çalışmalar flnBilmiyoruz ki valla allak bullak olduk
Aynen vallahi ulan ne zor isler bunlar yaYani şu an mesela ıslak hissediyorum ama krem gibi beyaz bi akıntı
Kızlar uyumaya çalışalım inşallah az kaldı bekleyelim ne yapalım başka bi alternatifimiz Yok zatenAynen vallahi ulan ne zor isler bunlar ya
Aynen iyi geceler canimKızlar uyumaya çalışalım inşallah az kaldı bekleyelim ne yapalım başka bi alternatifimiz Yok zaten
Günaydın canlar valla ben anlamadım bu işiii nasıl olacakkkGünaydin canlarim Buda bu sabahki 11i bekleyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?