Ben sonraki süreci bilmiyordum haklısın. Allah yardım etsinCanım aslında en zor kısmı transfer yapıldıktan sonrası çünkü o zaman kortizon ve hormon ilaçları başlıyor.İşte o zaman sen sen olmaktan çıkıyorsun.Rabbim hepimize yardım etsin inşallah.
Valla bak şimdi bilemedim ama inşallah hamilesindirYerlesme oldugunu sanmiyorum canim ya reglimden 1 hafta sonra oldu çünkü 2 3 damla geldi çamaşırıma ilk defa oldu
İnşallah canım.Bakalım benim normalde 28 inde hastalanmam lazım.bekliyorum.gebelik testleri negatif.artık bu aydan kestim ümidimi.Ben sonraki süreci bilmiyordum haklısın. Allah yardım etsinİnşallah gönlümüze göre olan bir an önce nasip olur
Ins canim hepimiz kaliriz hayırlısı ile. Diyete de basladim pandemide cok kilo aldim leslie de yapiyorum gunde yarim saat spor niyetine bakalim hayırlısıcanım ,benim yaşım 37.hatta bu sene 38 olucam.sen prowomen ı düzenli kullan ben eminim hamile kalacaksın.
Spor ve diyetin darısı bana Ben de aldım kilo malesefIns canim hepimiz kaliriz hayırlısı ile. Diyete de basladim pandemide cok kilo aldim leslie de yapiyorum gunde yarim saat spor niyetine bakalim hayırlısı
Bir an önce kafanda karar ver sonra zor oluyor canim benim hayatim hep kilo verip almakla gecti su icsem yariyor diyordum artik taslar yerine oturdu pco oldugum içinmiş maalesef spor ve saglikli yasam sadece cocuk icin degil genel olarak önemli.ben artik eve brokoli, roka maydanoz gibi saglikli seyler aliyorum esime patates kizartiyorum kendim yumurta haslamasi yiyorum sabahlariSpor ve diyetin darısı bana Ben de aldım kilo malesef
Benim de var bir 6 kilo , ben de hayatımda hiç bu kadar kilo almamıştım. Hep artmadan durdururdum ama şimdi korkudan sokağa çıkamayınca evde de hep yiyince durum bu. Evet bebek için değil sadece sağlık için şartBir an önce kafanda karar ver sonra zor oluyor canim benim hayatim hep kilo verip almakla gecti su icsem yariyor diyordum artik taslar yerine oturdu pco oldugum içinmiş maalesef spor ve saglikli yasam sadece cocuk icin degil genel olarak önemli.ben artik eve brokoli, roka maydanoz gibi saglikli seyler aliyorum esime patates kizartiyorum kendim yumurta haslamasi yiyorum sabahlaridikkat etmezsem hamile kalmadan kilo alcam ki vermek gercekten zor o yüzden hayatimda hic 72 kiloya çıkmamıştım ciktim 60 kilo bile bana cok gelirken 1.63 boyum var ve obeziteye dogru yol aliyorum
Ins veririz canim 10 kg verirsem yazarim burayaBenim de var bir 6 kilo , ben de hayatımda hiç bu kadar kilo almamıştım. Hep artmadan durdururdum ama şimdi korkudan sokağa çıkamayınca evde de hep yiyince durum bu. Evet bebek için değil sadece sağlık için şart
Benim olmadı gibi hissediyorum , zaten bu aya çok da ihtimal vermiyordum ama bakalım bu hafta belli olurKizlar yok mu hamis kalan? Benim 15.gunum yine yumurtlama olmadı sanırım yine yumurtlamicam valla moralim bozuluyor ya bir kere yumurtlama olsada denesem de adet günümü heyecanla beklesem yok o da yok
Aynen bu ay ses yokBenim olmadı gibi hissediyorum , zaten bu aya çok da ihtimal vermiyordum ama bakalım bu hafta belli olurBu ay pek ses çıkmadı buradan
Ins canim Allah yardimcin olsun saglikli bir hamilelik gecir insMerhaba canlarım,
Ben aralıkta ovulasyon testi kullandım, ocakta bıraktım. Bu ay kendi çapımda denedim.
Gebelik testim pozitif çıktı bat günü (yumurtlamadan maksimum 12 gün sonra).
Geç yumurtladim bu ay da eminim (19-20. Gün civarı).
Beta hcg yükselişte ama hala belli değil benim durumum38den 73 oldu doktorum belirsiz konuşuyo. Pazartesi tekrar kan vereceğim dua edin bana da olur mu
Ağız tadıyla sevinmek istiyorum, bir kaybım var korkuyorum.
İnş sağlıklı bir hamilelik geçirsin canımMerhaba canlarım,
Ben aralıkta ovulasyon testi kullandım, ocakta bıraktım. Bu ay kendi çapımda denedim.
Gebelik testim pozitif çıktı bat günü (yumurtlamadan maksimum 12 gün sonra).
Geç yumurtladim bu ay da eminim (19-20. Gün civarı).
Beta hcg yükselişte ama hala belli değil benim durumum38den 73 oldu doktorum belirsiz konuşuyo. Pazartesi tekrar kan vereceğim dua edin bana da olur mu
Ağız tadıyla sevinmek istiyorum, bir kaybım var korkuyorum.
Benim 2 ay denedim , benim öyle olmadı ama geç yumurtlama olanları çok okudum . Bence öyle olabilirHerkese merhaba lar bir sorum olucak sizlere bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi bana bu ay ovulasyon testi yle takip etmek istedim yumurtlamami dongumun 14 günü bugün hala silik testlerim adet döngum 28 günde bir dört gün önce doktor catlamaya hazır yumurtam olduğunu söyledi ama testler silik çıkıyor döngüsü 28 gün olupta pik i 14 günden sonra gören oldumu aranızda cvp verirseniz sevinirim
Canım ovulasyon testinde silik görüp doktora gittiğinde yumurtlama olduğunu söyleyenleri birkaç yerde . Sen yine de inanKizlar yok mu hamis kalan? Benim 15.gunum yine yumurtlama olmadı sanırım yine yumurtlamicam valla moralim bozuluyor ya bir kere yumurtlama olsada denesem de adet günümü heyecanla beklesem yok o da yok
İnşallah canım geç olsunda olsun yeterliBenim 2 ay denedim , benim öyle olmadı ama geç yumurtlama olanları çok okudum . Bence öyle olabilir
Mayis ama Haziran garantiKızlar bir sorum olacak , Ocak Şubat gibi doğum yapmak için hangi ayda hamile kalmak gerekiyor? Yani hangi ayda korunmasız ilişkiye girmek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?