- 14 Mart 2017
- 380
- 400
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama olmamış daha canımKızlar şu testleri biri bana yorumlasın
Adetime son 3 gün ama.demekki bu ay yumurtlamadım benYumurtlama olmamış daha canım
Bence devam et canim yapmaya belli olmaz yumurtlama olur belkiAdetime son 3 gün ama.demekki bu ay yumurtlamadım ben
Bence 14 ü yumurtlama olmus sonra catlamıs bKızlar şu testleri biri bana yorumlasın
Bence devam et canim yapmaya belli olmazAdetime son 3 gün ama.demekki bu ay yumurtlamadım ben
Kurudugu icin oyle benimde oyle oldu adetin 4.günü 3 aydir böyle benimde yumurtlama olmuyorBence 14 ü yumurtlama olmus sonra catlamıs b
Bende açıkçası yumurtlamayı 14 ü olarak hesaplamıştım.hatta bu ay ayın 19 unda doktır kandan progesteron hormununa baktı ve yumurtlamışsın dedi ama ovulaayon testleri yine koyulaşmaya başlayınca ister istemez tereddüt ettim.Bence devam et canim yapmaya belli olmaz
Kurudugu icin oyle benimde oyle oldu adetin 4.günü 3 aydir böyle benimde yumurtlama olmuyor
14undeki o cizgi hemen mi olusti zamanlami canim? Cunku benim adetin 4.gunu adetimin son günü yani oyle oldu ama sonradan oluştu ondan dedim kuruma cizgisi olabilir diye düşünüyorumBende açıkçası yumurtlamayı 14 ü olarak hesaplamıştım.hatta bu ay ayın 19 unda doktır kandan progesteron hormununa baktı ve yumurtlamışsın dedi ama ovulaayon testleri yine koyulaşmaya başlayınca ister istemez tereddüt ettim.
ya canım bendeki durum biraz acayip.ayın 12 sinde olan ilk olarak t çizgisi c den koyuydu.sonra kuruyunca resimdeki gibi oldu.Sonrasında ayın 14 ündeki ilk başta çok koyu değildi kuruyunca çok koyu oldu.ayın 19 unda(adetimden sayarak 21. gün)doktor kan testine baktı progestan hormununa 18.71 çıktı.yumurtlamışsın dedi.ya 12 sinde yada 14 ünde yumurtladım ama hangisi tam olarak kestiremiyorum açıkçası.şimdide testler giderek koyulaşıyor ama gebelik testleri negatif.adete yakın ovulasyon testi koyulaşır mı?14undeki o cizgi hemen mi olusti zamanlami canim? Cunku benim adetin 4.gunu adetimin son günü yani oyle oldu ama sonradan oluştu ondan dedim kuruma cizgisi olabilir diye düşünüyorum
2.bir yumurtlama oluyordur belki canim. Simdi ayin 12sinde pik olsa 15inde catlama olmus olsa desek 10 gün olmus olur normal testte cikmayabilir gebelik erken gebelik testi mi yapiyorsun? Ama şöyle gebelikte t cizgisi gercekten belirgin derecede c den koyu oluyor seninki oyle degil benim adete yakın biraz koyulasmisti ama pik olmadi hic ne desek boş icim rahat etsin diyorsan kan testi yaptir ya da bir iki gun daha bak bakalim durumaya canım bendeki durum biraz acayip.ayın 12 sinde olan ilk olarak t çizgisi c den koyuydu.sonra kuruyunca resimdeki gibi oldu.Sonrasında ayın 14 ündeki ilk başta çok koyu değildi kuruyunca çok koyu oldu.ayın 19 unda(adetimden sayarak 21. gün)doktor kan testine baktı progestan hormununa 18.71 çıktı.yumurtlamışsın dedi.ya 12 sinde yada 14 ünde yumurtladım ama hangisi tam olarak kestiremiyorum açıkçası.şimdide testler giderek koyulaşıyor ama gebelik testleri negatif.adete yakın ovulasyon testi koyulaşır mı?
Canım bugün erken gebelik testi yaptım.negatif.demekki bu ayda olmadı.burdan şunu çıkarabiliriz adet yaklaştıkça ovulasyon testi koyulaşıyor ama dediğin gibi c çizgisi hep daha koyu.bu durumda hamilelik olmuyor.2.bir yumurtlama oluyordur belki canim. Simdi ayin 12sinde pik olsa 15inde catlama olmus olsa desek 10 gün olmus olur normal testte cikmayabilir gebelik erken gebelik testi mi yapiyorsun? Ama şöyle gebelikte t cizgisi gercekten belirgin derecede c den koyu oluyor seninki oyle degil benim adete yakın biraz koyulasmisti ama pik olmadi hic ne desek boş icim rahat etsin diyorsan kan testi yaptir ya da bir iki gun daha bak bakalim duruma
Aynen canim bencede oyle 3 ayda deneyimledim ben hic pik göremedim yapmaya devam ediyorum 10.gunum bugun bakalim ins yumurtlama olur.cok yer arastirdim oyle oluyor.sende pco varmiydi? Pco lu hastalarin yumurtlama olayi zor oluyorda hos senin oluyordu sanki yumurtlama. Birde adetten bir gun once bile yumurtlayan duydum belli olmaz yumurtlayabilirsinCanım bugün erken gebelik testi yaptım.negatif.demekki bu ayda olmadı.burdan şunu çıkarabiliriz adet yaklaştıkça ovulasyon testi koyulaşıyor ama dediğin gibi c çizgisi hep daha koyu.bu durumda hamilelik olmuyor.
