• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi yapanlar yardımmmm!!!!!

besincimevsimim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2015
203
79
48
35
kızlar bu da benim ovulasyon testim. lütfen yorumlar mısınız? 4 gundur yapıyorum. her gecen gun koyulasıyor. dunle bugunun cizgisi aynı gibi. sizce kontrol çizgisiyle aynı koyulukta mı? yumurtlamam bugun mü? hic bir akıntım yok daha.13. gun cok erken. gecen ay 30.gun adet olmustum. genelde 28 gunde bir olur. ne zaman ilişkiye girmem gerekiyor?

Eklentiler

• ovulasyon.jpg
    ovulasyon.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 5.471
kızlar bu da benim ovulasyon testim. lütfen yorumlar mısınız? 4 gundur yapıyorum. her gecen gun koyulasıyor. dunle bugunun cizgisi aynı gibi. sizce kontrol çizgisiyle aynı koyulukta mı? yumurtlamam bugun mü? hic bir akıntım yok daha.13. gun cok erken. gecen ay 30.gun adet olmustum. genelde 28 gunde bir olur. ne zaman ilişkiye girmem gerekiyor?
bu testlerden bende kullandım yanılma payım olmadı hiç yumurlama dönemindesin 3 gündür

sizce yarın siliklesirmi? 12. gun ilişkiye girdim. dün girmedim. bugun tekrar girecegim. yarın da girmelimiyim sizce? siz nasıl yapıyorsunuz? hiç akntım ve baska belirtim yok ama

sizce yarın siliklesirmi? 12. gun ilişkiye girdim. dün girmedim. bugun tekrar girecegim. yarın da girmelimiyim sizce? siz nasıl yapıyorsunuz? hiç akntım ve baska belirtim yok ama
valla tatlım ben yumurtlama dönemini 18 ay takip ettim olmadı taki takip etmediğim aya gelinceye kadar yumurtlama günümle alakalı olmayan bi gün hamile kaldım adetin bittiği gündü benim hatırlıyorum bu işler nasip işi çok takip edip aklını bulandırma ben yaptım ama her ay hüsranla ağlamakla sonuçlandı Rabbim yardımcın olsun en güzel vakitte gelir inşaAllah bebişin :anneadayı::KK46:

bu arada yumurtlama dönemin 3 gün olmalı yarın silikleşebilir eğerki silikleşmez ise 2-3 gün daha hamile olduğunu gösterir bu da haberin olsun ;)

bu arada yumurtlama dönemin 3 gün olmalı yarın silikleşebilir eğerki silikleşmez ise 2-3 gün daha hamile olduğunu gösterir bu da haberin olsun :KK66:
çok teşekkür ederim. ben de bir kez kürtaj oldum kalp atışı duyulmadı. kan pıhtılaşması var bende. 6 ay oldu. gecen aydan beri istiyorum. inşaallah bu ay hamile kalırım.

KIZLAAAAAR. LÜTFEN YARDIM. OVULASYON TESTİM 3 GUNDUR POZİTİF. RESİM YUKLEDİM BAKABİLİRSİNİZ. BU NE ANLAMA GELİYOR YUMURTAM HALA ÇATLAMADI MI YANİ.

Eklentiler

• 20160205_134641_001.jpg
    20160205_134641_001.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 3.617
23 OCAKTA ADET OLDUM ONDAN SONRA SADECE 12 GUN İLİŞKİYE GİRDİM. Bİ ÖNCEKİ AYDAN OLSA ADET OLMAZDIM AMA. HAMILEYSEM MUCİZE OLUR HERALDE :)
benim çizgim 3 gün çıkardı ondan şaşırdım senin 5 günde de var ondan ayrıca adet görüp hamile olan çok var canım mucize değil yani gerçek ;) yarın bakalım devam edecek mi çizgin merak ettim senin durumunu takipteyim :D

benim çizgim 3 gün çıkardı ondan şaşırdım senin 5 günde de var ondan ayrıca adet görüp hamile olan çok var canım mucize değil yani gerçek :KK66: yarın bakalım devam edecek mi çizgin merak ettim senin durumunu takipteyim :KK70:
Kizlar cizgi uc gunden sonra siiklesti. Dun aksam cok az akinti da geldi. Insallah catlamistir. Geceyi degerlendirdik. Tutar insaalah. Bu aksam da iliski olmasi gerekiyor mu. Iki gun ustustuste iliski oldu zaten

Eklentiler

• 20160206_133537-1.jpg
    20160206_133537-1.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 1.659
Back