Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani bugün yumurtlama günüm mü valla kafayı yicem psikolojik olarak sanki koyulaşmış gibi falan gelmiyor değil mi? Dün bi deneme oldu bugün de mi olsun 1 gün arayla diyorlar ama bilemedim
Bende öyle biliyordum arkadaşımın teyzesi kadın doğum doktoru ona sordum hayır o spermlerinde sorun olan kişiler için önemli siz üst üste 3-4 gün yapın dedi

Bende öyle biliyordum arkadaşımın teyzesi kadın doğum doktoru ona sordum hayır o spermlerinde sorun olan kişiler için önemli siz üst üste 3-4 gün yapın dedi
Yani ben de hep bunun korkusundan 2 gün arayla yaptım ama 13.günüm de sabah koyu çıkınca oldu dün de oldu ee bugün de sabah koyu çıktı bugün de bakacağım artık

Kozlar benim de 31 günde bir oluyor 27 temmuz da Regl günüm bugün de koyu çıktı bizde dün ve ondan önceki çatlar diye üst üste oldu birliktelik iniallah aynı anda güzel haberler alırız
Benimde koyulasmaya basladi canim Rabbim gönlümüze gore versin bizimle birlikte isteyen herkese nasip etsin

Bence yine test yap çünkü benim 13. Gün sabah koyu çıktı sonra 14. Gün silik çıktı bugün yine koyu çıtı bak hatta atayım

İnşallah @Tugce2133 çok istiyoruz inşallah olur

Bizde öyle vallahi 10 aydir evliyiz biz daha cok istiyoruz Allah hayirli saglikli evlatlar versin her birimize
Imsallah isteyen herkese nasip etsin Allah . Kafam cok karisti @selihbhs helensenin cizgilerin cogu belirgin çıkmış.

Valla belirgin çıktı ama sanki bugün en belirgini gibi geldi bana
Evet seninki baya belirgin son testin canim

Gitgide koyulaşıp koyulaşıp şimdi silik çıktıysa, yumurtan çatladıııı! Bugün hamile kaldın kaldın yani :) Hadi hayırlı olsun.
Insallahh aksamda yapicam eger oda silik cikarsa bugün yumurtam catlamis demektir . :) normalde günde 1 tane yapiyodum dün bi sabah yapoyim dedim aksama dogru sag kasigimda inanilmaz bi agri hissedince aksam yaptim bidaha koyu cikti .hala sağ tarafımda agri var insallah bugun catlqr daha fazla beklememm :)

Canım benimde öyle oldu ama akşamdan sabaha bile değişiyo tekrrla akşam
Tekrarlarim aksam insallh ay hepimiz bu ay hamile kalsak keskee :)
İnşallah doğru anlıyoruzdur testi
Bişeyi yeni öğreniyo olmak ne zormuş stresli bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…