- 10 Nisan 2017
- 771
- 415
- 23
- 35
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
suan yok canim gunluk yapmaya devam et iki cizgide en koyu oldugu zaman yumurta 1-2 gun icinde catlicak demek oluyor. Koyulasmaya basladiginda gün aşírı iliskiye basla 1 hafta devam et :) umarim hamile kalirsin.Kızlar dün ovulasyon testim geldi yapmaya başladım dün adetimle birlikte 9. Günümdü bugün 10. Günüm testte bunlar çıktı ne demek anlayamadımmm?
canım valla bugün de yaptım belirgin çıkıyor ama tam ne zaman olur bilemedim su an birliktelik olmasa olur değil mi ikinci çizgi çıktığı an ve iki gün değerlendirmem gerekiyor herhaldesuan yok canim gunluk yapmaya devam et iki cizgide en koyu oldugu zaman yumurta 1-2 gun icinde catlicak demek oluyor. Koyulasmaya basladiginda gün aşírı iliskiye basla 1 hafta devam et :) umarim hamile kalirsin.
yumurtladiginda ikinci cizgi ayni ilki gibi oluyor cok koyu kirmizi olmasi lazim :) istiyorsaniz 2 gune bir iliskiyle basla canim garanti olur. İnternette belirtildigi gibi herkesin yumurtlama tarihi tutmuyor. Bazilari adetten hemen sonra yumurtluyo bazisi ortalarda bazilari sonlarda o yuzden bu testlerle bakip en koyu gunu bulman lazim. İki koyu kirmiziyi buldugunda basla hergun de yapabilirsiniz ama bir gun durup bir gun yaptiginizda spermler daha saglikli oluyormus.Bugünde yaptım o da böyle çıktı..
canım valla bugün de yaptım belirgin çıkıyor ama tam ne zaman olur bilemedim su an birliktelik olmasa olur değil mi ikinci çizgi çıktığı an ve iki gün değerlendirmem gerekiyor herhalde
Dün an da iki günde bir devam ediyoruz ama çift çizgi az da olsa belirginleşiyor ama tam olana kadar normal iki günde bir devam edelim di mi canımyumurtladiginda ikinci cizgi ayni ilki gibi oluyor cok koyu kirmizi olmasi lazim :) istiyorsaniz 2 gune bir iliskiyle basla canim garanti olur. İnternette belirtildigi gibi herkesin yumurtlama tarihi tutmuyor. Bazilari adetten hemen sonra yumurtluyo bazisi ortalarda bazilari sonlarda o yuzden bu testlerle bakip en koyu gunu bulman lazim. İki koyu kirmiziyi buldugunda basla hergun de yapabilirsiniz ama bir gun durup bir gun yaptiginizda spermler daha saglikli oluyormus.
birde testleri yapmadan en az 3 4 saat biseBugünde yaptım o da böyle çıktı..
canım valla bugün de yaptım belirgin çıkıyor ama tam ne zaman olur bilemedim su an birliktelik olmasa olur değil mi ikinci çizgi çıktığı an ve iki gün değerlendirmem gerekiyor herhalde
evet simdiden baslaman daha avantajli olur. İki koyu cizgiyi görene kadar , gordukten snra en az 1 hafta daha dewam et. İnsallah hayirli saglikli bir bebegin olur. :) birde testleri mümkun oldugunca 3 4 saat bise yiyip icmeden yaparsan daha dogru sonuc alirsin.Dün an da iki günde bir devam ediyoruz ama çift çizgi az da olsa belirginleşiyor ama tam olana kadar normal iki günde bir devam edelim di mi canım
Çok teşekkür ederim buna çok ümit bağladım çünkü normalde takvime göre adetten 17-18 gün sonraya veriyordu yumurtlama günümü ama buna göre yaklaşmış gibi görünüyorbirde testleri yapmadan en az 3 4 saat bise
evet simdiden baslaman daha avantajli olur. İki koyu cizgiyi görene kadar , gordukten snra en az 1 hafta daha dewam et. İnsallah hayirli saglikli bir bebegin olur. :) birde testleri mümkun oldugunca 3 4 saat bise yiyip icmeden yaparsan daha dogru sonuc alirsin.
cok kafana takma canim stresten olacagi warsada olmuyor :) eger bunda da olmazsa ultrasonla yumurtalama takibi yaptirabilirsin tam gununu ogreniyosunÇok teşekkür ederim buna çok ümit bağladım çünkü normalde takvime göre adetten 17-18 gün sonraya veriyordu yumurtlama günümü ama buna göre yaklaşmış gibi görünüyor
Bunu ilk defa deniyorum daha önce 3 Aydır denedik olmadı bakalım buna güveniyorum çünkü doktor hiçbi sorun olmadığını söyledi muhtemelen ben denk getiremedim yumurtlama gününü ama su günlerde sağ yumurtalığımda ağrı hissediyorumcok kafana takma canim stresten olacagi warsada olmuyor :) eger bunda da olmazsa ultrasonla yumurtalama takibi yaptirabilirsin tam gununu ogreniyosun
catlarkende agri oluyo ama 10 15 dk kadar. Bende 9 aydr deniyorm sorun yokmus yumurta daha guzel olssun diye klomen werdi doktormBunu ilk defa deniyorum daha önce 3 Aydır denedik olmadı bakalım buna güveniyorum çünkü doktor hiçbi sorun olmadığını söyledi muhtemelen ben denk getiremedim yumurtlama gününü ama su günlerde sağ yumurtalığımda ağrı hissediyorum
İnşallah ikimizde güzel haberler alırız ben doktora gittim klamen için erken dedi ama çok umutsuzlandım bu ay bu ovulasyon testine çok önem gösteriyorum inşallah olur yacatlarkende agri oluyo ama 10 15 dk kadar. Bende 9 aydr deniyorm sorun yokmus yumurta daha guzel olssun diye klomen werdi doktorm
Benim de aynı çıktı ben de ilk defa kullanıyorumEn üstteki adetimin yedinci günüydü
Benim sen öyle 27 is adet tarihim ama normalde takvime göre 14. Analauamadım benBnm de daha cook vr taa 25 temmuz takvime göre on biri yumurtlama gzüküyo ama erken olcak galiba ikinci denememiz bu ama galiba geçen ay bende yumurtlama falan olmadı hiç bişey hissetmedim