Sayfa sahibi takibi de yapıyor mu? Oradan alınca yapıyordu sanki öyle hatırlıyorum...3 ay labaquick kullandim hic piki yakalayamadim doktora gittim pco dedi prowomen basladim bir de instagramdan bir gebenin gunlugu sayfasindan bu sari papatya testlerini siparis verdim hep silikti umidim kalmamisti dedimki bu seferde bos adet olucam sabah umitlendim 5 aydir yumurtlama olmuyordu çünkü. Adetlerim cok duzensiz normaldr hep gec olurdum 35 gunde falan 32 gunde oldum sonra 29 gunde oldum gecen ay 19.gunde oldum bu ay 27.gunum olmadim hala adet olayim diye o dedigim sayfadaki adet sokturucu ve yumurtalama masajini yaptim aksam sabah da esit gorunce dedim ise yaramış bakalim yarin sabah ise gitmeden ikisinden de yapacam ne olacak sari papatya da iki tane kaldi elimde bakalim hayirlisi
Yapiyor canim yazdim ona da cevap bekliyorumSayfa sahibi takibi de yapıyor mu? Oradan alınca yapıyordu sanki öyle hatırlıyorum...
Bence de sabah iki testten de tekrar yaparsan çok iyi olur
Birisi pik canım, sen değerlendir nolur nolmazYapiyor canim yazdim ona da cevap bekliyorum
Ins canim cok sagolBirisi pik canım, sen değerlendir nolur nolmazSewindim senin için
Pik yakın gibi duruyorBenim bugün 8. Gün 3 gündür yapıyorum.Yarın ya da cumartesi mi pik olur acaba ? Bi de hep erken yumurtlama oluyor sanırım geçen ay 9. Gün yakalamıştım. Büyümüyor mu acaba ?
Pike yakin gibi ama yinede belli olmaz canim benim 7 gundur koyulasti ama tam pik olmadi bugun esitlendiBenim bugün 8. Gün 3 gündür yapıyorum.Yarın ya da cumartesi mi pik olur acaba ? Bi de hep erken yumurtlama oluyor sanırım geçen ay 9. Gün yakalamıştım. Büyümüyor mu acaba ?
bencede pik olmus hadi bakalim ins. sen ne olur ne olmaz degerlendir üç günü ama sana tavsiyem günde 4 yada 5 tane havuc soy ye catlasin diye yararı cok var dogal bor besin zaten zarari olmaz ve alabilirsen miratec diye marka kullandim bu ay sende gördün güzel çıkardı sonucu yoksada her ihtimale karşı hem degerlendir hem 3 gun falan havuç ye bazen oluyor catlamiyor sans seninle olsun cnmPike yakin gibi ama yinede belli olmaz canim benim 7 gundur koyulasti ama tam pik olmadi bugun esitlendi
Pike yakin gibi ama yinede belli olmaz canim benim 7 gundur koyulasti ama tam pik olmadi bugun esitlendi
İnşallah bu ay umutlar gerçek olurPik yakın gibi duruyor
Evet kopkoyu olmuşKizlar ise giderken yapmistim gelince boyle oldu sanirim pik oldu bu seferde sari papatya silik cıktı biraz ama zannimca yumurtlama olucak galiba
Eki Görüntüle 2781824
Sonunda 5.ayda gördüm umarim yumurtlama oluyordurEvet kopkoyu olmuş
yumurtlama olmuş gibi duruyor canım. gözün aydın adına çok sevindim . bu kadar denemeden sonra şükürler olsunSonunda 5.ayda gördüm umarim yumurtlama oluyordur
Sagol canım sabah koyu degildi t bu kadar sonradan koyulasmis ama hic sonradan bu kadar koyulasma olmadi testlerde yumurtluyorum bencede zaten kasik agrim var birde adet oldum saniyorum akıntı var uykum var halsizlik var tum yumurtlama belirtilerini yasiyorum. Prowomen ise yaradi zannimca hayırlısı olsun Allah herkesin gonlune gore versin insyumurtlama olmuş gibi duruyor canım. gözün aydın adına çok sevindim . bu kadar denemeden sonra şükürler olsun
bayağı beklemiş testin ben 10 dakika geçtikten sonraki çizgiyi baz alıyorum ama yumurtlama belirtilerin var yumurtluyor olabilirsin. inş. öyledir canım. belki yarın ki testin daha net bir fikir verir sana ( akıntın şeffaf dimi yumurta akı giibi mi)Sagol canım sabah koyu degildi t bu kadar sonradan koyulasmis ama hic sonradan bu kadar koyulasma olmadi testlerde yumurtluyorum bencede zaten kasik agrim var birde adet oldum saniyorum akıntı var uykum var halsizlik var tum yumurtlama belirtilerini yasiyorum. Prowomen ise yaradi zannimca hayırlısı olsun Allah herkesin gonlune gore versin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?