• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
IMG_0741.JPG
Canım normalde zaten iki güne bi ilişki şart hem rahimi hazrlıyorz bebişe ama koyu çizgi çıktığı gün ve ondan snra ki gün kesin ilişki şart zaten bak atayım ben sabah baya koyuydu

T çizgisinin sağ tarafı c çizgisiyle aynı renkteydi ama sol tarafı daha açık nedenini anlamadım

15gun oldu koyu çıkmadı bende daha.o kadar gebelik testi yaptım negatif ovulasyon bile negatif :p çift çizgi goremicem heralde

Benim de seninki gibi oluyor ama aynı koyuluk olmuyor mu yani bu koyuluk yetmiyor mu anlamadkm
Bnde anlamadım kuruyunca iyice silik oluyo ama bnce dün akşam yumurtlamaya basldım (tavuk gbi) :KK49:dün çünkü akıntım sümüksü gbiydi nugün de var ama daha az ondan bugünü boş geçirmicem yarın da silik olursa o da dolu olur sonrası bana beklemek düşer:halay:

Bnde anlamadım kuruyunca iyice silik oluyo ama bnce dün akşam yumurtlamaya basldım (tavuk gbi) :KK49:dün çünkü akıntım sümüksü gbiydi nugün de var ama daha az ondan bugünü boş geçirmicem yarın da silik olursa o da dolu olur sonrası bana beklemek düşer:halay:
Valla aynen bende öyle artık şansa kaldı işimiz yapıcak bişey yok

Bunlarda hemen şımarıyo ya biz yapmasak peşimize düşerler Allah'tan bizimkisi sıkıntı çıkartmıyo:KK45:
Benimki simardi ocuk istiyo ama gökten gelcek saniyo heralde su sira:KK48:

Valla benimkinde de bi sorun yok ama işte bi tuttursaydık
Tutarr Alalhin izniyle :spor:
İşk bebek olcak sanırım bnm de 23 istanbul herkes erkn dyo ama ben taa liseden beri dyodum evlenim çocuk ycam dye hatta 22 yaşa şartlamıştım kndimi anne olmk için :)
Bunlarda hemen şımarıyo ya biz yapmasak peşimize düşerler Allah'tan bizimkisi sıkıntı çıkartmıyo:KK45:

İşk bebek olcak sanırım bnm de 23 istanbul herkes erkn dyo ama ben taa liseden beri dyodum evlenim çocuk ycam dye hatta 22 yaşa şartlamıştım kndimi anne olmk için :)

Au bwnde öyle 23 yaşındayım 2 yıllık evliyim bende istiyorum artik istanbuldayim :)

merhaba kızlar bu ay bende ovulasyonla deniycem.denemelerde 4. ayımız adetin 3. günündeyim.yaş 25 1 yıllık evliyim hepinize başarılar diliyorum :emir_bebek::emir_bebek:

Back