- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
Koyulasmis canimKoyulaşmış değil mi?bana koyu gibi geldi
Yani bugün yumurtlama günüm mü valla kafayı yicem psikolojik olarak sanki koyulaşmış gibi falan gelmiyor değil mi? Dün bi deneme oldu bugün de mi olsun 1 gün arayla diyorlar ama bilemedimKoyulasmis canim
Bende öyle biliyordum arkadaşımın teyzesi kadın doğum doktoru ona sordum hayır o spermlerinde sorun olan kişiler için önemli siz üst üste 3-4 gün yapın dediYani bugün yumurtlama günüm mü valla kafayı yicem psikolojik olarak sanki koyulaşmış gibi falan gelmiyor değil mi? Dün bi deneme oldu bugün de mi olsun 1 gün arayla diyorlar ama bilemedim
Yani ben de hep bunun korkusundan 2 gün arayla yaptım ama 13.günüm de sabah koyu çıkınca oldu dün de oldu ee bugün de sabah koyu çıktı bugün de bakacağım artıkBende öyle biliyordum arkadaşımın teyzesi kadın doğum doktoru ona sordum hayır o spermlerinde sorun olan kişiler için önemli siz üst üste 3-4 gün yapın dedi
Simdi dun oldu benimde bugun silik çıktı bugün bos mu gevsin yoksa aksam bi test daha yapmalı miyim sizce?Benim de öyle oldu sonraki gün koyu çıktı yani bugün denemeye devam edeceğiz kızlar başka şansımız yok
Bence yine test yap çünkü benim 13. Gün sabah koyu çıktı sonra 14. Gün silik çıktı bugün yine koyu çıtı bak hatta atayımSimdi dun oldu benimde bugun silik çıktı bugün bos mu gevsin yoksa aksam bi test daha yapmalı miyim sizce?
Benimde koyulasmaya basladi canim Rabbim gönlümüze gore versin bizimle birlikte isteyen herkese nasip etsinKozlar benim de 31 günde bir oluyor 27 temmuz da Regl günüm bugün de koyu çıktı bizde dün ve ondan önceki çatlar diye üst üste oldu birliktelik iniallah aynı anda güzel haberler alırız
İnşallah @Tugce2133 çok istiyoruz inşallah olurBenimde koyulasmaya basladi canim Rabbim gönlümüze gore versin bizimle birlikte isteyen herkese nasip etsin
Bizde öyle vallahi 10 aydir evliyiz biz daha cok istiyoruz Allah hayirli saglikli evlatlar versin her birimizeİnşallah @Tugce2133 çok istiyoruz inşallah olur
Allahım hepimize hayırlısıyla bebişleri elimize almayı nasip etsinBizde öyle vallahi 10 aydir evliyiz biz daha cok istiyoruz Allah hayirli saglikli evlatlar versin her birimize
Bence yine test yap çünkü benim 13. Gün sabah koyu çıktı sonra 14. Gün silik çıktı bugün yine koyu çıtı bak hatta atayım
İnşallah @Tugce2133 çok istiyoruz inşallah olur
Imsallah isteyen herkese nasip etsin Allah . Kafam cok karisti @selihbhs helensenin cizgilerin cogu belirgin çıkmış.Bizde öyle vallahi 10 aydir evliyiz biz daha cok istiyoruz Allah hayirli saglikli evlatlar versin her birimize
Valla belirgin çıktı ama sanki bugün en belirgini gibi geldi banaImsallah isteyen herkese nasip etsin Allah . Kafam cok karisti @selihbhs helensenin cizgilerin cogu belirgin çıkmış.
Gitgide koyulaşıp koyulaşıp şimdi silik çıktıysa, yumurtan çatladıııı! Bugün hamile kaldın kaldın yani :) Hadi hayırlı olsun.Kizlar sjmdi yaptim şimdide silik çıktıEki Görüntüle 2019153
Canım benimde öyle oldu ama akşamdan sabaha bile değişiyo tekrrla akşamKizlar sjmdi yaptim şimdide silik çıktıEki Görüntüle 2019153
İnşallah doğru anlıyoruzdur testiImsallah isteyen herkese nasip etsin Allah . Kafam cok karisti @selihbhs helensenin cizgilerin cogu belirgin çıkmış.
Selin test tam net degil daha ışıklı bi yerde çekip atsana testiniİnşallah doğru anlıyoruzdur testi
Selin test tam net degil daha ışıklı bi yerde çekip atsana testini
Evet seninki baya belirgin son testin canimValla belirgin çıktı ama sanki bugün en belirgini gibi geldi bana
Insallahh aksamda yapicam eger oda silik cikarsa bugün yumurtam catlamis demektir . :) normalde günde 1 tane yapiyodum dün bi sabah yapoyim dedim aksama dogru sag kasigimda inanilmaz bi agri hissedince aksam yaptim bidaha koyu cikti .hala sağ tarafımda agri var insallah bugun catlqr daha fazla beklememm :)Gitgide koyulaşıp koyulaşıp şimdi silik çıktıysa, yumurtan çatladıııı! Bugün hamile kaldın kaldın yani :) Hadi hayırlı olsun.
Tekrarlarim aksam insallh ay hepimiz bu ay hamile kalsak keskee :)Canım benimde öyle oldu ama akşamdan sabaha bile değişiyo tekrrla akşam
Bişeyi yeni öğreniyo olmak ne zormuş stresli bideİnşallah doğru anlıyoruzdur testi
Valla bende anlamadım ki bana aynı gibi geldiEmin olamıyorum ya aynı koyulukta mı sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?