Canım bende pko yok ama benimde yumurta rezervim az.Ben 3 aydır pik görüyorum ama sonuç hep hüsran.Yavaş yavaş bana tüp bebek yolu görünüyor gibi.Allahtan bana yumurta rezervin az dediklerinde ben 3 tane döllenmiş yumurtamı dondurttum.onlar bekliyor ama istedim ki doğal yolla olsun.çünkü tüp bebek ciddi yoruyor insanı.ama çaresiz kalırsamda napim artık.ama sen sakın ümitsizliğe düşme.sanırım yaşın genç.bak benim eltimdede pko vardı ama ilaçla düzene soktular ve hamile kaldı.hemde 2 ay içinde.Aynen canim bencede oyle 3 ayda deneyimledim ben hic pik göremedim yapmaya devam ediyorum 10.gunum bugun bakalim ins yumurtlama olur.cok yer arastirdim oyle oluyor.sende pco varmiydi? Pco lu hastalarin yumurtlama olayi zor oluyorda hos senin oluyordu sanki yumurtlama. Birde adetten bir gun once bile yumurtlayan duydum belli olmaz yumurtlayabilirsin
Sen tüp bebek için en zor kısmı halletmişsin ne güzell , inş doğal yolla olursun bir an önce istediğin gibi tabi ama biraz daha belki stresini azaltmıyor mu , stresin azaltabilsen belki işin kolaylaşırCanım bende pko yok ama benimde yumurta rezervim az.Ben 3 aydır pik görüyorum ama sonuç hep hüsran.Yavaş yavaş bana tüp bebek yolu görünüyor gibi.Allahtan bana yumurta rezervin az dediklerinde ben 3 tane döllenmiş yumurtamı dondurttum.onlar bekliyor ama istedim ki doğal yolla olsun.çünkü tüp bebek ciddi yoruyor insanı.ama çaresiz kalırsamda napim artık.ama sen sakın ümitsizliğe düşme.sanırım yaşın genç.bak benim eltimdede pko vardı ama ilaçla düzene soktular ve hamile kaldı.hemde 2 ay içinde.
Yas 30 canim cok da erken degil hayırlısı olsun hakkımızdaCanım bende pko yok ama benimde yumurta rezervim az.Ben 3 aydır pik görüyorum ama sonuç hep hüsran.Yavaş yavaş bana tüp bebek yolu görünüyor gibi.Allahtan bana yumurta rezervin az dediklerinde ben 3 tane döllenmiş yumurtamı dondurttum.onlar bekliyor ama istedim ki doğal yolla olsun.çünkü tüp bebek ciddi yoruyor insanı.ama çaresiz kalırsamda napim artık.ama sen sakın ümitsizliğe düşme.sanırım yaşın genç.bak benim eltimdede pko vardı ama ilaçla düzene soktular ve hamile kaldı.hemde 2 ay içinde.
Canım aslında en zor kısmı transfer yapıldıktan sonrası çünkü o zaman kortizon ve hormon ilaçları başlıyor.İşte o zaman sen sen olmaktan çıkıyorsun.Rabbim hepimize yardım etsin inşallah.Sen tüp bebek için en zor kısmı halletmişsin ne güzell , inş doğal yolla olursun bir an önce istediğin gibi tabi ama biraz daha belki stresini azaltmıyor mu , stresin azaltabilsen belki işin kolaylaşır
canım ,benim yaşım 37.hatta bu sene 38 olucam.sen prowomen ı düzenli kullan ben eminim hamile kalacaksın.Kizlar ben bu prowomen
Yas 30 canim cok da erken degil hayırlısı olsun hakkımızda
canım yoksa yerleşme kanaması mı.ovulayon tarihinden kaç gün sonra yaşadın.5-8 gün sonra yerleşme oluyor.ayy inşallah hamilesindir.Kizlar merhaba ovulasyon doneminde kahverengi akıntı yasayan var mı acaba
Yerlesme oldugunu sanmiyorum canim ya reglimden 1 hafta sonra oldu çünkü 2 3 damla geldi çamaşırıma ilk defa olducanım yoksa yerleşme kanaması mı.ovulayon tarihinden kaç gün sonra yaşadın.5-8 gün sonra yerleşme oluyor.ayy inşallah hamilesindir.