• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapıp Aralık’ta hamilelik haberi almak isteyenler 🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yapıyorum canım. Buda testim aslında adetten butarafa 8 gün oldu testim koyu çıktı. Erken mi yumurtlama olacak bilmiyorum

Eklentiler

• 20201112_155526.jpg
    20201112_155526.jpg
    88,6 KB · Görüntüleme: 80
ben dijital test yaptım gülen yüz çıktı; yumurtlama oldu. 24 kasım Regl olmam gerek ama inşallah hakkımızda hayırlısı olur :)

Merhabalar bende kullanmaya başladım kullanalı 3 gün oluyor bende bekliyorum ve Aralık da rabbim nasip ederse hepimiz hamiş olalım ❤️

Ben yapıyorum canım. Buda testim aslında adetten butarafa 8 gün oldu testim koyu çıktı. Erken mi yumurtlama olacak bilmiyorum
Merhabalar bence bugün denemelisiniz çünkü yavaştan başlamış böyle durumlarda yumurtlamanın pik gününden öncede ilişki yaşamalısınız ❤️

Merhabalar bence bugün denemelisiniz çünkü yavaştan başlamış böyle durumlarda yumurtlamanın pik gününden öncede ilişki yaşamalısınız ❤️
Dün ilişki oldu zannetmiyorum ki ilişki olsun eşim yanaşmaz şimdi 😁 akşam bidaha yaparım test daha çok koyulaşmışsa artık eşimin altından girip üstünden çıkmam lazım🤭🤭

Merhaba kızlar çatlatma iğnemin 13.günü Buda testim sizce iğne etkisi mi hala

Eklentiler

• 27E1755F-1991-49E5-AA11-50DFE4FD19F7.jpeg
    27E1755F-1991-49E5-AA11-50DFE4FD19F7.jpeg
    128,7 KB · Görüntüleme: 55
Eki Görüntüle 2720291 Kızlar sizce yumurtlama çatlama falan var mi ? Yumurtlama ile çatlama nasıl oluyor nasıl anlıyorsunuz
10. Günde yumurtlamaya hazırsınız ve ilişkiniz olmalı sadece yumurtlama da sadece ilişki olmamalı 1-2 gün sonra iki çizgide pik olacaktır
İnstgram adresiniz varsa bir gebenin günlüğü var Ebru Ceylan oradan takip edin mutlaka ve ben bu ay ovülasyon testlerini ondan aldım ve herkes çok memnun arkadaşlar 🥰

10. Günde yumurtlamaya hazırsınız ve ilişkiniz olmalı sadece yumurtlama da sadece ilişki olmamalı 1-2 gün sonra iki çizgide pik olacaktır
İnstgram adresiniz varsa bir gebenin günlüğü var Ebru Ceylan oradan takip edin mutlaka ve ben bu ay ovülasyon testlerini ondan aldım ve herkes çok memnun arkadaşlar 🥰
Sadece iliski olmamalı ne demek anlamadım canım. O sayfayı duydum ama fiyatlar çok fazla yarı fiyatına aldım ben gittigidiyordan

Back