Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kabuşuruz ya bebişlerimize ben esimle beş yıldır tanışıyorum daha sekz aylık evliyiz ama çok sabırsızım o da dyo daha yadın genç niye stres yapıyon ilk aylardan dye ama sakin olunmuyo işte

Aynen öyle insan ister istemez sakin olamıyor biz de 4bay oldu denemeye başlayalı ne kadar stres yapma dense de insan ister istemez stres yapıyor

Y Yabenimsin inşallah dediğimiz gibidir bana da belirgin gibi geldi ama insan emin olamıyor ki

Valla kızlar ben hepimizden umutluyum ya şu yumurtlama olayı bi geçse de şafak saymaya başlasak evde tavuk gibi ay bugün yumurtladım mı acaba dyr dye bi hal oldum

Bu sabahki testlerim 2 farklı marka ile yaptım testlerimde dün 2 kırmızıyı görmüştüm bugün silikleşti yani ne anlama geliyor dün mü bugünmü çatladı dün inanılmaz kasık ağrısı çektim tek taraflı bugün öğlene doğru geçti ağrı

Eklentiler

• IMG_0387.JPG
    44,5 KB · Görüntüleme: 55
Canım bence eğer koyuyken silikleşmişse çatlamış diyorlar

3 lü resimden en koyu olan dün sabahki test
Tek resim olanda dün sabahki başka bir markanın testi

Eklentiler

• IMG_0371.JPG
    86,2 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_0388.JPG
    42,8 KB · Görüntüleme: 43
Canım bugün çatlamış senin ki dün attığın resim baya koyuydu bugünü sakın es geçme yapış kocişe

Senin yumurtan da çatlamış canim ayni gün catlattik yumoslari

Sizce benim ne durumda akşam yedi gbi bi daha test yapcam kasıklarımda cok az agrı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…