- 10 Nisan 2017
- 771
- 415
- 23
- 35
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
İnşallah insan 4 ay deneyip olmayınca böyle testler de yapsa acaba yine olmaz mı diye düşünüyor ama biz ne gerekiyorsa yapıyoruz gerisi rabbimize kalmış inşallah olurBnm de var dün akşam silikleşmişti şimdi dışardayım eve gidince beste yapıcam bnde inş hepimiz mutlu sona ulaşırız
Canım o çift koyu çizginin olduğu gün yumurtan tam olgunluğa erişiyo dye biliyorum dger günde çatlıyo yani ben şöyle düşünüyorum elinde bi yumurta var ama onu kırmadan omlet yapamıyosun onun gibi bişey herhaldemerhaba kızlar uzun zamandır tüm ovulasyon yumurtlama topiklerini okudum. 2 yıllık evliyim şuana kadar çoçuk düşünmemiştim zamanı geldi ve ovulasyon testlerine başladım. adetim 28 günde bir oluyor. bir ay önce sadece yumurtlama günümün tespiti için korunmalı ilşki yaşayarak öğrendim 14 ve 15. günlere çift çizgi çıkıyor o ayı es geçtim. şimdi bu ay adet bitiminde 11. gün başladım ve 14. gün çok koyu 15. gün ona yakın koyulukta yakaladım. 14. gün gece 2 de ilşkim oldu öğlen 4de çift çizgi gördüm ovulasyon testlerinde 24-36 saat arasında genelde yumurtlama olcağı söleniyor o gece yani 15. güne gecişte yine saat 3 gibi gece ilşkimiz oldu. sabah saat 11 gibi yumurta akı ibaresi kullanılan akıntımı gördüm. ve sag kasıgımdaki daha önce tanık olduğum agrılarım vardı. 15.00da testi yaptığımda 14. güne yakın koyuluktaydı. 24-36 saatlik sürece göre yumurtlamam başlaması gerekiyordu çift çizgiyi gördüğüm andan itibaren aşağı yukarı. 2. kez çift çizgiye yakın olan testimi gördükten sonra tekrar o gece sabaha karşı değerlendirdik (15.günden 16. güne geciş)
yumurtanın 12 ile 24 saat yaşayacağı hep söylenmekte. çift çizgiyi 14. gün 10 temmuzda gördüğüme göre yumurtlama 11 temmuz öğleden sonraya doğru gerçekleşmesi gerekiyor ve yine 24 saat maksimm yaşayacaksa 12 temmuz geceye kadar bitmesi gerekiyor. ve bugünkü testimi saat yine 4te yapıcam silikleşme başlamıştır heralde.
benim anlayamadığım durum şu. binlerce topik okudum ve çevremde çoğu kişi ovulasyon testi ile hamile kaldı hepsi çift çizginin çıktığı gün ilişki yaşayıp oğlu olanlardan . fakat çoğu kişi silikleşme anında ilşki yaşanmalı diyor. bu şekilde hamile kalan var mı duyan var mı? ve deneyenleriniz bu durumu nasıl yaşadı .
bu şekilde kafaya takıldkça stres yaşandığı için hamileliklerin olmadığını duyuyorum ama araştırmadanda bilgi sahibi olunmuyor yorumlarınızı bekliyorum..
