Bisey yapmadim canim ovulasyon testlerine devam yumurtlama gormedim dahabirmuhendisinruyasi ne yaptin canim doktora gittin mi benim cmartsi klomen bitti bugün kontrole gittim yumurtaların büyümüş dedi ilac vermicem 2 günde bir ilişki dedi 2 hafta sonra gel test yapalim dedi eger olursa gec kalmadan ilaca basla dedi.
iNs görürsun peki ben bugün doktora gittim sence saat kacta oli ye başlayayım pik içinBisey yapmadim canim ovulasyon testlerine devam yumurtlama gormedim daha
Anlamadim canim :/iNs görürsun peki ben bugün doktora gittim sence saat kacta oli ye başlayayım pik için
olivasyon testine baslicm onu sordum ama yaptım pik olmamisti henüzAnlamadim canim :/
Anladım canım ee yumurtaların olgunlasmamismiydiolivasyon testine baslicm onu sordum ama yaptım pik olmamisti henüz
EVET YUMURTALAR BÜYÜDÜLER DEDİ AMA BEN ÇATLAMASI İÇİN OLİVASYON TESTLERİNİ KULLANAYIM EN AZINDAN ÇATLADIĞINI GÖRÜRÜM DEDİM.Anladım canım ee yumurtaların olgunlasmamismiydi
Bende adet olucam galiba yine yumurtlama olmadanBof yine olmadı kızlar benimUmudum yoktu ama yine de insan umutlanıyor demek
Ben de öğretmenim , aşı olma durumları var. Sanırım ötelenecek benim deBende adet olucam galiba yine yumurtlama olmadanama artik kafama takmiyorum kursum basladi ders falan çalışıyorum açıkçası öteledim ben sadece meraktan ne zaman yumurtlicam diye ovulasyon testi yapmaya devam ediyorum
Bende memurum ama ne zaman asilancaz hic bilmiyorum benim bu ay olmazsa mayisa kadar birakicam hayırlısı ya hakkımızdaBen de öğretmenim , aşı olma durumları var. Sanırım ötelenecek benim
Ben aslında bekletmek istemiyorum, çünkü zaten istediğim zaman olmuyor hemen. Bir kere oldu ; o da kötü bitti .Zaman kaybı yaşamak istemiyorum artık daha fazla ama aşı konusu kafamı karıştırıyor . Olsam dert olmasam ayrı dertBende memurum ama ne zaman asilancaz hic bilmiyorum benim bu ay olmazsa mayisa kadar birakicam hayırlısı ya hakkımızda
Aşı konusunda benim de fikrim yok. Benimde ovulasyon testim bugun baya koyulasti ya adet olucam ya da bu ay 4 ayin ustune yumurtlicam 20.gunum bugün hayırlısı artık. Belkide prowomen işe yaradı. Hayirlisi benim tarihi belli degil kasim ya da aralik ayinda sınavım var ona hazirlaniyorum ondan ertelemem gerekio da dedigim gibi hayırlısı.Ben aslında bekletmek istemiyorum, çünkü zaten istediğim zaman olmuyor hemen. Bir kere oldu ; o da kötü bitti .Zaman kaybı yaşamak istemiyorum artık daha fazla ama aşı konusu kafamı karıştırıyor . Olsam dert olmasam ayrı dert
İnşallah yumurtlama oluyordur ve tutar canımAşı konusunda benim de fikrim yok. Benimde ovulasyon testim bugun baya koyulasti ya adet olucam ya da bu ay 4 ayin ustune yumurtlicam 20.gunum bugün hayırlısı artık. Belkide prowomen işe yaradı. Hayirlisi benim tarihi belli degil kasim ya da aralik ayinda sınavım var ona hazirlaniyorum ondan ertelemem gerekio da dedigim gibi hayırlısı.
Canim doktor buyumus demisti dimi pik hic olmamis burdaki catlama olsun
evet bende onu anlamadım yapmaya devam edecem. gecen sefer guzel gördüm simdi büyüdü dedi goremiyorum mantık bitti bendeCanim doktor buyumus demisti dimi pik hic olmamis burdaki catlama olsun
Bende anlamiyorum artik benim de koyu olan aksam yaptigimda biraz daha silikti anlamadim valla bende anlayamiyorum oluruna biraktimevet bende onu anlamadım yapmaya devam edecem. gecen sefer guzel gördüm simdi büyüdü dedi goremiyorum mantık bitti bende
çatlamış olabilir mi senin akinti falan yok miyduBende anlamiyorum artik benim de koyu olan aksam yaptigimda biraz daha silikti anlamadim valla bende anlayamiyorum oluruna biraktim
Benim akıntı adet olurken oluyor canim yumurtlama da ne oluyor daha yaşamak nasip olmadigi icin bilemiyorum ki hayirlisi ya valla rahatim artik eskisi gibi degilim en azindançatlamış olabilir mi senin akinti falan yok miydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?