- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
İnşallah kabuşuruz ya bebişlerimize ben esimle beş yıldır tanışıyorum daha sekz aylık evliyiz ama çok sabırsızım o da dyo daha yadın genç niye stres yapıyon ilk aylardan dye ama sakin olunmuyo işteEvet seninki baya belirgin son testin canim
Insallahh aksamda yapicam eger oda silik cikarsa bugün yumurtam catlamis demektir . :) normalde günde 1 tane yapiyodum dün bi sabah yapoyim dedim aksama dogru sag kasigimda inanilmaz bi agri hissedince aksam yaptim bidaha koyu cikti .hala sağ tarafımda agri var insallah bugun catlqr daha fazla beklememm :)
Tekrarlarim aksam insallh ay hepimiz bu ay hamile kalsak keskee :)
Bişeyi yeni öğreniyo olmak ne zormuş stresli bide
Aynen öyle insan ister istemez sakin olamıyor biz de 4bay oldu denemeye başlayalı ne kadar stres yapma dense de insan ister istemez stres yapıyorİnşallah kabuşuruz ya bebişlerimize ben esimle beş yıldır tanışıyorum daha sekz aylık evliyiz ama çok sabırsızım o da dyo daha yadın genç niye stres yapıyon ilk aylardan dye ama sakin olunmuyo işte
Y Yabenimsin inşallah dediğimiz gibidir bana da belirgin gibi geldi ama insan emin olamıyor kiEvet seninki baya belirgin son testin canim
Insallahh aksamda yapicam eger oda silik cikarsa bugün yumurtam catlamis demektir . :) normalde günde 1 tane yapiyodum dün bi sabah yapoyim dedim aksama dogru sag kasigimda inanilmaz bi agri hissedince aksam yaptim bidaha koyu cikti .hala sağ tarafımda agri var insallah bugun catlqr daha fazla beklememm :)
Tekrarlarim aksam insallh ay hepimiz bu ay hamile kalsak keskee :)
Bişeyi yeni öğreniyo olmak ne zormuş stresli bide
Valla canım ben de öyle ümitli olmak istiyorum çünkü aylardır ne olcak diye bekliyoruz bi de regl olunca psikoloji çöküyorValla kızlar ben hepimizden umutluyum ya şu yumurtlama olayı bi geçse de şafak saymaya başlasak evde tavuk gibi ay bugün yumurtladım mı acaba dyr dye bi hal oldum
Ayyyy inşallah inşallah canım benim hayırlı haberler verelim birbirimize
Canım bence eğer koyuyken silikleşmişse çatlamış diyorlarBu sabahki testlerim 2 farklı marka ile yaptım testlerimde dün 2 kırmızıyı görmüştüm bugün silikleşti yani ne anlama geliyor dün mü bugünmü çatladı dün inanılmaz kasık ağrısı çektim tek taraflı bugün öğlene doğru geçti ağrı
Amin inşallah canim bizim yumoslar hep arka arkaya catliyor. İnşallah hepimizinki de tutar.Ayyyy inşallah inşallah canım benim hayırlı haberler verelim birbirimize
Canım bugün çatlamış senin ki dün attığın resim baya koyuydu bugünü sakın es geçme yapış kocişeBu sabahki testlerim 2 farklı marka ile yaptım testlerimde dün 2 kırmızıyı görmüştüm bugün silikleşti yani ne anlama geliyor dün mü bugünmü çatladı dün inanılmaz kasık ağrısı çektim tek taraflı bugün öğlene doğru geçti ağrı
İşte bakalım çatlıyor mu bugün koyu çıktı benim eğer yarın silik çıkarsa bugün önemliAmin inşallah canim bizim yumoslar hep arka arkaya catliyor. İnşallah hepimizinki de tutar.
Senin yumurtan da çatlamış canim ayni gün catlattik yumoslariBu sabahki testlerim 2 farklı marka ile yaptım testlerimde dün 2 kırmızıyı görmüştüm bugün silikleşti yani ne anlama geliyor dün mü bugünmü çatladı dün inanılmaz kasık ağrısı çektim tek taraflı bugün öğlene doğru geçti ağrı
Bugünü mutlaka degerlendir canimİşte bakalım çatlıyor mu bugün koyu çıktı benim eğer yarın silik çıkarsa bugün önemli
Resimde koyu değil mi yaaa sana da atayım bi daha bi de sen yorumlaBugünü mutlaka degerlendir canim
İçin rahat etmiyor galiba canim ama aksam da yapınca goreceksin biraz daha koyulastigini benimkini incelersen benim de aksam daha koyuydu rahat ol.Resimde koyu değil mi yaaa sana da atayım bi daha bi de sen yorumla
Seninki de benimkiyle aynı durumda benceEki Görüntüle 2019204 Eki Görüntüle 2019204 Sizce benim ne durumda akşam yedi gbi bi daha test yapcam kasıklarımda cok az agrı var
İster istemez insanın içi rahat etmiyor inşallah akşam daha da koyulaşır yaa artık valla ümitsiz olmak istemiyorumİçin rahat etmiyor galiba canim ama aksam da yapınca goreceksin biraz daha koyulastigini benimkini incelersen benim de aksam daha koyuydu rahat ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?