İnşallah insan 4 ay deneyip olmayınca böyle testler de yapsa acaba yine olmaz mı diye düşünüyor ama biz ne gerekiyorsa yapıyoruz gerisi rabbimize kalmış inşallah olur[/QUOTE inşallah
=)) güzel anlatmıssın tatlım tesekkur ederim..Canım o çift koyu çizginin olduğu gün yumurtan tam olgunluğa erişiyo dye biliyorum dger günde çatlıyo yani ben şöyle düşünüyorum elinde bi yumurta var ama onu kırmadan omlet yapamıyosun onun gibi bişey herhalde
Aynen dediğin gibi oluyorCanım o çift koyu çizginin olduğu gün yumurtan tam olgunluğa erişiyo dye biliyorum dger günde çatlıyo yani ben şöyle düşünüyorum elinde bi yumurta var ama onu kırmadan omlet yapamıyosun onun gibi bişey herhalde
peki bu durumda ne yapılması gerekiyor?Kızlar bnm yumurtam çatladı sanırım soldaki dün sabah yaptığım test sağdakini az önce yaptım
Valla ben de senin gibi yaptım üç gün üst üste oluyor ama artık yapacak bişey Yok ben de üç gündür deniyorum bugün de tamamen koyu cıktı bugünü de değerlendirmem gerekiyor artık oldu oldu zaten bugünden sonra koyu çizgi giderse o olanlardan birinin tutması için dua edicem ne diyimCanım ben dünü degerlendirdim akşam yaptığım biraz daha silik çıkmıştı bügünü de degerlendircem üç gün üst üste oluyo ama olsun artık sonra da bat beklicem
Cnm sen akşamda yap test bnm dün sbh yaptığım koyuydu akşam yaptığım biraz daha silikti bnce dün akşam yapmam yeterliydi ama ben yine de bugünde çalışcam ztn tutarsa dün tutmuştur :)Valla ben de senin gibi yaptım üç gün üst üste oluyor ama artık yapacak bişey Yok ben de üç gündür deniyorum bugün de tamamen koyu cıktı bugünü de değerlendirmem gerekiyor artık oldu oldu zaten bugünden sonra koyu çizgi giderse o olanlardan birinin tutması için dua edicem ne diyim
Ben bugün sabah bu kadar koyu çıktı dün sabah da koyu çıkmıştı ama bu kadar değildi ben o yine de dün gece de oldu bugün kesin artık olursa olur bakacağızCnm sen akşamda yap test bnm dün sbh yaptığım koyuydu akşam yaptığım biraz daha silikti bnce dün akşam yapmam yeterliydi ama ben yine de bugünde çalışcam ztn tutarsa dün tutmuştur :)
CANİm benim dun sabah yaptigim koyuydu misafirim oldugu icin aksam test yapamadim onlar gidince gece bos gecmedik bu sabah tekrar yaptim silik az once yine yaptim bi bakarmisin yumurtam catlamismidirCnm sen akşamda yap test bnm dün sbh yaptığım koyuydu akşam yaptığım biraz daha silikti bnce dün akşam yapmam yeterliydi ama ben yine de bugünde çalışcam ztn tutarsa dün tutmuştur :)
Canım sanırım koyudan kastı benim bugün gibi olduğunda tam olarak oluyorCANİm benim dun sabah yaptigim koyuydu misafirim oldugu icin aksam test yapamadim onlar gidince gece bos gecmedik bu sabah tekrar yaptim silik az once yine yaptim bi bakarmisin yumurtam catlamismidir
Seninki daha koyu cikmis dun misafirim kadin dogum hemsiresiydi ona gosterdim degerlendir yumurtlama olmus dedi degerlendirdim bugunde silik ciktiCanım sanırım koyudan kastı benim bugün gibi olduğunda tam olarak oluyor
O zaman canım çatlamış oluyor yumurtan benim de dün de koyu cıktı seninki gibi bugün daha da koyu cıktı dünü de değerlendirdim bugünü de değerlendiricem inşallah bakalımSeninki daha koyu cikmis dun misafirim kadin dogum hemsiresiydi ona gosterdim degerlendir yumurtlama olmus dedi degerlendirdim bugunde silik cikti
Bende degerlendiricem tekrar insallah hayirli haberler aliriz kusura bakmayin ilk defa kullaniyorum ovulasyon testi hemsire arkadasim cok iyi sonuc verir cok hamile kalan var deyince kullanayim dedim bilgimde yok pek kafanizi sisiriyorumO zaman canım çatlamış oluyor yumurtan benim de dün de koyu cıktı seninki gibi bugün daha da koyu cıktı dünü de değerlendirdim bugünü de değerlendiricem inşallah bakalım
Canım olur mu öyle şey biz de bişey bilmiyoruz tam olarak birbirimizden yardım almaya çalışıyoruz smacımız birbirimize destek olabilmek ben de ilk defa deniyorumBende degerlendiricem tekrar insallah hayirli haberler aliriz kusura bakmayin ilk defa kullaniyorum ovulasyon testi hemsire arkadasim cok iyi sonuc verir cok hamile kalan var deyince kullanayim dedim bilgimde yok pek kafanizi sisiriyorum
İnsallah sonuc basarili olur canim benim senin bat ne zaman birde onu beklemesi varCanım olur mu öyle şey biz de bişey bilmiyoruz tam olarak birbirimizden yardım almaya çalışıyoruz smacımız birbirimize destek olabilmek ben de ilk defa deniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?