• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar aralık ayı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
20210205_225842.jpg
kizlar sanirim bu pik bu aksam yaptim hemen cikti

Merhaba canlarım,
Ben aralıkta ovulasyon testi kullandım, ocakta bıraktım. Bu ay kendi çapımda denedim.

Gebelik testim pozitif çıktı bat günü (yumurtlamadan maksimum 12 gün sonra).

Geç yumurtladim bu ay da eminim (19-20. Gün civarı).

Beta hcg yükselişte ama hala belli değil benim durumum 🙏 38den 73 oldu doktorum belirsiz konuşuyo. Pazartesi tekrar kan vereceğim dua edin bana da olur mu 🌸
Ağız tadıyla sevinmek istiyorum, bir kaybım var korkuyorum.😔
Canim naptin ins degerlerin iyidir mersk ettim

Pazartesi beta hcg 178 çıktı kuzum 🌸
Salı günü kontrole gidicem. Galiba keseyi görene kadar içim çok da rahat etmeyecek.

Merak ediyorum ama tekrar baktirmadim her şey allahtan salıyı bekliyorum🤍
Anladim canim ins saglikli bir sekilde ilerler hamileligin🙏

Pazartesi beta hcg 178 çıktı kuzum 🌸
Salı günü kontrole gidicem. Galiba keseyi görene kadar içim çok da rahat etmeyecek.

Merak ediyorum ama tekrar baktirmadim her şey allahtan salıyı bekliyorum🤍
Canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Onu da görürsün inşallah.ben artık ümidi kestim kendimden hatta bbu ay ovulasyon testini bile bıraktım.Nisan gibi felan tüp bebek deneriz belki.bizim için dua et emi.hamilelerin duası kabul olur derler.

Canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Onu da görürsün inşallah.ben artık ümidi kestim kendimden hatta bbu ay ovulasyon testini bile bıraktım.Nisan gibi felan tüp bebek deneriz belki.bizim için dua et emi.hamilelerin duası kabul olur derler.
Ben bu ay ovulasyon testini bırakmıştım. Böyle kafam çok daha rahat oldu. Her gün her gün denemedim. Zaten pcos var diye geç yumurtluyorum akıntı başladıktan sonra böyle yaptım kuzum. Gün aşırı değerlendirdik.

Galiba test beni de eşimi de biraz gerdi. Hele eşimi..😕
Umudu kesme sakın. Bi de böyle denersin Allah'ın dediği olur. 🙏♥️ dua edeceğim tabii.

O geleceği zamanı biliyor annesi. Bize sadece sabretmek ve elimizden geleni yapmak düşüyor. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

Ben bu ay ovulasyon testini bırakmıştım. Böyle kafam çok daha rahat oldu. Her gün her gün denemedim. Zaten pcos var diye geç yumurtluyorum akıntı başladıktan sonra böyle yaptım kuzum. Gün aşırı değerlendirdik.

Umudu kesme sakın. Bi de böyle denersin Allah'ın dediği olur. 🙏♥️ dua edeceğim tabii.

O geleceği zamanı biliyor annesi. Bize sadece sabretmek ve elimizden geleni yapmak düşüyor. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
merhaba canım akıntım demişsiniz bildiğimiz yumurta akı kıvamındaki akıntı herhalde dimi. o akıntıdan bir sonraki adete kadar mı değerlendirdiniz . yoksa akıntınız bitene kadar mı

merhaba canım akıntım demişsiniz bildiğimiz yumurta akı kıvamındaki akıntı herhalde dimi. o akıntıdan bir sonraki adete kadar mı değerlendirdiniz . yoksa akıntınız bitene kadar mı
Ovulasyon testi yaptığım ay yumurta akı kıvamında akıntı başladıktan 2-3 gün sonra pik yaptı. Yani akıntı yumurtlamadan önce başladı.

Aynısını bu ay da yaparım dedim.
Akıntı başladığından itibaren 2-3 günde bir degerlendirdim. Geçen aydan tecrübemle akıntı kesildiğinde ve tahmini çatlama gününden bir kaç gün sonra bıraktım.

Ovulasyon testi yaptığım ay yumurta akı kıvamında akıntı başladıktan 2-3 gün sonra pik yaptı. Yani akıntı yumurtlamadan önce başladı.

Aynısını bu ay da yaparım dedim.
Akıntı başladığından itibaren 2-3 günde bir degerlendirdim. Geçen aydan tecrübemle akıntı kesildiğinde ve tahmini çatlama gününden bir kaç gün sonra bıraktım.
çok teşekkürler canım çok aydınlatıcı oldu

çok teşekkür ederim canım benim ..Benimde dualarım seninle ve diğer tüm dostlarla

Kizlar bu sefer pik olmus dimi ya bata 2 gun var 27.gunum bugun

Eklentiler

• 20210211_095845.jpg
    20210211_095845.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 31
Kizlar birileriniz cevap versin lutfen valla kafam karisti 27.gunum sabah boyle cikti aksamda labaquick markayi deneyeyim dedim onda pik hic degil iice şaştım ben ya anlamadim😶
20210211_171149.jpg

Eklentiler

• 20210211_171201.jpg
    20210211_171201.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 31
Kaset testte daha yumurtlama olmamis gozukuyor aslinda birkac gun daha devam et bence.belki yarin bile pik olabilir🤷🏽‍♀️
Yarin bat ondan emin olamiyorum sabah dedimki yumurtladim cunku sabah yaptigimda c cizgisi t cizgisiyle ayni cikti yarin sabah iki markayi da yapicam cunku aksamlari her iki markada da daha silik çıkıyor benim fena agrilarim var bir haftadir hic boyle olmamıştı

Back