Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapanlar aralık ayı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım aslında en zor kısmı transfer yapıldıktan sonrası çünkü o zaman kortizon ve hormon ilaçları başlıyor.İşte o zaman sen sen olmaktan çıkıyorsun.Rabbim hepimize yardım etsin inşallah.
Ben sonraki süreci bilmiyordum haklısın. Allah yardım etsin İnşallah gönlümüze göre olan bir an önce nasip olur

Ben sonraki süreci bilmiyordum haklısın. Allah yardım etsin İnşallah gönlümüze göre olan bir an önce nasip olur
İnşallah canım.Bakalım benim normalde 28 inde hastalanmam lazım.bekliyorum.gebelik testleri negatif.artık bu aydan kestim ümidimi.

canım ,benim yaşım 37.hatta bu sene 38 olucam.sen prowomen ı düzenli kullan ben eminim hamile kalacaksın.
Ins canim hepimiz kaliriz hayırlısı ile. Diyete de basladim pandemide cok kilo aldim leslie de yapiyorum gunde yarim saat spor niyetine bakalim hayırlısı

Spor ve diyetin darısı bana Ben de aldım kilo malesef
Bir an önce kafanda karar ver sonra zor oluyor canim benim hayatim hep kilo verip almakla gecti su icsem yariyor diyordum artik taslar yerine oturdu pco oldugum içinmiş maalesef spor ve saglikli yasam sadece cocuk icin degil genel olarak önemli.ben artik eve brokoli, roka maydanoz gibi saglikli seyler aliyorum esime patates kizartiyorum kendim yumurta haslamasi yiyorum sabahlaridikkat etmezsem hamile kalmadan kilo alcam ki vermek gercekten zor o yüzden hayatimda hic 72 kiloya çıkmamıştım ciktim 60 kilo bile bana cok gelirken 1.63 boyum var ve obeziteye dogru yol aliyorum

Benim de var bir 6 kilo , ben de hayatımda hiç bu kadar kilo almamıştım. Hep artmadan durdururdum ama şimdi korkudan sokağa çıkamayınca evde de hep yiyince durum bu. Evet bebek için değil sadece sağlık için şart

Ins veririz canim 10 kg verirsem yazarim burayacocuk olayini bıraktım yumurtlama takibi yapıyorum yumurtlama kolay olmayacak gibi o yuzden hayırlısı ne zaman yumurtlama olursa bu arada kilo vermeye devam

Kizlar yok mu hamis kalan? Benim 15.gunum yine yumurtlama olmadı sanırım yine yumurtlamicam valla moralim bozuluyor ya bir kere yumurtlama olsada denesem de adet günümü heyecanla beklesem yok o da yok

Kizlar yok mu hamis kalan? Benim 15.gunum yine yumurtlama olmadı sanırım yine yumurtlamicam valla moralim bozuluyor ya bir kere yumurtlama olsada denesem de adet günümü heyecanla beklesem yok o da yok
Benim olmadı gibi hissediyorum , zaten bu aya çok da ihtimal vermiyordum ama bakalım bu hafta belli olur Bu ay pek ses çıkmadı buradan

Herkese merhaba lar bir sorum olucak sizlere bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi bana bu ay ovulasyon testi yle takip etmek istedim yumurtlamami dongumun 14 günü bugün hala silik testlerim adet döngum 28 günde bir dört gün önce doktor catlamaya hazır yumurtam olduğunu söyledi ama testler silik çıkıyor döngüsü 28 gün olupta pik i 14 günden sonra gören oldumu aranızda cvp verirseniz sevinirim

Merhaba canlarım,
Ben aralıkta ovulasyon testi kullandım, ocakta bıraktım. Bu ay kendi çapımda denedim.

Gebelik testim pozitif çıktı bat günü (yumurtlamadan maksimum 12 gün sonra).

Geç yumurtladim bu ay da eminim (19-20. Gün civarı).

Beta hcg yükselişte ama hala belli değil benim durumum 38den 73 oldu doktorum belirsiz konuşuyo. Pazartesi tekrar kan vereceğim dua edin bana da olur mu
Ağız tadıyla sevinmek istiyorum, bir kaybım var korkuyorum.

Ins canim Allah yardimcin olsun saglikli bir hamilelik gecir ins

İnş sağlıklı bir hamilelik geçirsin canım Kötüyü düşünme olumlu düşün sürekli

Benim 2 ay denedim , benim öyle olmadı ama geç yumurtlama olanları çok okudum . Bence öyle olabilir

Canım ovulasyon testinde silik görüp doktora gittiğinde yumurtlama olduğunu söyleyenleri birkaç yerde . Sen yine de inan

Kızlar bir sorum olacak , Ocak Şubat gibi doğum yapmak için hangi ayda hamile kalmak gerekiyor? Yani hangi ayda korunmasız ilişkiye girmek gerekiyor

Kızlar bir sorum olacak , Ocak Şubat gibi doğum yapmak için hangi ayda hamile kalmak gerekiyor? Yani hangi ayda korunmasız ilişkiye girmek gerekiyor
Mayis ama Haziran garanti bende bu ay yumurtlama olmazsa en erken mayisa kadar korunacam kasim ve aralık da dogum olmamali benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…